63

777

преди 10 години

Долни *** гадни

62

Обективен

преди 10 години

До АнонименЧак пък смъртна присъда :) Политягите ни изнесоха държавата и нямат никви присъди ти ми говориш за осверняване :) Едни хубави тупаници в ареста, после обществено полезен труд-ама както си трябва, яко копане.И ше се научат ***.

61

Паро

преди 10 години

Тук виждам само *** писания на разни *** - всеки има мнение и то е правилно! ***, мигани, турци, бежанци са им влезли в простите глави - при това с правописни грешки! Вижте затворническата килия на Апостола ( ако знаете къде е?!) - там преди време ресторантът си държеше столовете и масите, има и други примери... ТОТАЛНО БЕЗХАБЕРИЕ НА НА ПРОСТИ ХОРА - не ни е виновна държавата! Днес един ЕВРОПЕЕЦ от провинцията (не беше ***) се изпика пред блока посред бял ден!!!

60

ISTINATA

преди 10 години

RABOTATA E POVECHE OT QSNA. EDNA NACIA - TOTALNO SYSIPANA I POCHTI UNISHTOJENA. NO ZNAETE LI KOE E NAI-LOSHOTO V CQLATA ISTORIA?! SAMI SME SI VINOVNI - POTYNALI V ZLOBA, ZAVIST I NEOPISUEM USTREM DA SE PRESLEDVAME EDIN DRUG I DA SI RAZVALQME RABOTATA EDIN DRUGI MU.....NAKRAQ SAMI SI SLOJIHME PRIMKATA. QZYK ZA TIQ KATO LEVSKI.....NE SI E STRUVALO VYOBSHTE DA SI DAVA JIVOTA ZA EDNO NADYGAVO POTOMSTVO DETO NE NESHTO DRUGO, A PAMETNIKYT MU NE MOJE DA OPAZI!!!

59

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 10 години

...И ТОВА НЯМА ДА НИ ТРОГНЕ И ВЪЗМУТИ,ЗА"БЪЛГАРИНУ"НЯМА НИЩО СВЯТО И СВИДНО.ЗА ВСИЧКО ПРЕТРЪПВА,НА ВСИЧКО СВИКВА...."РОБСКА *** И СВОЛАЧИ"!

58

Анонимен

преди 10 години

Тази кражба е поръчана от турското посолство! До кога ще траем *** да не управляват и да затриват това което е останало все още от държавата ни?!

57

Вафла-трепач

преди 10 години

Да се обеси на най-близкото дърво за поука на останалите ***!

56

TURKISH

преди 10 години

do atakista kato kista BASHIBOZUK e bil

55

Анонимен

преди 10 години

Давам 100%, че грифоните са крадени за поругание, а не за скраб... Трябва да се стигне до поръчителя на това престъпление!

54

Анонимен

преди 10 години

Кога ще закрият тези пунктове за изкупуване които съдействат на вандалите?????

53

Анонимен

преди 10 години

Той Дякона едва ли ще се сърди,за някакъв метал и монумент.Щом сетил се е някой беден, за Него туй е комплимент!п.п.ПЪЛНА ДЕГРАДАЦИЯ!ПРОПАДНАЛА НАЦИЯ!ТИКВИ И РЕПИ!И ЧЕРНИ БАРЕТИ!Ох, леле Миме, ела и спаси ме!Сипвай ракията, вдигай полата и да дапочваме БУМ ЧАКА РАКА!)

52

Анонимен

преди 10 години

Не е виновен вандалът!!! Виновниса тия 240, които го създават!!! Трябва да няма имунитети, трябва да има закон, който да криминализира бездействието във властта, който да бъде приет на референдум и да мачка тези, които ходят по червения килим и се трият с народа!!!

51

йованчо

преди 10 години

Да имахме правосъдие - тоя щяха да го обесят на самия паметник за назидание.

50

Анонимен

преди 10 години

Ей,докато не се поизтрепе стотина-двеста души,та да имат страх и другите-няма да се оправят нещата!

49

Revolver

преди 10 години

Нали има камери в този район? Или те са само да снимат нормалните граждани как не спират на жълто-зелено...

48

акуд

преди 10 години

това едва ли ги интересува от ДПС , БСП и атака

47

Анонимен

преди 10 години

До видяхте ли!***.

46

AIMILIVS

преди 10 години

Първо: Къде е снимката на *** , който посяга на паметника на апостола !?Второ: Какво точно обвинение ще му бъде повдигнато !?Трето: Какво е станало с откраднатите грифони , че трябва пак да се леят ? На кой пункт за занесени , кой ги е приел и защо не е сигнализирал в полицията , на него и на *** му пункт защо няма да бъдат повдигнати обвинения !? Защо само една камера и то недържавна пази паметник в центъра на София !? Къде са съучастниците !?

45

Nobody

преди 10 години

Атакистчетата, я по една пластмасова маса на рамо и денонощен караул под нея до паметника, нали сте родолюбци.

44

атакист

преди 10 години

Какво още искате да ви се случи,та да си отворите очите бе,хора!?