116

1

преди 10 години

Каквато ни е държавата, такива са ни и бежанците! Не че имам нещо против хората, но ние ли сме най-богати в Европа, че да ги приютим и отглеждаме? Пък и там по-арабския свят са хем богати, хем са си от един вид, защо трябва насам да идват?

115

мм

преди 10 години

До АнонименНяма какво да чакаме да свършва войната. Да си отиват да си я довършват. Не да си влачат тук религиозните проблеми.

114

Егати нахалниците!

преди 10 години

Мале-е-е-е! Никога няма да се отървем от тези! А нашите деца и старци гният по бордеите и за тях няма къщи в пркове с алеи и държавна издръжка!!!!! Е, как човек да не се пръсне от яд!?

113

Анонимен

преди 10 години

Свърши ли войната в Сирия-обратно към родината

112

mravka s 4uk

преди 10 години

za6to da ne ostanat neka da ostanat pri nas te sa hubavi hora I rabota 6te I'm se nameri I 6te se integrirat ne sa kato ***

111

румбата

преди 10 години

До д Браво абсолютно си прав,много добър коментар кратко и ясно.

110

неутрално мнение

преди 10 години

Без да правя квалификации, само искам да отбележа, че природата не търпи празни пространства. Община Ковачевци е една от най-рядко населените в България, а там нито е пустиня нито е лед. Не са ни сирийците виновни, че ние доброволно сме се отказали от тази част от България.

109

само едно ще кажа

преди 10 години

Даваха онзи ден една старица, българка на 80г. как живее в един кашон под една тераса в европейска София. Това е моят коментар, мисля че той дава отговор на всичко написано преди мен.

108

ГешоПросто

преди 10 години

А пък Вие се опитайте да помогнете на тези хора .Никой не бяга от страната си , защото там е много хубаво

107

Very very good!

преди 10 години

Османската империя се завръща!Мирно завземане на България.Който е тарикат ще яде кебап::)))

106

ГешоПросто

преди 10 години

Винаги съм знаел че повето българи са дискриминатори , но чак толкова не съм очаквал . Тези хора бягат от войната и където могат там оставят . Лагерите на западна Европа преди години бяха пълни с българи , но тогава никой не се оплакваше . А сега просто да е срам да кажеш че си българин , това означава просто престъпник . Повечето пари който се плащат за сириците идват от ООН и ЕО , а може би някои българи припечелват много здраво от цялата тая работа .А пък Вие се опитайте да помогнете на тези

105

Анонимен

преди 10 години

Не викайте срещу бежанците, а срещу БСП и ДПС и Цветлин Йовчев- главният виновник за ИСЛЯМИЗИРАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

104

д

преди 10 години

Харесва ви? Искате да останете? ОК. Идва дядо поп от най-близката църква, поръсва ви, целувате кръста, взимате български имена.Хвърляте шалвари и забрадки. Това е единствения приемлив начин . Иначе - свърши ли войната в Сирия - обратно. Дотогава в замяна на подслона, храната и медицинските грижи може да им се дава работа - градинки, чистене, пътища и т.н.

103

Плазма

преди 10 години

А ние съжаляваме, че между нас живеят такива *** като теб. ***.

102

Gestapo

преди 10 години

Kak shte ostanat tuk , be haresvalo im. Koi gi pita, za tiah ohrana i medicinska pomosht 24 chasa, a za nashite deca i vazrastni hora. Te kakvo poluchavat i kak shte izkarat zimata. Vie poludiahte li be komunisti prodajnici gadni, poglednete si gladnia i beden narod i togava se razdavaite.SRAMNO E I TAPO OT VASHA STRANA.

101

Да-да

преди 10 години

Това,което не трябва да допускат нашите продажници е да не се раздадат сега "на калпак"статути=бълг.гражданство,защото после няма изселване.Особено на тези,дето уж искали дапродължат към Европа....,защото ще ни ги върнат още на границата...

100

demosten2

преди 10 години

Предлагам всички бежанци да се закарат на Белене и там да си построят почивна база. Видяло се е АЕЦ на този остров няма да има. Тамън и ще са близо до Румъния...

99

тя

преди 10 години

Опааа ,остават, харесвало им .Кви са тия " бежанци"?

98

Анонимен

преди 10 години

Как оставате, бе?! След войната си се връщате там откъдето сте се довлекли, бе навлеци !

97

demosten2

преди 10 години

Те мюсюлманите нямат нищо против "неверниците" да ги хранят, поят и подслоняват. Така са свикнали от векове и според тях така трябва да бъде - те са господарите, ние техни слуги. Ще имаме и ние арабска пролет ми се струва. Този път с истински араби.