18

Анонимен

преди 10 години

Май всичкото другар е получило по пощата опорните точки и сега ги цитира ред по ред :) ЖАЛКИ И ГНУСНИ СТЕ ,ДРУГАРИ КОМУНИСТИ

17

просто аз

преди 10 години

До Мистър ХВ твоя дом, колко пъти нахълтаха?

16

Анонимен

преди 10 години

"ГЕРБ давали обществените поръчки на определени фирми"Герберският вариант на "Батко и Братко".Преди 4 години бугарете прости бутнаха успешното правителство на 3-та коалиция заради разни квартални хайдуци но се вижда че който и да управлява НЕ Е ПРОБЛЕМА в управляващият а в тази *** наречена българи.По-лъжливо и крадливо племе НЯМА!

15

1

преди 10 години

Основни бенефициенти са общините и тези препоръки ги касаят пряко, задължение на изпълнителната власт е било още преди две години да предупреди местните власти, упрекна Златанова бившите управляващи.ТАЗИ КРАВА СЪВСЕМ ИЗПЕРКА.ЗА 6 МЕСЕЦА ОТКАКТО Е НА ВЛАСТ, ТРЯБВАШЕ ДА Е ВКАРАЛА ПОНЕ 2 МИЛИАРДА ЕВРОПЕЙСКИ СУБСИДИИ.ДОНЧЕВ ГИ ДОКАРА ДО 5 МИЛИАРДА ГОДИШНО.А ТЯ ВМЕСТО ДА РАБОТИ МРЪНКА, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ НЕ БИЛО ПРЕДУПРЕДИЛО ОБЩИНИТЕ.ДА НЕ БИ В ОБЩИНИТЕ ДА РАБОТЯТ ***,КАТО НЕЯ?

14

sokrat62

преди 10 години

Егати и физиономията!!!!! Кви пари от Европа ***, те да не са балами кат нас, ще видите пари от Европа друг път. Те помнят 2007год. кат пак бехте на власт как крадете, а сега с Воленчо на шията ви просто забравете. ОСТАВКА и избори до дупка докато ви смете народа всинца!!!!!!

13

marin

преди 10 години

крадеца вика дръжте крадеца.

12

!

преди 10 години

"На 9 октомври 2012 г." ... това е 4 месеца преди ГЕРБ да разпуснат парламента, какви 2 години я гонят тая? Отделно ставало въпрос за общините, там пък ГЕРБ какво общо има?Докога ще се оправдават с предишните, омръзна ни да слушаме лъжи и оправдания! Искаме промяна!

11

Путев

преди 10 години

Подготвят почвата за обяснения отрано. Като им спре ЕС парите да могат да кажат - ама то е още заради ГЕРБ.

10

1

преди 10 години

Я стига бе, Масларова на кого даде ремонта на БТ Стара Загора???Видях едни ремонт за 50 000 лв.,когато бяха ндсв+бсп+дпс това НАПРАВО Е ПОЗОР И СРАМ ,защото там са хвърлени не повече от 3000 лв за материали , а сега сградата е с паднала мазилка.

9

Безплатен

преди 10 години

Тази е получила майла с Опорните точки

8

Анонимен

преди 10 години

Работим по "Oпорните точки" нали другарко марионетке.

7

БГ

преди 10 години

Герберски *** ! Всички за затвора. Затрихте България а се тупате по гърдите че уж сте направили нещо за хората. Какво направихте? В какво инвестирайте милиарди? В скапан асфалт дето вече се пука ! В бетон и желязо. Да бяхте инвестирали в фирми и заводи, нещо което да носи печалба. Окрадохте България. Марш от НС.

6

Анонимен

преди 10 години

Некадърници,когато на тройната коалиция спряха евросредствата ,кой беше виновен,кой?

5

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ давали обществените поръчки на определени фирми -a вие ги давате на ваши назначени фирми.... *** МРЪСНИ ЛЪЖЛИВИ...

4

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 10 години

В човешката история са познати няколко типа държави: Робовладелска, Феодална, Капиталистическа и тази на съвременните цивилизовани и глобализирани общества, Социалната, чиято главна дейност е да провежда социални мероприятия. Другите значими дейности на този тип държава в значителна част са делегирани на глобалните международни организации. Социални дейност може да провежда само богатата държава, а богата държава се прави от богати граждани, а не от тези разчитащи на социалните мероприятия. Нормалният път е гражданите на богатата държава чрез данъците си да обезпечават социалната дейност н

3

Az..

преди 10 години

Не съм от ГЕРБ, но БСП всичките им обществени поръчки също бяха дадени на ТЕХНИ ХОРА така, че ОСТАВКА....

2

h

преди 10 години

Едно видяхме - по времето на ГЕРБ нещо се построи ( може да отидеш и да го пипнеш ) , нямаше проблеми с ЕС - МЕРКЕЛ - никога не ни отказа пари ;-) , а тя ги раздава за тези дето не знаят.Сега е както винаги при комунистите ( п**ки номера ) , на калпавия комунист и ЕС му пре4и :-)

1

Zoro S

преди 10 години

Долу Герб и БСП!