82

Препатил

преди 10 години

Браво, деца! Не само на Борисов - на никой от политиците не вярвайте и бъдете сигурни, че всеки от тях мисли за вас само като за поредния инструмент от пътя си към властта! Затова - на барикадите, докато падне това гнило правителство, докато се разпусне това Народно събрание, което само разпределя авантата между различните клонове на олигархичната мафия. Ние сме народът, а не те! А вие, младите, сте истинското бъдеще на този народ, защото сте неопетнени от участие във властта!

81

all

преди 10 години

НЕ ВИ ВЯРВАМЕ ............. OF ALL

80

Розан

преди 10 години

В тази държава , от роби, всеки иска , на всяка цена , да докопа до власт- от пожарникаря до чистач. Никой не мисли , като му падне власт, как ще се справи ли ?.Дай власт, дай власт! няма интереси на народа, на държавата. Само, власт ми дай! И затова сме вече географическо понятие, а не държава

79

alcapitan

преди 10 години

Абе тва де не е някакъв про-комунистически сайт, че коментаторите са отявлени соц ***? Само пишете анонимни тук, но никога няма да излезете да се борите за нещо на улицата. Ако не бяха уличните протести и до сега да ни управлява Виденов. Добре, че има будни хора все още в тая страна - ако студентите спрат да протестират, ще останат само някви червени послушковци тук и жална ни майка отново.

78

Анонимен

преди 10 години

Истинския Суверен - народа иска всички политици от т.нар. "преход" и сегашни и предишни и от комунистическия тоталитарен режим да бъдат съдени и всичко награбено по престъпен начин да бъде конфискувано в полза на държавата! Искаме пълна ревизия на прехода! Тези хора трябва да бъдат съдени за провеждане на целенасочен геноцид и престъпления срещу човечеството, също така за държавна измяна, криминални престъпления, присвоявания в особено големи размери, корупция и престъпления срещу Републиката! Главатарите на тази престъпна клика трябва да бъдат поставени в една обща килия с камери и да се дава

77

ДЕБИЛИ

преди 10 години

дето мислят, че като са приети за студенти някой трябва да носи кафе и кифли всяка сутрин. Ще усетят коравия когато завършат и не могат да си намерят работа. Тогава ще хленчат пред вратата на някой олигарх да им даде къшей хляб. А пътя за излизане от блатото е само един СОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ

76

ПУНТА МАРА ....

преди 10 години

Декларацията на окупаторите е ....... ПУНТА МАРА ..... играят ни театро за наивници!!!!И като как ще стане тоя номер да свалите Орешарски без да върнете Боко на власт ? Обяснете ми го, защото и изборите във Варна доказват, че в момента БСП и ГЕРБ са основните партии в България и ако не управляват едните, ще управляват другите.Понеже аз не искам да управляват ГЕРБ затова и не протестирам.Твърдя убедено, че ВСЕКИ КОЙТО ПРОТЕСТИРА ПРОТИВ ОРЕШАРСКИ ФАКТИЧЕСКИ ПРОТЕСТИРА ЗА ВРЪЩАНЕТО НА ГЕРБ !Както и да го увъртате, това е истината

75

крайно време

преди 10 години

Странна работа - в САЩ,Англия,Франция и прочие демокрации борбата с улични безредици е с водни струи, газ и палки, а у нас пищим с огради...!?!?Днес съм много радостен, защото открих още едно обстоятелство, което прави България уникална държава. Единствено и само тук е възможно някакви индивиди да се блъскат в полицаите, да ги псуват, да ги замерват с пиратки и шишета, да трошат загражденията, да скачат по колите на хората, след което да се оплакват от полицейско насилие. Единствено и само тук е възможно полицията да се държи с агресивните ултраси така все едно са от пансион за благородни де

74

Анонимен

преди 10 години

Типично по български настана разнобой в структурата. Дали е партия, дали е отбор по водна топка, дали е партизанска чета, дали са ранобудни студенти, повече от месец не се изтрайва без кавги. Гледам и надолу в коментарите едните, които защитават ГЕРБ с кръв и пот, сега са недоволни от декларацията и вещаят тежки дни за протестиращите. Аз пак ще си кажа - докато протестът е насочен срещу правителството, а не срещу цялото Народно събрание, по-голяма част от българите ще гледат с пренебрежение към него. В момента, в който протестиращите извикат "оставка на парламента - и на четирите партии в него

