17

Анонимен

преди 10 години

Че то и САЩ подслушват, и то много по-яко. И кво от това?

16

Анонимен

преди 10 години

Империята отвръща на удара имаше един филм.Тоя ЦЦ май ще го правят герой или нещо такова.Поне така си мисля, като гледам и чета...

15

край

преди 10 години

ЦЦ при всичките му простотии беше повел една борба със силовите застрахователи да не ни бележат колите. Застраховка срещу кражба по принцип не трябва да съществува нали за това си плащам на държавата - да ме пази. Кражбата не е някакво стихиино бедствие. Държавата ми е длъжна да не ми крадат нищо. Сега застрахователите връщат тайно практиката да бележат застрахованите коли. На огледалата отвътре се лепят стикери че сте дарили на БЧК или за зепазването на незнам си къв сокол. Мутрите са си тук.

14

Край

преди 10 години

Ей тоя беше нагъл тип обаче тия са напът да го направят мъченик. Цацаров и Д Пеевски ще съдат Цветанов. Дебелата *** е олицетворение на всичко лошо в България от последните 15-20 г. обаче той ще се разправи с цветанов - отврат.

13

t0read0r

преди 10 години

никаква разлика между боко, станишев, доган и цвъко, тези, които вземат страна са или платени или тотални глупци. боричкания и театро с използване на медии и държавни институции. да си фен на цецо грозното е толкова зле, колкото и на станишев мекото корумпе

12

Анонимен

преди 10 години

До бай иванSega ne e vreme za Stani6ev - ta toi ne e ot GERB

11

Анонимен

преди 10 години

Дежурните от Позитано са налазили статията и пишат поредните глупости за Ц.Цветанов. Ще си изкарат и днес надника явно. Човека 3 пъти си дава имунитета и уж бил виновен, а комунистическият съд все не може да докаже вината му. Сега ще е същата пушилка. Някой да е чувал пенсионираните служители да ходят при министъра да им дава пенсии и заплати? По принцип министъра подписва заповедите за назначаване и освобождаване и толкова.

10

Анонимен

преди 10 години

Не можах да разбера как Цецо ги е присвоил тези 50 000 - Орлин Тодоров му ги е дал после след като го пенсионират ли?

9

Анонимен

преди 10 години

Днес "оригинални" както винаги!!!!ОСТАВКА!!! на главния редактор!

8

Drunderski

преди 10 години

Реално всъщност на третия път дано е на късмет-да го заковат!

7

Ghero

преди 10 години

Няма смисъл да се опитвате да го изкарате жертва, знаем кой е Цвъки.Просто фактът, че все още е на свобода говори само едно, прокуратурата е подкупна.

6

FBI

преди 10 години

България си мълчи за БГ личните карти на Сърби в Германия за по 1500 евро , Цветанов нищо не казва , не е нужно да се прави разследване , само трябва се посети Сръбско Кафене в Германия

5

Антон Ю.

преди 10 години

Цецо май ще го освободят от партизанските му задлъжнения в ГЕРБ, след като по собствената им партийна телевизия един до скоро обективен джурналист направи интервю с един бивш спортист с настоящ адрес следствена килия (номера не се чете).Една гнуслива физионамия по-малко все е от полза, но остават още толкова много.

4

Анонимен

преди 10 години

Днес-а, царете на дебилните заглавия!

3

Анонимен

преди 10 години

Станишев сам си даде имунитета - за да протече разследване което да го оневини.

2

Анонимен

преди 10 години

това е опасан игра. Ако не се докаже поне едно дело, това ще има ефекта на бумеранга и ГЕРБ ще КАЧАТ рейтинг, защото Цецо ще излезе мъченик.

1

бай иван

преди 10 години

я кажете по-добре какво става с имунитета на Станишев.