337

eve1

преди 10 години

Ако студентите искат да получат масова подкрепа от хората,трябва категорично да заявят,че освен срещу това правителство са и твърдо против връщането на ГЕРБ на власт.

336

бг

преди 10 години

в коя демократична държава можеш да стоиш толкова нагло на кокала като станишев при тези обстоятелства, но то не е чудно все пак е еврейски възпитаник

335

Анонимен

преди 10 години

Червената *** и нейния тартор Станишев са полудели от злоба, че ще бъдат изритани от властта по такъв срамен начин. ПЕСаджията ще бъде изхвърлен като въшлив пес и от ПЕС. Единствения му отворен път е към Москва, откъдето беше натресен на България, а след това и на Европа. Путин вземай си *** и го пенсионирай за изключителни заслуги към Русия.

334

Анонимен

преди 10 години

Ей,червена платена гнусно гадино,***,***,***,продажник,предател,***,*** мръсен долен,***-къв си ти,че слагаш минуси за определението на 352 спрямо такива *** като теб,които съсипаха държавата ни,мамка ти ***!Докато не ви избесят всички червени гадини ,няма да се оправи тая страна!

333

Анонимен

преди 10 години

Наглост,гнусотия,мерзост,первезия,простотия,идиотизъм,гавра!Не се сещам за повече епитети,с който да опиша поредните червено-*** мнения на лидера им,който нямаше ден трудов стаж! Безочие!Цял народ срещу една крадливо-мафоитска партия,а тия *** не спират да си лъжат тъпите и смотани червени избиратели,че народа бил луд,лумпенски,наркомански,платен и т.н.!И до кога мислят да я карат така тия гадини? Не разбраха ли,че народа вече не ги иска!

332

sip

преди 10 години

В момента , Борисов е една глава над другите политици.Затова всички се стремят да му я отрежат.

331

някой

преди 10 години

Колко,страх в очите на съсела и колко злоба в тях се чете.Чао злобарче,чао,ти никога няма да видиш парламента вече.

330

qwer

преди 10 години

Крайното наближава, а това е война, без нея не може да се ихвърлят тези чертвени сурикати.

329

don_toni1979

преди 10 години

не се прави на шут другарю Станишев българския народ не ви иска вече до кога трябва да ви търпим?

328

off

преди 10 години

А бе Станишев.Българският народ ще те изгони с камъни.

327

Анонимен

преди 10 години

Народа не иска нито един от тези 240 компрометирани депутата, да не говорим за окопаването на ДПС. ГЕРБ може да подстрекават някаква група, но тези 240 човека вгаждат цял народ. На всички им писна и не вярват вече на никого. Парламента е омазан и осмърдян от тези нечистоплътни спрямо народа депутати. Вече не се траят барабар с калинките.

326

ko

преди 10 години

"демокрацията, за да са бъде жизнена, се нуждае от сила, човека си каза намеренията, и единствено той и местан разделят народа като говорят само за метежи, турци и българи, само той всява страх и разделя народа. и да студентите се изложиха, 2/3 си стоят при мама, жалко за народа ни

325

KASAPINA

преди 10 години

ABE TOIA KATO GOVORI MAISI VERVA POLKOVAE JALAK I DUMI OT NEGO PO GOLEM COMSPIRATOR NEMA VAV BG NE SAMO 4E E GEI AI PEDARAS.

324

баи ганя

преди 10 години

българския студент е гола вода без мама тръгнали на купон бои мамиц,,,,,,

323

Анонимен

преди 10 години

Сър Гей е за затвора, но при църните - нема да му се излиза оттам :))))

322

Анонимен

преди 10 години

Станишев защитава връзката си с тези, дето го онодват.Яка северна част има съсела.... Много бургии е отнесъл...Лютфи и той се е уплашил, че ще го отвее...

321

Dinosaurus

преди 10 години

С-г се обърнал "към тия, дето организират метежи"!!! А контрапротеста с/у президента не е метеж и хич не е платен и организиран, ама никак! И не трае вече три месеца! И не оспорва законно и мажоритарно избран държавник! А задкулисната коалиция с ДПС не е нелегитимна, хич! И доминирането на ДПС е напълно демократично и законно! И след Бисеров зам-шеф става пак турчин от ДПС! И протеста е от ултраси, а тройната коал. и парламента в цялост не се крепи на продажен долен ултрас!

320

Анонимен

преди 10 години

Този не трябва да бъде оставен да изчезне от България. Трябва да бъде съден. Или поне линчуван, разстрелян. Или поне нещо подобно. Всекиму според заслугите, нали това желаят комунистите - справедливост!

319

Анонимен

преди 10 години

Прав е Сергей долни Герберугли.Оставка нема да видите.Най-после имаме полиция, както Гърция и Турция и всички нормални държави.Бойко да бъде обесен пред парламента,за да го заплюеме всички.***--метежник.

318

Анонимен

преди 10 години

До Главун ОрешарскиПо му ходи Плам Тъпанарски.