36

ТОЙ

преди 10 години

И к'во от това? Милионери в една пропаднала държава, крале на бунището, карат лъскави коли, а около тях мизерия , нищета, омраза... И те се чувстват добре?! Живи и здрави!

35

Богдан

преди 10 години

До 1234 ЛИДЕРИТЕ на Ремонтираното Общежитие/ миришещо на руска комуналка, нарекли се с гръмкото име Реформаторски Блок

34

en taro adun

преди 10 години

Големи глупости чета постнати тук... В България нямало как да си честен и да си милионер - ГЛУПОСТ. Трябвало да се обложат със зверски данъци милионерите - ГЛУПОСТ. С какво са виновни те че са по-умни от теб и мен и за това са станали милионери. Аз лично повнавам човек милионер който е станал милионер като НАЕМНИК!!! Да правилно ме чухте, мениджър за источна европа в голяма ИТ фирма. С какво е виновен тоя човек че е учил докато ТИ си пил по дискотеките. Че има и престъпници има, но има и честни.

33

i

преди 10 години

повече са милионерите тези са с декларирани ,а онези където се чудят как са ги извадят на бял свят и да ги докажат са хиляди !

32

Офшорски

преди 10 години

За нас милионерите - България е рай, а прекрасните български роби - най-добрият европейски народ. Сами скачат да им заграбим земята, сами избират нашите евромутри и червени олигарси за управляващи, сами бачкат за 300 лева, сами бягат масово на запад, за да робуват на щедрите ни евроколеги, вместо да се обединят и да ни обесят до последния! Същинска идилия!

31

NIKO11111

преди 10 години

До Костас ЛинкеГнусен гръцки ***, добре че сте прихванали малко от нашия ген, та да поизбелеете, някои от вас.Лъжливи борсуци!

30

NIKO11111

преди 10 години

Предполагам, че тези не са олигарси или се лъжа.

29

мишо

преди 10 години

Толкова са обявените, а колко са не обявилите се и покрили доходите си, остава да се гадае.

28

Хасму

преди 10 години

К` во се пените, бре. Останалите хиляди милионери и милиардери може да спечелили само по 990 хиляди за 2012. Ей го, Тиквуна, да не е декларирал милион случайно?!

27

Анонимен

преди 10 години

Българите сме си такива - ориенталци и мошеници, лъжливи, крадливи... изобщо *** на Европа. Какво се чудите?

26

Journey

преди 10 години

До АнонименПрави си 21,Нещастие е...но животът ни е само един и не сме длъжни да го прекарваме тук...благодарение на някакви тотално несъстоятелни чувства на патриотичност или любов към родината.Който иска..да стои и търпи мизерията и да се успокоява с любовта си към нея...историята и че преди 1000г. сме били велика сила...

25

tribun

преди 10 години

Брутния продукт който създава Хамбург е 94 милиарда ,вътрешния продукт който България създава е около 30 милиарда,къде са те ,къде сме ние?????????

24

Journey

преди 10 години

Доган дали е сред тях?Или той официално е декларирал доходи за 20к...хонорари преподавателски и т.н.Иначе с охрана за 500к. ескорти и т.н.Но...той не е виновен човека...ние сме виновни...

23

KOSTAS LINKE

преди 10 години

21----НАПЪЛНО СИ ПРАВ..И АЗ СЕ ЧУДЯ ТОВА ОТ МНОГО ГОДИНИ.

22

clishi

преди 10 години

До АнонименОбразовай се малко в икономическа насока и ще разбереш, защо статистиката си е напълно правилна :)

21

георгио

преди 10 години

Декларират трошички, колкото да не ги погнат .. милионерите са много повече:Сега си представете хилядите хотели в Банско, Боровец,Пампорово,Зл.пясъци,Албена,Обзор,Влас,Елените,Сл.Бряг,Поморие,Созопол,Приморско... надали хотел над 3 етажа струва под 1 милион

20

Анонимен

преди 10 години

Какво нещастие е да живееш в такава скапана, противна и умираща държава. Населена с гаден и долен народ като нас българите.

19

Анонимен

преди 10 години

ЩО НЕ КАЖЕТЕ КОИ СА МИЛИАРДЕРИТЕ НАЧЕЛО С ТИКВАТА

18

qwer

преди 10 години

А сега остава да им обявите и имената за да се разбере,че голямото болшинство от тях са комундури или бивши депутати. Варна, Добрич, Ст.Загора как ви се струва тези райони не са ли от житниците на България и земите не бяха ли завзети от комундури и депутати за да точат земеделските заеми отпуснати от Европа ? Ами така лесно всеки ще стане милионер първо с използуване на служебното си положение и след това вече съвестно ще плаща данъците си,за да не го ровят финансови.

17

пурко

преди 10 години

Колко от тях са бивши и настоящи ченгета и обвързани с ченгета?