10

моля да окупирате

преди 10 години

Драги студенти, моля да окупирате и НАП, и ЧЕЗ и Топлофикация, защото не ми се плащат нито данъци, нито сметки!

9

охранителна фирмичка

преди 10 години

Най-вероятно, тези студенти са си направили охранителна фирмичка, филиал на "ипон", и ще започнат да вземат парични такси при влизането и при излизането от СУ!

8

мързи ги да учат

преди 10 години

Истината е, че петнадесетината "студента" ги мързи да учат, и поради това няма да завършат, и затова протестират!

7

ще напуснат България

преди 10 години

За какво са им на студентите нови избори, след като, така или иначе, те ще напуснат България и ще отидат в Чужбина да мият чинии? Защото те за друго не стават.

6

Явната цел

преди 10 години

Явната цел на тези т.н. "студенти" е, да превърнат СУ в бардак!

5

асд

преди 10 години

Който е срещу протестиращите е срещу собственото си бъдеще. Никой не казва, че ако се махнат БСП/ДПС трябва дойдат ГЕРБ на власт. Просто такова тълкуване е удобно на червенотиквеничковчетата. Хората са срещу цялата политическа система в момента. А подобни заченки на гражданско общество могат да прераснат в нещо много хубаво, ако не им се пречи толкова. Който си мечтае за комунизма да се изнася в Северна Корея. А червените бабички да не се бъркат, те имаха достатъчно време да променят нещо.

4

Нормален до А

преди 10 години

Ами не на полето а на площада,но на площада са 50 и в Университета са 50,те депутатите не заседават в Софийския и сега но кого пречат-на колегите си разбира се

3

Petko78

преди 10 години

Червени хайлази, лошо ви се пише тая зима!

2

А

преди 10 години

И къде е правилно да се протестира, на полето че да не пречат на никого ? ОСТАВКА безсрамници !

1

учението злато ли е

преди 10 години

Няма нужда да им преподават. Нека са заключени аудиториите. Важното е да са отключени канцелариите и да се издават "дипломи".Младежите осъзнаха по времето на Борисов, че Калинките най-добре се справят в управлението. Купят си по една диплома и ръководят отрасъла.Защото иначе , ако са обременени със знания може да не допуснат повече беззаконията от предишното/ите правителства.Та - наистина. Защо са ни толкова университети, като във властта се допускат само неуките и невежите с купени дипломи