17

bai bonio imaniara

преди 10 години

DAVAM NAGRADA 1000 EVRO NA TOZI KOITO MI KAZE KAKVA E RAZLIKATA MEZDU BRADATA NA MESTAN I BRADATA NA LENIN????? AMI NAMA TAKAVA I DVAMATA SA OT EDNO PLEME EVREI I MNOGO DOBRE ZABLUZDAVAT 7 8 MILIONA OVCE

16

уважение

преди 10 години

Въпросът за любовта и омразата стои само на интимно ниво, Местанчо! Моите уважения и страхопочитание към мафията, наречена дсдпсбсп,но не можем да си позволим тя да поучава българския народ! Към престъпниците не трябва да има толеранс. Относно ксенофобията, Турция едва ли е пример за благородство!

15

do 999*

преди 10 години

Последното ми обръщение към теб: Очевидно е, че си мюсюлманин-активист на ДПС ... това ми беше ясно от първия момент. щом си активист на ДПС - значи, че си изцапан до ушите в (знаеш какво).И такъв като теб седнал да ми говори за морал и помирение ...Проблема не е в това, че си мюсюлманин, драги.Проблема е , че сте крадци и измамници !Нашите българските политици също са крадци, но вие от ДПС сте крадци прикриващи се зад религията си Това ви прави двойно по-опасни и вредни !

14

do 999*

преди 10 години

Ами - НЕ ... представи си - аз не крада, но вие крадете и за мен !аз НЕ СЕ срамувам, че съм българин. Срамуват се изпадналите (неграмотни и безработни) мизерници, но те се срамуват ОТ СЕБЕ СИ, а не от това, че са българи. Виждам ясно това и тук на запад, където живея.и въобще ... или се правиш на умряла лисица, или си приближен на властта. Ако е така - не цапай форума!Трудните времена за политиците тепърва започват !!!

13

Анонимен

преди 10 години

Защитата на собствените ни интереси не може да бъде завоалирана с никакви ксенофобии, интеграции, вменявана омраза. Защитаваме си интереса - дома, земята, държавата, жените и децата си. Политици продажни, чудите се как да ни подхлъзнете, че да си оправдаете сребърниците.

12

Анонимен

преди 10 години

""Местан: Ако мразим, обосноваваме правото на другите да ни мразят"".........................................................................................................а ако лъжем и крадем (като вас) ...какво обосноваваме ?

11

РЕШЕНИЕТО Е ЕДНО

преди 10 години

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НАПРЕЖЕНИЕТО ИДВА ОТ изградената от Гърция стена (по границата с Турция)МАМКА ВИ ПРОДАЖНА КОПУМПИРАНА - КЪДЕ Е НАШАТЕ СТЕНА, А ? ГЪРЦИЯ НЕ Е ЛИ В ЕС А ПРАВИ КАКВОТО ИСКА И КАКВОТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТИ А ПРОАДЖНИЦИТЕ РЕВЯХА КАТО *** В НС СРЕЩУ ЗАТВАРЯНЕТО НА ГРАНИЦАТА! - ПРОДАВАТ НИ - ЗАМЯТА НИ, ДЪРЖАВАТА, ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ - ПОЗОР И ГНУС ПРЕДАТЕЛИКАКВО СЛЕДВА - ДА БЪДАТ ИЗРИНАТИ ТИЯ ПРОДАЖНИЦИ - ГРАНИЦАТА ДА БЪДЕ ЗАТВОРЕНА ВЕДНАГА А ПРОДАЖНИЦИТЕ НА СЪД И В ЗАТВОРА!

10

Анонимен

преди 10 години

Този си е извоювал правото, да плещи непрестанно високопарни глупости. Поне , като не знае какво е омразата да си мълчи. Аман от псевдо интелигенти с мания за интелигентност. Няма лошо , но нека си ги говори глупостите в кръгът на себеподобните си.

9

az

преди 10 години

ГОЛЯМ *** си

8

Георги

преди 10 години

Тия смешници от ДПС действат само на местна почва. В европа никой не го бръсне за слива Доган или Местан. В българия имат влияние заради гласовете на турция. Иначе са пълни палячовци.

7

ДПС =ТУМОРА НА БЪЛГА

преди 10 години

Ама разбира се, дпс никога не е била българска партия, и никога няма да бъде! Това е партията ТУМОР, заради нея съществуват националистическите партии в България! И после обвиняват българите в какво ли не ..

6

:)

преди 10 години

Тези призиви ги апелирайте към вашите ***, другарю местан. Имаше там нейде в Търговишко едни братя юзеирови. Паметник на някакъв воин искаха да вдигат...

5

Хектор

преди 10 години

Я да вземе 2 000 арабеска на лагер в Кърджали,там при неговия електорат да си ги облизват ако искат и тогава да говори.

4

те

преди 10 години

*** Доганово

3

Анонимен

преди 10 години

Местан: Ако мразим, обосноваваме правото на другите да ни мразятА АКО НИ УБИВАТ ОБОСНОВАНО Е ПРАВОТО ДА УБИВАМЕ.АКО ИЗНАСИЛВАТ СЕСТРИТЕ НИ, ДЕЦАТА И РОДИТЕЛИТЕ ОБОСНОВАНО Е ПРАВОТО ДА УБИВАМЕ.АКО УНИЩОЖАВАТ РОДИНАТА НИ ОБОСНОВАНО Е ПРАВОТО ДА УБИВАМЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ.

2

Бай Он

преди 10 години

Местане,Затова, че турците едно време са избивали българите, за да ги ограбят, съм ви простил - прости сте били - правили сте го,Затова, че сте издевателствали над предците ни съм ви простил - *** сте били, правили сте го, Затова, че сте некадърни да се учите и разчитате на политика и подкрепа от държави, които имат интерес да завладеят отново България - за това не мога да ви простя.Вижте си политиците - Доган - бивш престъпник, Пеевски - ...(без коментар)И искате подкрепа??!!!

1

Спиш ли юроде?

преди 10 години

Похитителят на автобуса трябвало да бъде експулсиранНападателят, заподозрян в убийството на трима пътници от автобус в Норвегия, е подал заявление за убежище в скандинавската страна. Молбата му обаче не е била уважена и той е трябвало да бъде експулсиран, съобщиха от норвежката полиция.Тридесетгодишният мъж, родом от Южен Судан, уби трима души в планински район на Западна Норвегия при опит за отвличането на автобус. Самият нападател е бил леко ранен и в момента се намира в болница.Африканецът е живял в център за настаняване в Ордал. Той трябвало да се качи без придружител на само