39

Негодна министърка

преди 10 години

Тоспожо Клисарова, Вие *** ли сте или министър, след като неможете да издадете една заповед за нулева година на тези протестъри, ако разбира се са студенти, в което много се съмнявам. Решението е просто: Разбийте вратите, осигурете свободен проход, а тези мърльовци оставете на колегите им. Вие сте преставител на собственоста и сте задължена със съдействието на прокуратурата и полицията да възстановите първоначалното състояние на нивирситета. Иначи, означава че сте с тях за заблуда на народа.

38

Сашо

преди 10 години

0 година, студентите да се прибират по селата и да помагат на родителите си с прасето и картофите .

37

Анонимен

преди 10 години

НУЛЕВА ГОДИНА!

36

ДА

преди 10 години

НУЛЕВА ГОДИНА!!!Това заслужават!

35

Асенов

преди 10 години

Правителството най-после да вземе мерки протов безчинстващите хулигани! Да бъдат разгонени и бити!

34

Анонимен

преди 10 години

Клисарова, когато карахте студентите на бригади до ноември месец, не се притеснявахте за учебната година !?!?!

33

Анонимен

преди 10 години

До акудПарите не се раздават срещу подпис, но те не тръгват сами към банката- някой трябва да обработи документите! И ТОЗИ НЯКОЙ Е АДМИНИСТРАЦИЯТА!!!

32

Димитър

преди 10 години

СУ е старо здание - има нужда от основен ремонт по всички инсталации. Да започне този ремонт сега! Тва предполага изключване на тока, водата, парното - просто всичко е много старо и трябва да се подмени веднага. Аргумент има и още един- напролет цените ще се вдигнат! Щом МВР не може да се справи с шайка-терористи, то си има строителни бригади - даже и доброволци- които биха сторили това.

31

акуд

преди 10 години

клисарова се прави на остроумна, те парите срещу подпис се раздават като едно време или минават по банковите карти ?????

30

анаЛиз

преди 10 години

Значи по логиката на другарите , сега трябва да приемем , че всички останали са за окупацията.Само 600 са се подписали против , трябва да смятаме че останалите двадесет и няколко хиляди са ЗА ....Нали така разсъждавате и разделяте хората , София не била България и така нататък

29

Анонимен

преди 10 години

прекалено много студенти.може би една трета са достатъчни за да може да се развива България и то ако има идея какви специалности са необходими.при толкова много висшисти има опасност да се получи дисбаланс в обществото и непредвидими ситуации.

28

Автор

преди 10 години

За съжаление този универиситет и другите не направиха нищо за да се спре оскатаяването на учебното съдържание в средните училища. Науката не може да има друга основа в една държава, освен от училище. Няма автономия. Децата ни учат в 1-10 клас по ужасни учебници. Кои са автори, няма ли във всеки "коелктив" някои от СУ или друг университет и не са ли там тези, преподаватели, които да протестират и да питат КОЙ НАПИСА УЧЕБНИКА ПО ...?ОКУПАЦИЯА!

27

неутрален

преди 10 години

За да бъде шоуто пълно очаквам в най-скоро време Мишо Шамара и онази противната с бенката да контраокупират някой друг ВУЗ и тогава сеирът ще е голям :)

26

Анонимен

преди 10 години

Браво госпожо! Отворете дума за пари има реална възможност продаващите се за по 5-10лв и порция кюфтета да се надигнат да ви защитават. Стара изпитана практика :)))

25

1

преди 10 години

МАСКАРИ С МАСКАРИ!!! ВЗЕМЕТЕ ДА УЧИТЕ ДОКАТО ИМАТЕ ВРЕМЕ И ВЪЗМОЖНОСТ! А ТЕЗИ, КОИТО ВИ ПОДКУКУРОСВАТ - БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДЯТ!!!!

24

Анонимен

преди 10 години

Има само един вид добри комунисти........

23

Анонимен

преди 10 години

тихо мъртвият казал, не комунист!!!!!

22

Анонимен

преди 10 години

Aз ако Укопирам някое СОУ или Уни, след 5 минути дойде жандармерията и ще ме нашамари. А тези вече цял месец ги толерират... нали МВР все още го държи цецо шлифера

21

ОКУПАТОР

преди 10 години

До ком 21 СПАХМЕ МЕЖДУ ВДИГНАТИТЕ НОГИ НА МАИКА ТИ

20

коко

преди 10 години

Добре че завърших преди 10 години УНИВЕРСИТЕТА когато все още имаше качествено образование !