9

pipi

преди 10 години

Президент, който има милиони в офшорни сметни ни учи на честност!

8

niko

преди 10 години

Има си хас и този да е моя президент.От всички до сега само Първанов/но не защото беше от БСП/имаше вид. Останалите ги избираха защото са шушумиги.В другите страни избират най-достойните,авторитетни и с осанка.Тук е нажно да е препоръчан от горе,няма значение че е пълно магаре.

7

kiko

преди 10 години

това е пародия на президент можели да ти напишат на лист какво да четеш и ти да заекваш смях и този ходи по света и ни излага магаре просто,Първанов поне не четеше а го казваше от сърце и душа и имаше вит и стоика.

6

АНТИМУТРА

преди 10 години

Този е президент само на БуДА дори не е президент на електората на ГЕРБ!

5

възмутен

преди 10 години

Плевнелиев, ти си срам за държавата и нацията! Две приказки на кръст не можеш да кажеш, ако не ти са написани на листче. Да не говорим, че дрънкаш пълни глупости. Интегриран подход значи - а ти какво си направил за бежанците в тази държава? Държиш се като наперен пуяк, ходиш из страната и свикваш безсмислени срещи уж с гражданите, от които няма никакъв смисъл, защото нямаш никаква власт и за промяна на закони, за нищо. Ти създаваш хаос в държавата на най-високо ниво и си силно зависим!Държат те!

4

аз съм българче

преди 10 години

С тези евросредства не хранете добитъка, а подсилете строящата се ограда на границата. На имигрантите тука им бийте камшика към Европа и след като им изтече 3 месечния престой на Запад отрежете заради липса на средства в бюджета. Кауните в ЕС са изчерпали бежанския фонд и няма с какво да ни принудят. Все пак благородно можем да приемем 500 бежанеца, а Европа да си се оправя сама с останалите.

3

Анонимен

преди 10 години

Кристалина къде е или е поредната калинка на ГЕРБ некадърна и назначена като бедствие с връзките на Борисов и Костов.

2

Анонимен

преди 10 години

Моля ви стига сте ни занимавали с това недоразумение-просто го отминавайте с мълчание.Вчера пак е говорил глупости по някое радио.Прочетете в Афера какви ги е снасял и ще разберете какъв президент имаме/точно цитати от вчерашните му глупости/,но никой не ги коментира и как ще ги коментират нали си е техен президент,на умните и интелигентните/пази боже сляпо да прогледне/.Ако наистина умните и интелигентните в тази държава са тези тежко ни горко.Прочете в Афера и ще ви стане ясноза какво иде реч

1

Анонимен

преди 10 години

Необходим е интегриран подход на Афрогейския съюз за разрешаване на въпроса с ***, заяви Расим Асанов Чехльов, раздаващ ордени *** първа степен!