25

Анонимен

преди 10 години

До 27Аз пък не искам да живея в държава пълна със расисти като теб!

24

мири

преди 10 години

искам в паспотите да пише български гражданин от ромски произход от турски от арабски и т.н.

23

Коректор

преди 10 години

Заглавието би трябвало да изглежда така "Пак българско ромче, пак в катун и пак в Гърция" .Достатъчно сте наричали *** българи. Те са български граждани (уви), но не са българи.

22

AIMILIVS

преди 10 години

Обяснете на гърците , че да си оставят , продават и насилват децата в България се смята за "културни особености" и не се преследва от закона , гърците вървят срещу европейските ценности и вдигат шум за продадените ***.

21

Мей-мей

преди 10 години

Престанете вече да наричате ***-българи те са български граждани,но българи не са!нали има купища комитети,които им защитават правата именно като "малцинство"

20

Анонимен

преди 10 години

Българско дете или ***? Има разлика!

19

Анонимен

преди 10 години

Тихата ислямизация и *** на Европа си е в ход. Полека лека ще се обезличи целият континент с тая *** ако се продължава така. Дано Европа се окопити. Предполагам, че това ще стане много скоро. Най-голямата ми надежда е в скандинавците и готите.

18

Сс

преди 10 години

Трябва да се кастрират ***! Това е ***, която лежи на нашите гърбове!

17

Рая

преди 10 години

Стига сте писали тез черни *** ,че са българи- това са *** живеещи в България.С мързела и кражбите ни посрамиха пред цял свят.Продължаваме да не държим на авторитета си ,което положително ще рефлектира върху нас.

16

Стършел

преди 10 години

До rastor.....на тебе пък, какъв ти е проблема....едно и също нещо пишеш постоянно....има си специалицирани заведения и за такива, като тебе, ако ти липсва внимание.

15

ss

преди 10 години

Ima razlika ot balgari I *** dolni .

14

outlaw

преди 10 години

ПОПРАВКА В СТАТИЯТА ДЕТЕ ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД ПРОДАДЕНО НА ГЪРЦИ ОТ РОМИ ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ.

13

Викито

преди 10 години

25 000 лв за 1 бежанец? А детските стоят 35 лв хахах, нещастници, що не помислите за българските деца, бе?

12

Шаран -БГ

преди 10 години

Престанете с тия идиощини ! "Българин го сгазил влак у Белгия", "Българи ги арестували в Тулон","Българско дете в Гърция" Нямат край тези простотии, ей !! Това са БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!!! Аз нямам нищо против тях! Такива са и всички турци, евреи, арменци, руснаци и прочие, с български паспорти и българско гражданство! Но както те не могат да бъдат българи, така и аз не мчога да бъда... примерно руснак! Не че не си пийвам водка.. Защото те са "българи" като се и*ат на метеното, а иначе ИСАА !

11

Анонимен

преди 10 години

Гледайте българските деца, че същите са на изчезване, а не ***, които превърнаха раждането в професия без да се грижат за същите.

10

маги

преди 10 години

стига вече стига стия *** ни занимавахте! държавата се тресе вие къде зяпате в ***! егати и простаците сте1

9

Анонимен

преди 10 години

4 - Не изнасяме в ЕС, просто много ЕС фирми имат тук производство защото ние се радваме на мизерните им заплатки и реално няма износ, просто си изнасят собствената стока, а не нещо, което българин е произвел и продава в ЕС, айде мислете, като четете и възпроизвеждате глупостите от медиите!

8

херо

преди 10 години

до 9 : прав син ама материалът предпочита да простее с малко далаверека, малко ракийка и турско сериалче

7

Анонимен

преди 10 години

Държавата отива на заколение, деца !Защото сме много така фръц, и не харесваме обикновения и *** пожарникар. Искаме Ентелегенти, като Орешарски .Вместо всеки да се замисли ,какво е полезно за България, кой може по-добре да се справи , тия или ония, разни изтънчени типове ми обясняват как Тоя е мутра или оня пожарникар.Сега по-добре ли е ?

6

Анонимен

преди 10 години

Нигога повече ГЕРБ ?От 5 месеца не е влязла 1 стотинка по европейски програми !През цялата 2014 няма да влезе нито 1 лв от ЕС, а ще платим над 980 милиона евро чл.внос !Надяваме се евентуално за 2015..........258 милиона лева за похарчени за незаконни бежанци, това прави по 25 000 лв за бежанец !Изтеглени са над 2,5 милиарда лева заеми за последните месеци, догодина ни чакат още 1 милиард, по разчетите на Оглушарски .Няма Хемус, няма тунел Шипка, няма Струма, Няма Черно море.