25

Анонимен

преди 10 години

Ахаааа, значи ето защо лекарите ги режат. За подкрепа на електората.

24

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !я си спомни 2009г. какво беше полоьението с болниците- СЪЩОТО

23

Анонимен

преди 10 години

До До Анонимен #11те цялата държава навряха в .....

22

недоволен пенсионер

преди 10 години

От 310 лв. заплата, спокойно може да се отдържат осигуровки и данък в размер на 155 лв. Остатъка спокойно може да стига на работещия. Като не му стигат парите, да се хване на втора и трета работа, но също да се отдържа и от там такъв данък и осигуровки. А пенсионер с 250лв. пенсия, като си вземе лекарства за 100 лева какво му остава, при положение, че не работи? Минималната пенсия трябва да бъде поне 300лв, минимална заплата 300, но от нея половината да са данък и осигуровки!

21

сдг

преди 10 години

На всяка цена,защото и те ако скокнат срещу тези,няма да има съсловие което да не е стачкувало за толкова кратко време!

20

Анонимен

преди 10 години

На всички по равно!! Без изключение!! Коледа за всички е една!!

19

AIMILIVS

преди 10 години

Снимката е много показателна , на повечето места където дават пенсии , пенсионерите трябва да се катерят все едно са 14 годишни !

18

Анонимен

преди 10 години

До ДА ЖИВЕЕ БЕСЕДЕПСЕТОАз желая да ми издадат статут на бежанец.Искам и аз да разполагам с 1200 лв.на месец а не тия пари да ги изработвам за два и три месеца.НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НИ КАРАТ ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ ЖАЛКИ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА.СТИГА ТОЛКОВА. ОСТАВКА

17

Атанас

преди 10 години

До Анонимен 1 и другите от контейнераИмам почти ПОЛОВИН ВЕК трудов стаж.Имам идна кутия с фишове, където си пише, какво ми е отчислено, за да имам пенсия.Е, не очаквах, че ще е толкова мизерна. Не очаквах копелтийте, които хрантутехме, учехме и глезехме по всякакъв начин, днес да ми разправят, че ние сме били мързеливци, че те ни хранели.Ако сме били мързеливци, какво щяха да грабят днешните?Затова: задължителна военна служба, възстановяване на Строителни войски, задължително основно образова

16

Анонимен

преди 10 години

До Недоволен пенсионерВдигането на минималната работна заплата не означава вдигане на заплатата-това е точно само вдигане на осигуровките .Това си е точно "МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ"От тия осигуровки ще има пари точно само за пенсии и помощи на ***.

15

Mangi4a

преди 10 години

До До Анонимен 15И аз още се чудя как можаха цяла тиква да наврат в кучия ***, мама му стара.

14

Mangi4a

преди 10 години

Гласувах убедено за ГЕРБ и бореца за справедливост г-н Бойко Борисов...Няма да гласувам никога вече за Цоко, Боко, Коко, Доко и компания. Никога вече!Боко Тиквата(пиша с главни букви от уважение към българската граматика), срам ме е за тебе!А тебе срам ли те е от себе си?...Или, защото си с тиква срам нямаш.До всички останали от "ХЕЛОУЙН": Не ви ли омръзна да сте тиквеници?

13

Анонимен

преди 10 години

Ostavka bokluci.

12

До Анонимен #11

преди 10 години

не всички, които ненавиждат крадловото ви комунярско племе са гербери! Но много ме кефи факта, че ви навряха в *** *** и още ви държи влага!

11

Анонимен

преди 10 години

Жалки подаяния за да бъдат купени пенсионерите на предстоящите избори ....И да остане на власт лъжелявата партия на червената олигархия - БСП...А българският народ се затрива и е на изчезване!!

10

Недоволен пенсионер

преди 10 години

Защо увеличават минималната работна заплата а не пенсиите веднага? Пенсионерите имат много по големи разходи от работещите лекарства и др.А работещите имат ли такива нужди? Те трябва само да работят. Като не им стигат да се хващат да работят на две или три места. Млади са могат.Трябва колкото е минималната работна заплата, толкова да е и минималната пенсия. Вместо увеличение на заплата, можеше осигуровките да се увеличат два или три пъти, данък доход също да се увеличи двойно.

9

Анонимен

преди 10 години

Kак нема да е на всяка цена.. нали те ги избраха :D

8

123

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! А парите за животновъдите къде са, бе чук? Я погледни, че събираемостта на данъците за август е паднала с 40 млн. лева спрямо миналата година. Кво стана с милиарда от контрабанда, кво стана със заема. Що резерва е намалял с 2 милиарда лева, ам? Що няма вече достъп да сайта на МФ, където ги пише тия неща?

7

Mangi4a

преди 10 години

Болни хора!Нямате какво да правите и се дракалосвате по форумите. Четете ли поне написаното?

6

ДА ЖИВЕЕ БЕСЕДЕПСЕТО

преди 10 години

На пенсионерите по 50 лева за Коледа, а за "бежанците" по 1200 лева на месец.