19

Анонимен

преди 10 години

Този е осъден наркотрафикант, който се опитваше да достави дрога за българския пазар. Как няма да ни дразни. Може пак да опита, след като му се размина толкова лесно първия път ... а всъщтност дали е било за първи път или просто за първи път го хванаха.

18

аз съм българче

преди 10 години

Важното е, че никой нищо не знае. От външно министерство най-добре да си викнат гадателка да им гледа на карти Таро или на *** от кафе, комуникацията й с паранормалните сили със сигурност е по-добра от тази на министерството с посолството в Бразилия.

17

Анонимен

преди 10 години

До 16, дразни ни това, че е наркотрафикант

16

Анонимен

преди 10 години

Убеждавам се, че българите сме много гадно племе. Какво ви дразни, че този човек е свободен не мога да разбера. Вместо да се радвате, че един българин при това олимпийски шампион е свободен човек, всички скочиха да плюят, да го заклеймяват, че искат и пак да го върнат обратно. Засрамете се!

15

Анонимен

преди 10 години

Галъбинчо, айде след Нова Година втори опит, може този път курсът да е успешен?!? Едва ли ще предположат че пак ще трафикираш наркотици, срам за спорта и за България си ти и малкото ти ***, което е бандит още от сега. По твоят път е тръгнал мамин златен... А, да - и едни пари трябва да върнеш сега, че стоката я конфискуваха в Бразилия... ***!

14

Ботев

преди 10 години

До четящ форумаЗащото тая кока и наште деца ще я шмъркат като пораснат. 9 кила наркотик как ти се струва? като нищо особено?

13

Рали1

преди 10 години

Виновен или невинен ,има съд за това ,има затвори за излежаване на присъда.Факт е ,че е пуснат,факт е че отново държавата е някъде скрита.Никой нищо не знае,пълна мистерия.Дано да е невинен,петното ,което е лепнато обаче трудно ще се отмие.Най-вече последствията са за децата му,баща му не е доживял да го види свободен.Дано като се е опарил веднъж,не стъпи втори път върху жаравата.

12

четящ форума

преди 10 години

Защо сте настървени към Боевски-като че ли са пуснали людоед,който ще излапа децата.Като че ли най-важното в държавата е защо един българин е освободен от затвора.Безлов да не прави внушения,които Анчето и Викторчо приемат с охота и започват да тиражират.Всички медии упрекват Боевски,че не е лежал 9 г.Защо с такава настървеност не подходихте когато Ставийски уби двама и беше онивинен?Кой дирижира всички телевизии,че излъчват едно и също нещо- Боевски,та Боевски.Хайде спрете най-после.

11

az

преди 10 години

vse vsi4ki nevinni."Aj siktir dragi zriteli"

10

Spiro

преди 10 години

Гълъбинчо е пропял в затвора. Няма друго обяснение. Щели да го правят треньор, конултант, и т.н. Глупости на търкалета. Бразилия, а и всички държави в региона, имат много сериозно отношение към наркотрафика. Не е възможно, да пуснат осъден наркотрафикант заради олимпиадата. Това са пълни глупости. Просто е сключил сделка. От тук следва важния въпрос - тозу чнак глупав ли е, или просто е наивен, или и двете заедно!? Да се прибере така спокойно, ид а си отиде вкъщи?! Според мен той е ходещ труп.

9

Да се пази от нашите

преди 10 години

Сега трябва да знае какво го очаква от родното правосъдие. Или трябва да му го кажа . . .

8

KOSTAS LINKE

преди 10 години

ДА ГО ВКАРВАТ ТУКА У ЗАТВОРА....БАХ ГО В НАГЛИЯ ***.АКО БЕШЕ В ГЪРЦИА ,ЩЕШЕ ДА СИ УМРЕ В ЗАТВОРА.

7

Цацаров

преди 10 години

Мога само да му кажа добре дошъл! Нека не ставаме зависливи и гадни. Момчето не заслужава затвор!

6

Анонимен

преди 10 години

По ирония на съдбата, световния му рекорд по вдигане на тежести, бе подобрен оня ден от китаец с първо име ***. А той сигурно още ги сънува.

5

tangra

преди 10 години

Редно е да се разследва и от нашите власти. Ако е наркодилър няма значение къде са го хванали би трябвало да си носи последствията и тук. Или наркотиците в БГ са разрешени.Българската гордост шампионите - борци, щангисти, ММА, нарко дилъри

4

Тялото

преди 10 години

Цялаъта ситуация показва какви простит*тки са всички "отговорни" лица и медии.Един обикновен и смея да твърдя типичен новобогаташ наркотрафикант се превърна в цяла латиноамериканска драма. Ще се изпопребият да му услужат всякакви политици и държавни служители и пишман журналисти.А другите ни българи в латино затвори? Повечето от тях са се признали за виновни и са се разкаяли, а този наглец и това не направи, а стана герой.

3

Анонимен

преди 10 години

Очаквайте и интервютата на теми "Зона51", "Кой уби Кенеди" и "Тунгуския метеорит - ядрен опит на Русия"."Центъра за изследване на демокрацията"... май по-скоро "Център за изследване на световната конспирация"! *** си бе, Безлов!

2

Hristo

преди 10 години

ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО

1

25 октомври

преди 10 години

А примерно не може ли да са разбрали, че е невинен и гузно, гузно да са го пуснали. Ако сега са получили нова информация, че не е забъркан в аферата.