8

Иван

преди 10 години

Този Драго и Ники *** да не би да имат един баща или просто заболяването им е едно и също?Драго магьосник - без пари прави енергетика,другия пък чист като кристал единствено той може да управлява държавата.Това да не е някакъв вирус.Верно че на лекарите са им ниски заплатите ама на добра воля дали не могат да им помогнат на тези момчета?

7

ХА ХА ХА

преди 10 години

Тоя комсомолец още малко сам ще си повярва че е надхитрил руските гиганти! Абе ***, поне мълчи, не се излагай сам да се хвалиш! От цялата работа разбрахме, че след 30 години ще излезем на нула с тоя проект! Оттам насетне ще чакаме да почваме да печелим евентуално! То дотогава ще е изтекла гаранцията на тръбите и газпром ще си е прибрал печалбите! НАИВНИЦИ! НЕКАДЪРНИЦИ! ОСТАВКА!

6

Рали1

преди 10 години

До АнонименИ защо Фандъкова трябва да пилее парите на софиянци,че някой раздава наляво и надясно пари от кредити и социални помощи ?Че някой си е дал задните части и тези 2,3 или незнам си колко хиляди бежанци ще трябва да се отопляват ? Или да поема нечии задължения ?

5

Анонимен

преди 10 години

Взех че повярвах на стойневите приказки, как добрите партийци се отказват от рушветите и кражбите за се осигури парното за хората.

4

Анонимен

преди 10 години

Четох някъде, че цената на тока е с 2ст по-висока за да се субсидира парното в София. Не знам дали това е вярно, но ако е, е абсолютно неправилно.Явно "понижението" на цената на тока се оказва фатално за топлофикация София

3

Анонимен

преди 10 години

Голямата бяла птица Фандъкова кога най-после ще почне да си върши работата и да се погрижи за Топлофикация София. Не може Българгаз да спонсорира Топлофикация. Фандъкова ти си отговорна за Топлофикация София.

2

festan

преди 10 години

МАГЬОСНИКА-ФЪФЛЕК ГАРАНТИРА ПОРНОТО

1

ТВ

преди 10 години

Това е новият Р.Овч. Научил се е да лъже с невинен детски поглед. Който иска да му вярва.