73

Анонимен

преди 10 години

МОМАТА КРАДЕ ЦИЦАров МЪЛЧИ. ЧАЛМАТА НЕ ЕБ.ВА СЪДА ЦИЦАров ПАК МЪЛЧИ . САЧМАТА СЕ ПРАВИ НА ХИТЛЕР ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ ЦИЦАров НЕ ХАЕ.В МОМЕНТА В БЪЛГАРИЯ ИМА КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ ФАШИЗЪМ И ТУРСКО РОБСТВО ТРИ В ЕДНО А ЖАЛКИЯ БЪЛГАРИН СЕ РАДВА НА 5лв ПОДХВЪРЛЕНИ МУ ОТ МОМАТА САЧМАТА И ЧАЛМАТА. ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА......ЛУДИЯТ ***-ФИКУСА СЪВСЕМ ПOЛУДЯ.ГЛУПОСТИТЕ И ПРОСТОТИИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ ОТ СВИНАРЯ СТАНАХА СНЕЖНА ЛАВИНА!ВРЕМЕ Е ПСИХИАТРИТЕ ДА ГИ ВЪДВОРЯТ В 4-ТИ КИЛОМЕТЪР,ЗА ДА НЕ ЛУДНЕМ И НИЕ!

72

1

преди 10 години

Декларацията на студентите е леко мелодраматична. Иначе, всеки, който е гласувал за ГЕРБ, е безкрайно недоволен от сегашната ситуация: тройката на разсъмване и на лягане БСП, ДПС и Атака. Не виждам какво толкова врещят по Борисов всички скопени волове отляво и отдясно. За него гласуваха много, много хора и и те имат права. Днес пръмовица и компания се опитват да обсебят студентския протест и тази истерия срещу ГЕРБ е продиктувана от това, че не успяват.И на следващите избори ГЕРБ ще са първи.

71

avenir

преди 10 години

До eve1И тоя е фиксиран!

70

avenir

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Тоя ***, явно има някаква маниакална фиксация, върху личността на ББ. Наверно в детството е бил подложен на насилие от някой от родителите.Не му обръщайте внимание, той не е виновен за недъга си!

69

Ханко Брат

преди 10 години

А това да сте на Румбата Н., на Пръмова Къневица и / или на гаменското посолство за гордост ли е скъпи интелекти?!

68

густо, майна!

преди 10 години

Къртишев, догана и вейсел сайдероглу ще си мечтаят за Борисов, но ще е някой по-хард на власт! Бойко е прекалено културен и възпитан, а трите дървени глави явно считат това за признак на слабост. Лустрация, отявлените престъпници-в затвора и нови избори. Народът ще реши, а не тези, който се правят на по-царе от царя и смятат, че България им е бащиния!

67

Анонимен

преди 10 години

Страхил, точно това мисля и аз! И това е истината! Сами студентите няма да успеят, трябва общонационална стачка. А нея в крайна сметка ще има хора , които подкпрепят различни партии. Така, че докато се самоизяждаме взимно, онези горе си изпекоха питката и сега ще си я раздват.

66

Kreti

преди 10 години

Явно и посолството на САЩ е свалило Доверието си от БОЙКА, но коя ли е новата им марионетка

65

Анонимен

преди 10 години

По принцип подкрепям студентите, както и протестите!Няма нещо, което да искам така силно в момента както оставката на тизи ***. Не искам да ставам и защитник на ГЕРБ. Само се питам, тези студенти защо не се обидиха , когато ги нарекоха *** и какво ли още не, а сега са дълбоко обидени. Да не говорим, че Борисов заяви , че прави митинг на ГЕРБ, а не че оглавява студентския протест. Освен това не е време да се правим на обидени, време е да се обединим, за да махнем тази ***..

64

543

преди 10 години

пряко може ида не сте но косвено сте на тиквун защо не протестирахте като ви оряза парите за учение и като в пращаше да пасете овце ?!?!това не ви ли обиди ?!?!

63

peniz

преди 10 години

До Анонимен 66ti ne si normalen naprao...