11

хаха

преди 10 години

Ей, това е популизъм!Защо от БСП не си осиновят електората?!

10

Анонимен

преди 10 години

Някой да познава пенсионер без собственост?!?! Както и да го погледнете това си е източник на доходи.

9

ДОЛУ БСП

преди 10 години

Хора, които всеки ден дават хиляди левове на телефонни измамници не може да са бедни.Вместо парите на работещите хора да отвиат за пътища, магистрали, ВИК и др. инфраструктура ние храним наивни пенсионери и многодетни ***!

8

Анонимен

преди 10 години

Само не ми е ясно защо се опитват да прехвърлят функциите на старческите домове върху гражданите?!?!? Или за тях пари няма, но за N на брой хора има по 150% МРЗ. Нещоне вдявам.

7

Крис до талибан димо

преди 10 години

*** *** си ти и такива като теб , където плюят върху всичко , което се прави , само защото сегашното правителство го прави... Предпочитате нищо да не се прави , ама да е бойко или костов нали ? И как може да плюете пенсионерите постоянно , утре и вие ще сте такива, а вашите родители ? Ми дайте всички пенсионери да ги закараме по лагери и да се оттървем от тях, ще ви олекне ли , *** ?!

6

Умното

преди 10 години

До Гошо...ТъпотоПреди да кажете нещо мислите ли? Пенсионер останал без никой и без доходи?Какви осигуровки е внасял?Къде са му децата?Всеки ден пенсионер дава по над2хил.лева"джобни"на ало-ало измамник!Бабата от долния етаж се шири в двустаен апартамент и не иска да плаща сметките на входа.Правим й ремонти без пари.Внука й идва само да троши.Тази година си смени всички ел.уреди.Живеят по двама и лъжат за да взимат помощи!2600лв.аредна на година и получават помощи?!*** ли сте?Слепи ли сте?

5

Богдан

преди 10 години

Партията столетница търси покрив за електората си..има ли ограничение в бройката !?

4

Талибан Димо

преди 10 години

Е, това ако не е гавра с обществото, не знам кое е!Общо взето и в резюме нещата звучат така - "Те работиха, ограбихме им всичко, а сега, ако обичат, вие си ги гледайте!"Изродска държава с много тъпо население!

3

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Много навременна мярка и дано се...приеме.Много възрастни пенсионери останаха сами на този свят и не могат да се справят с ежедневните си...нужди.Човещината,ако се подкрепи и финансово от държавата,ще помогне на голяма част от възрастните хора да си доживеят спокойно годините пред тях.

2

*/*

преди 10 години

Пенсионера ако е англичанин или шваба веднага го "осиновявам".

1

Панчо

преди 10 години

Няма ли кой да осинови скапаната ни държава ?