45

До 1

преди 10 години

АЗ позволявам!!! Органите на реда са в органа на жената която ти е дала живот (но не и акъл)

44

Пич

преди 10 години

Ами дааааа г-н Табаков, сииигурно от протестите страда икономиката ни от 25 години насам. Това ще да е причината, а не червената мафия, която е стиснала за гушата българската икономика на принципа на мафиотнсо-олигархичните схеми. Ей сега като спрат протестите и ще се отпушим, а по улиците ще потекат реки от пари! Изобщо кой ги избира тези шефчета по тези организации като - "Български икономически форум"?! Пак ли основно изискване е да си бил агент на ДС поне 5 години?

43

1

преди 10 години

Кой позволява затварянето на важни пътни артерии за 3 милиона жители на София по желание на 3000 протестиращи? Къде са органите на реда?

42

999

преди 10 години

Вижте някой хора не ме разбират май правилно,да така е откраднаха всичко и аз страдам както и Вие ,но немога да разбера как при един работен ден от 8-10 часа и такава безработица тези хора харчат за горива излизат в Петък към 12 часа за да напуснат София не слизат от коли и не излизат от заведения,а за почивки да не говоря...

41

Анонимен

преди 10 години

важно активното гражданско присъствие, а точно това целят да задушат сегашните протести. За да има противодействие на грешно действие и за да има подтикване към вярно действие е необходимо да можеш да искаш конкретните стъпки. Когато искаш безусловна оставка на правителството - отказваш възможността за конкретни стъпки. Нещо повече, не може да искаш оставка, а какво ще следва да не знаеш и да казваш опсле ще видим. Най-вероятното после ще е връщане на позорно изританите от антиРеформаторския бл

40

Manuelle

преди 10 години

Петя Славова... Петенце, със здраве да си харчих копейките, моето момиче!

39

Нужник

преди 10 години

Защо седмицата ни трябва да почва с кофтари и доказани червени ***, които заливат всички медии с прогнозите си и сервилно облизване на властимащите, които са ги хванали за топките. Откъде ги намират в понеделник сутринта "такъви" специалисти като Андрей Лайчев, *** Ампарцумян, Антон Скутев и други знайни и незнайни "защитници" на каквото са откраднали. Какво очакваше да получи като отговори от Гей Станишеф другаря Геворк? Игати скапаните сме щом толкоз години ги търпим тия, нихната мамси.

38

Анонимен

преди 10 години

Правилно - "тонът да е по-тих", като по Байтошово време. Всеки да си мрънка тихичко пред телевизора и в крючмата, че да не го чуят ченгетата. А държавата да е играч, който ни разиграва . И тоя е от комунистите дето държавата го е направила капиталист.

37

до 999

преди 10 години

Ти не разбра ли,че безработицата в Бандистан вече надминава по неофициални данни 50%.... къде според теб да работят тези хора....затова са на улицата, защото откраднаха вота им, откраднаха бъдещето им..... затова протестират срещу жалката шайка *** в парламента, защото комунист без бой не си отива.

36

Анонимен

преди 10 години

Каква икономика бе? Ние сме живи умрели. На бъзнеса му трябват роботи, които работят 24 часа, 7 дни седмично за една шепа ориз и не боледуват и нямат никакви потребности. Пука му на бизнеса за хората и на хората за бизнеса. БГ бизнес - СМЯХ!

35

Иво

преди 10 години

Да бе, на бизнеса му трябват мълчаливи безропотни мулета, които да гърбят цял месец за мижава заплата и осигуровки на минимална заплата. Малко по малко тоя народ почва да се събужда и има лъч надежда, че нещата може и да се оправят, ако не се заглушава гласа на разума (студентите).

34

Кофражист

преди 10 години

До 999 Така разсъждаваха и по времето на социалиЗъма - като се вземат тетилетките за 2-3 години. Даже бяха изчислили кога ще ги задминем! Абе български икономист не става за нищо.

33

999

преди 10 години

Че няма икономика няма,обаче кажете ми как може да има толкова много хора на протести,тези хора не работят ли и как може задръстванията на изходите на София да са от 12.00 часа на обяд в Петък.Добре има безработни,но това което виждам всеки Петък е ужасно много народ.АЗ цял живот работя като луд по 16 часа на ден едвам отделям някакво време за лекар да отида,а се оказва,че другите хора май нищо не правят.Е как да се оправи тази държава,но като ги срещам познати са винаги преработили.

32

Анонимен

преди 10 години

Икономиката ни страда от Сергей, Доган, Пеевски, Данчо-Ментата и останалите.На вас, комунистите, все студентите, артистите, художниците и музикантите ви виновни.Сега очаквам да започнете акцията по оплюването им...и да ги обвините, че заради тях няма пари за пенсии и т.н.И селяците и пенсионерите отново да налапат въдицата.

31

Анонимен

преди 10 години

Ама ние икономика имаме ли?

30

vesko02

преди 10 години

Шеф на НПО ,учил в Съветския съюз,какво да каже?

29

Анонимен

преди 10 години

Основните проблеми на бизнеса са корупцията във всички институции, беззаконието, постоянната промяна на регулациите, ниското/трагичното качество на образованието, ниската квалификация на персонала, а от догодина съвсем няма да има кой да работи тук, защото на никой интелигентен не му се живее в ***, в която е превърната България.Проблемът не са протестите, а че правителството и парламентът на олигархията не подава оставка ! ОСТАВКА ВЕДНАГА!

28

Анонимен

преди 10 години

Ко? Икономиката ни страда от продажни, бездарни, грозни, нахални политици ! И от нищо друго!

27

до 25

преди 10 години

Съгласен съм. А заведенията, че били празни - айде бе. Септември бях на почивка във Виена, октомври - в Париж. През седмицата заведенията си бяха пълни, та чак резервации трябваше, но не пълни с туристи а най-вече местни хора. В Будапеща, Кьолн - там също е така. След работа хората излизаха на по бира с приятели. Хората там наистина работят, но и се забавляват. А и там ползват нови машини, има ред - тук мутрата предпочита нов мерцедес пред машини за бизнеса му.

26

Българин

преди 10 години

"Икономиката ни страда от протестите"А дали това не е целта на "кукловодите" ?Настъпаха интересите на някой в енергетиката , в банковото дело ,настъпаха някой за офшорните им сметки и бяха извадени "скелетите от гардероба". " Червени ***" плющи по "жълтите павета" ,горят се портрети ,разиграват се фарсове...Но народът е казал ,че" един вол като рие пръста пада по гърба му". Измамените ще сме пак ние -простолюдието, а тези "реформатори" ще се осе..т както вече са го правили ...