18

Journey

преди 10 години

Това е реалността в България.Безмозъчни и необразовани Златки и ММА бойци.А студенти, хора на изкуството, интелигентни и активни хора...по площадите..борейки се със същата тази действителност, но в лицето на политици-мафиоти.

17

vova4ka

преди 10 години

Вие още ли не разбрахте? Всеки Биг Бр едно и също. От първия епизод ни втълпяват, че някой е фаворит - обикновено най-мразения. Целта е хората да се чудят как може и кой гласува за тоя *** и така в емоцията си да пращат смс-и срещу него. Хайде стига, зрители. Нима не знаете, че 90% от покупките са емоционални, а едва 10% са разционални. Елементарен маркетинг. Накрая ще видите, че той няма да спечели, но до последно ще е "фаворит". А спечелилият ще е някой неочакван като Стойчо например.

16

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е, че Шамара излезе! Ще има време да го подготвят по-добре за депутат! Излезе от едно шоу, за да влезе в друго! В страната на чудесата няма невъзможни неща!

15

livevil

преди 10 години

До АнонименАз недоумявам как изобщо може да има хора, които да гласуват за когото и да е в тези *** предавания... Защо не вземат да си вложат парите в някоя по-смислена кауза?!

14

билкар

преди 10 години

Един дол дренки са...

13

Анонимен

преди 10 години

Миналия вип брадър най големия *** и интригант Фънки стана любимец на народа....сега любимец на народа ще стане един лъжец и ***,това е огледало на народа....вижте се...знам че неме разбирате и аз неви разбирам,мога да кажа че ви съжалявам....*** кво ви съжалявам така ви се пада

12

Анонимен

преди 10 години

До 13...самоче комнистите са повече.....и за това държавата ни е такава.....комунист-братовчет-полицай

11

Анонимен

преди 10 години

Споко бе Мишо! *** *** пак не знаят кво говорят. Ще им се да са окупирани университетите, ама пусто-не са. Само няколко театрални трупи се правят на "будители". Жалки откачалки. А който в писал коментар 7 е куха трътка! Шамара е на светлинни години пред теб по интелигентност и разсъдък. Щото може да мисли, за разлика от вас, *** анти-социалисти. Мишо, народа е с теб, не си вади други изводи от снощното ти напускане на това предаване. Айдееее на минусчетата олигофренииииии!

10

Blake

преди 10 години

До шантиклер: Тук сме страната на чудесата - комунист-монархист, турчин-фашост, рапър-комунист, и т.н.

9

Анонимен

преди 10 години

Ако реши да напусне България ще му платя билета. При условие да не се връща вече :)

8

Анонимен

преди 10 години

Най-после изгониха това джуже,гном,гол *** и плазмодий Мишо Шамара.Такава агресивност и простащина,с която даже се гордее.

7

Никсън

преди 10 години

Само един нещастен човек в живота би харесал Пламенчо.Според мен Българина е доста нещастен тип,това го бяха казали социолози преди години но аз невярвах,ето че се оказаха прави според мен стигнахме дъното

6

Иво

преди 10 години

Тоя се чудеше дали има по-голям *** от Медаров. Ами достатъчно е да се погледне в огледалото и ще види един, който е 100 пъти по-*** от най-простия. Жалък комплексар. Отвратих се и като видях сина му, едно малко дете да подражава на тъпия си и *** баща и да "реди рими в този бийт". Гнусотия на N-та степен. Да хваща пътя и да види в чужбина как се живее. Само че там ще може да бачка като хамалин, щото за друго не му стига акъла.

5

шантиклер

преди 10 години

Де се е чуло - видяло рапър-социалист !!!

4

livevil

преди 10 години

Жал ми е за хората гледащи подобен род предавания :D

3

Анонимен

преди 10 години

До АнонименА кой ти е притрябвал *** Медаров ли???

2

гого

преди 10 години

ако са ни такива рапарърите ,мани, мани каква ни е държавата

1

Анонимен

преди 10 години

Изпотрябвал ни е тоя, да се маха и да не се връща.