107

Анонимен

преди 10 години

A v studentski grad e kato v publichen dom. Kurventiq do shiq... Trqbva da postapim kat Turcite. Prav e Erdogan

106

Анонимен

преди 10 години

До Анонименdo 121 6tom ne iska6 ne vqrvay na Tur4in.nikoy ne te i moli.ostani si s tvoeto bg mislene .jalik 4ovek.Da jivee Erdogan

105

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

ПОНЕ НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ В ОБЩИЖИТИЯТА ,А ЩЕ СЕДНАТ И ЩЕ УЧАТ ,НАЛИ ЗАТОВА СА СТУДЕНТИ ! В ОБЩИТЕ ОБЩЕЖИТИЯ ОТ Е... НЕ ИМ ОСТАВА ВРЕМЕ ЗА УЧЕНЕ ! ПРАВ Е ЕРДОГАН !

104

до 125 - 999*

преди 10 години

...КОЛКО ОТ ВАС СА ЧЕЛИ БИБЛИЯТА? ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ СЕКСА СПОРЕД БИБЛИЯТА Е БОГОХУЛСТВО?...====================================================Прочети внимателно вашия тефтер на шейтана и ми отговори когато е почнал да блудства с нея на каква възраст е била малолетната Айша?

103

anonim1000

преди 10 години

Метрото в Истанбул ще стане второто по дължина в света (след Ню Йорк-ското) до 2019 г.Като метрото в Истанбул е започнало да работи през 1996 г.

102

anonim1000

преди 10 години

Ердоган може да е всичко, но сега ще ви кажа някои факти за него.Как се отразява управлението му на Турция?1. За 11 г. на власт върна дълг от 100 млрд. долара на МВФ.2. За 11 г. натрупа държавен резерв от 100 млрд. долара (т.е. държавата е спестила 200 млрд. долара за 11 г.)3. Заплатите в Турция непрекъснато растат.4. Строи се мащабни и невероятни темпове. Няма държава в света, където да се строи толкова бързо. Например метрото в Истанбул ще стане второто по дължина в света (след Ню Йорк)

101

Хасанчо - 8 годишен

преди 10 години

На мене тати ми каза, че мама ми е същовременно и леля ми.

100

Анонимен

преди 10 години

Хей българи на турчин вяра да нямате!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

99

anonim1000

преди 10 години

И какво толкова някои са против религиите?Ами да върнем комунизма и да стане забранено да си вярващ?Много умно. Ако някой е атеист никой не го закача. Ако атеист убие някой, никой не казва "атеистът уби човек". Нарочно се воюва срещу религиите.

98

Лицемери

преди 10 години

Плодят се като свинки и то по 1-ва кръвна линия, а не ядат свинско месо.

97

anonim1000

преди 10 години

Е какво да заприличат на тукашните вертепи ли?Голи момичета се разкарват по коридорите. Всеки спи с всеки. Нравственост и морал вече са само думи. Голям "прогрес", голямо "развитие".Това са деца и трябва да се пазят, а не да се създават предпоставки за разврат.

96

Анонимен

преди 10 години

Гаден овцефил с ***, потури и скъсена цев!

95

Анонимен

преди 10 години

Тоя се побърка окончателно. Трябва да издигнем зид, а не ограда от тел. Любимецът на САЩ, направете си сметка какво насърчават и какво ни готвят бледоликите отвъд океана.

94

Историк

преди 10 години

Силно препоръчвам на всички мюсюлмани, които се смятат за ревностни последователи на Мохамед, да прочетат документи за историята на живота му. Във всички библиотеки в мюсюлманския свят има документи за битието на този велик мъж. Като прочетат няколко от тях, да си направят сами изводи за ценностите му, за мястото на жената в тяхното общество, за отношенията между половете, за търговията, дори за воденето на война. Ще останат много изненадани от това което той е насърчавал и подкрепял и сегашните

93

до Емир

преди 10 години

А Аллах не иска ли ти като верен поданик да се върнеш в родината си, или ти просто си част от великия план за завладяване на света ? Или просто се криеш в една цивилизована държава заедно със семейството си като мишка, за да не отидеш в армията и да те застрелят като куче кюрдите или на сирийската граница ? Имате цивилизация точно 100 км, след това мисля по - добре от мен знаеш какво е :)

92

Абдул Хасковля

преди 10 години

При нас отдавна се произвежда порнография по тези общежития,Ердоган баба!

91

Магомет

преди 10 години

Аз предлагам да затворят всички там университети и училища. За какво са им на турските девойки и младежи други знания освен тези от Свещената книга. Всички знаем, че ако е рекъл господ самолета ще лети, не му трябват инженери и други специалисти. Това интернети , фейсбуци, джи ес еми и други измишльотини да ги забранят. Давай да се връщаме в 15 век и всичко ще е окей.

90

емир

преди 10 години

Елхамдулиллах, когато ние се върнем към исляма и Аллах ще ни върне империята. Икономиката ни е във възход, раждаемостта се увеличава и вече сме над 80 милиона, иншаллах след десетина години ще достихнем 100, с 10-20 милиона може да променим етническия облик на всички балкански държави, а това ще стане когато влезем в ЕС. Аллах го иска и това ще пребъде.

89

една

преди 10 години

Ислямът в момента е на нивото на църквата по времето на Инквизицията. Аз съм за забрана на всички религии по света, нищо че говорят, че монотеизмът бил показател за развита интелигентност при човека. Жените им си стоят вкъщи, а те обаче може да спят с която искат. Но тук са виновни и жените. Защо търпят това отношение. Връщаме се в ерата, когато жената е била собственост на мъжа. Общество, в което религията е доминантна не върви много напред в своето развитие. Религиозният фанатизъм е пагубен.

88

Българин

преди 10 години

На турчин (мюсюлманин) вяра да нямаш, не се заблуждавай че са ти приятели. Вълкът козината си мени....