108

Анонимен

преди 10 години

Мдаа... Бантустанци, тия ви имат за орангутани...може би с право.Значи, ще има приходи бол, ама надали. А ние първо ще вземем тука едно заемче, дето ще го плащаме, пардон, плащаТЕ 22 години.Ама ще си оправим икономиката, семейната де, ама вие си го тълкувайте както искате.

107

син боклук

преди 10 години

така ни дават и за тая чума бежанците------ква е тая *** която ни залива,араби,*** ,евреи ние сме православна държава,ква е тая паплачтолерантен народ сме но кво правим ако утре тия поискат да останат тук???като македонците ли ще сме -приеха горките албанци и сега в македония има градове с албански знамена на кметствата...някои от вас виждал ли е жив албанец през живота си ,знае ли какъв *** е тоя етносаиде да не опираме до теми които смърдят

106

Анонимен

преди 10 години

Както се казва , приходи щр има, ама друг път :))) Май пак за светло бъдеще говорим. Тия се оливат непрестанно, как не им омръзна.

105

син боклук

преди 10 години

121никои не дава бадева бе наивниктака ни даваха за блоковете на козлодуй и продажни *** като кунева им ходеха посвирката----------------------------------------------------------------ааа гардже какъв меден глас имаш -я ми попеи да те чуя какъв го вадиши хоп вземе ти сиренцето

104

Анонимен

преди 10 години

EС е готов тази сума да я даде за една година, ама нема кой да я 'земе... рестартирайте си мозъка, не икономиката!!!

103

ЛЕНИН

преди 10 години

до 117 ДРУГАРЮ : ПО ТВОЯТА ЛОГИКА НЕФТОХИМА СЪЩО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКРИТ И ВСИЧКИ ТАНКЕРИ В ЧЕРНО МОРЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СПРЕНИ .АВАРИЙТЕ СА СТАВАЛИ ПРЕДИ ВРЕМЕ .СЕГА ТАНКЕРИТЕ СА С ДВОЙНИ КОРПУСИ А ПРИКАЧВАНЕТО НА НЕФТА Е ПО ДОКАЗАНА БЕЗОПАСНА ТЕХНОЛОГИЯ .ДАЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НЯКАКЪВ РАЗЛИВ _МОЖЕ ВЕДНАГА ДА БЪДЕ ОВЛАДЯН. НЕ ВЯРВАЙ НА МАНИПУЛАТОРИ....ВСИЧКО Е ИНТЕРЕСИ И ПОЛИТИКА

102

Анонимен

преди 10 години

Е сега вече спокойно могат да дадат ОСТАВКА, мисията Е изпълнена!

101

da-da

преди 10 години

Никой да не се притеснява за нищо-това са празни приказки-проектът не може да тръгне!

100

1

преди 10 години

До ЛЕНИННефтопровода трябва да бъде изграден дръжки.Основните приходи в източна България идват от туризма.Ако не дай си боже един ден стане авария и край с този приход за следващите 10-15г.докато се възстанови природата.А парите като такси които щяхме да печелим са от порядъка на някакви си смешни 50-60 милиона долара годишно.Ако за такива пари поемаме такъв риск,не знам тогава българските или руските интереси ще защитаваме.

99

ЛЕНИН

преди 10 години

НЕФТОПРОВОДА БУРГАС -АЛЕКСАНДРОПОЛИС СЪЩО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПУСНАТ .ТАКА ТУРЦИЯ ЩЕ ЗАГУБИ КЛЮЧОВОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ НА ПРОЛИВИТЕ. А БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ ГАРАНТИРА ЮЖНАТА ГРАНИЦА . ТАКА СЪЩО И БЕЛЕНЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗГРАДЕНА В ОТГОВОР НА ТУРСКИТЕ АМБИЦИЙ В АТОМНАТА ЕНЕРГЕТИКА . АКО ТОВА НЕ СТАНЕ ЩЕ ВИ СЕ СЛУЧИ НОВ 9ти СЕПТЕМВРИ ; )

98

Анонимен

преди 10 години

Като им гледам стиснатите устни на тези от снимките,ако могат всички ни живи ще изкормят.Бързат да сключат неизгодни договори преди да са паднали от власт ,че да заробят и правнуците ни ,дето още не са се родили.

97

Анонимен

преди 10 години

2,8 милиарда за 35 години прави по 80 милиона годишно !!!!Страшна далавера ,нема що . Страшни приходи ,страшно нещо !Чист РЕстарт на икономиката ни . Това са колите за народното събрание ,дето ги купуват ежегодно......Руснаците пак ни преебаха.....Съюзът на Германските автомобилисти ( ADAC ) събира по 8 милиарда евро годишно ,само от членски внос.

96

Анонимен

преди 10 години

Pisna mi samo ot *** , i Boika beshe sashtiq samo obeshtavashe , horata se paleha ot mizeriq a Boika , rejeshe lentichki s usmivka . Ei............

95

Оцъклен

преди 10 години

2.8 млрд. за 30 години ??? Ще пада крадене. Друг начин не виждам аз.

94

син боклук

преди 10 години

простата сметка е драги ако не ти изнася пътя ,чантата и отиваш да миеш чинии в някои вертеп къде беше тия 32 години докъто костовци и сие ни окрадоха до дупка

93

син боклук

преди 10 години

след 23 години *** -да вземете да си налягате миризливите дирници и да си гледате собствения интерес че от космическа нация стигнахме дъното на деградацията,вече се равняваме по африканските демокрации(а някои са и по напред от нас)

92

син боклук

преди 10 години

и докъто ние спорим за или атомна-турците вече ще строят 2 атомна на черно море точно стрещу Бургас-естесвено с френско участиекои разправяше нещо за франкофониима ли звук на звонк -всеки гледа собствения си интерессега да питна ако там стане авария вие къде отивате:)

91

син боклук

преди 10 години

а честито на *** бръкнаха ли ви в здравето продажници на маика българияплюхте плюхте по великите държави наоколо ,а те ви показаха че големия затова е голям защото на улични *** внимание не се обръща,за тях само шут в дирникауспяхте да ни прецаката с Бургас-Александропулис,но тук ви го забиха барабар с макарите

90

Pixie

преди 10 години

Целта на политиката на БСП е еднаква при всички правителства е българите да бъдат еднакво БЕДНИ.

89

Pixie

преди 10 години

''Председателят на УС на "Газпром" Алексей Милер заяви, че става въпрос за 3.5 млрд. евро инвестиция и около 2000 нови работни места за висококвалифицирани специалисти. ''-----------------Значи българите са най-тъпия народ на планетата!!! С 3,5 мрл евро колко фабрики в България могат да се построят и колко работни места ще се отворят тогава? Ще осигурим 2 000 работни места за тесен кръг специалисти, а другите, другите ще чистят пак кенефите на гръцките бабички.