37

атом

преди 10 години

няма какво да търсите поръчителите.Иван Костов беше единият който не се понасяше с Доган,но той е вече извън играта.Другият на когото Догито мътеше водата е Негово Величество,ПревъзходителствоСиятелство първенецът на страната по карате,финанси,политика и др. ББ.Точно той в идиректно призна че Доги му е вземал мярката.така обаче наш петльо не се дава и решава да атакува първи....за жалост неуспешно.

36

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Много лъскави костюми имат тия младежи.Само че на турчин костюм не му отива.Най ще е реално, фес, *** и шалвари.

35

4321

преди 10 години

Не знам кой поръча Доган, но Доган и Луканов поръчаха всички ни през 1990-та

34

ДС-то

преди 10 години

АУууууууууу.... поне да го беше гръмнал та да не се мъчи човека!

33

Анонимен

преди 10 години

Тоя луд ли е или се е самозабравил ?Какъв опит за убийство с газов пистолет с дефектни патрони ?Това си е средна хулиганска проява.Да го осъдят по бързото производство на 14 дена трудова повинност, да му изплатят 60 000 евро щета ,че го държат вече цяла година в затвора и да го пуснат това момче . Обаче да кажат първо кой назначава Пеевски още от детската градина на важни за държавата постове.

32

bg

преди 10 години

ТОВА СИ Е СЕЛСКИ ТЕАТЪР И ТУРСКА СОФРА КАТО НА ФЕСА- ДОГАНЧО МУ СЕ ДИГНЕ РЕИТИНГА И СИГНАЛ КЪМ СЛУЖБИТЕ ДА ГО ПАЗИ ДЪРЖАВАТА А НИЕ ГЛУПАЦИТЕ ДА ПЛАЩАМЕ ЗА ТОВА .........НО ПО ДОБРЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ДОМАШЕН АРЕСТ КОЛКОТО ДА ТЕРОРИЗИРА ДЪРЖАВАТА

31

bariera_61

преди 10 години

До 34Тази постановка беше началото на поредицата такива за сваляне на ГЕРБ като досието Буда, нагласените високи сметки за ток, които доведоха до размирици, като в тълпата се вкараха платени провокатори от футболните запалянковци на Левски и ЦСКА за да има стълкновения с полицията и да се нажежи обстановката допълнително и най-вече огромната измама в деня на размисъл, когато се тиражира една лъжа в медиите и се обвини директно ГЕРБ в манипулиране на изборите, а де факто това направиха от БСП

30

Анонимен

преди 10 години

Като лекар заявявам, че няма състояние "пред мозъчен инсулт". Или правиш инсулт или не го правиш, а предварително не може да се каже дали си на път да направиш такъв. За инфаркта може да се каже, но не и за инсулт.

29

Анонимен

преди 10 години

Октай не само е имал газов пистолет , но имал и дунапренен нож да промуши доган, ако не успее да го гръмне с газовия пистолет

28

...

преди 10 години

Айде стига глупости де - с газов пистолет убийство..От 30 см едва прегаря найлонова торбичка,така че в този случай най-много да му беше опърлил някой друг косъм..Освен това,ако е искал да му направи нещо,щеше да започне да го бие не да го гледа в очите и да щрака с пистолета,в които и до сега се съмнявам да е имало каквито и да са патрони!

27

до 25 от 17

преди 10 години

Съжалявам, че Ви изглеждам заблуден, но аз коментирам това, което съм видял. Явно Вие сте навътре в нещата, щом казвате, че е постановка.

26

JustTom

преди 10 години

Какво да се очаква от един продукт на БКП - Слаба игра, калпав актьорски състав, сюжета хич го няма... Пълна пародия!

25

bariera_61

преди 10 години

Ако на Октай му бяха дали воден пистолет може би щеше да успее с атентата като удави Доганя на сцената!

24

Анонимен

преди 10 години

Не изстрел, а цял автоматичен откос се е чул по микрофона и Доги се е стресирал и сега е пред инсулт, но на предизборните митинги е в първите редици и винаги мазно ухилен.

23

Анонимен

преди 10 години

До Мария Папазова!Инсултът е е остро нарушение на кръвообращението на мозъка. Видовете инсулт се делят според кръвоснабдяването, дали е пробит на кръвоносен съд или присъства анормална съдова структура. Понятието мозъчен инсулт не съм го чувал, но се радвам да си разширя познанията по медицина. Явно г-н Доган така се е стреснал от добрата игра на горкия младеж Октай, че е щял да получи нов вид кръдозасядане! На Доган присъждам Оскар, а на Енимехмедов да му се плати най-накрая!

22

Темерут

преди 10 години

Аааа, демек сокола се е просрал, тъй ли да го разбираме?

21

vesko02

преди 10 години

Гуцанов ще вземе за ареста си 40 000 евро,а за този арест какво...?

20

bariera_61

преди 10 години

До 17Май че ти си заблудения щом хвалиш смелостта на момчето! Това момче си е получило доста пари за този атентат! И как може да си мислят някои хора това представление за истина! Всичко беше приготвено предварително, както и речта на Местан, който се опита веднага да нагнети етническо напрежение, обвини ГЕРБ, че създали условия за политически репресии и опити за убийство на лидера им и това стана точно на конгреса им, когато бяха поканени западни политици, които естествено се вързаха!

19

Петър

преди 10 години

НА КАКВОТО СИ ПОСТЕЛИШ НА ТОВА ЩЕ ЛЕГНЕШ !!!ЖАЛКО ,ЧЕ ВОЛГАТА ЗАСЕЧЕ ПОНЕ ДА МУ ОПЪРЛИ ПЕРЧЕМА !!!

18

tormentor

преди 10 години

Съд за побойниците на Октай , Свобода за него , жалко че не му пръсна гнилия череп още тогава. Все някой трябва да го направи !!