103

Анонимен

преди 10 години

След като България, не съумя да социализира и интегрира ромското и голяма част от ислямизираното малцинства,сега те се опитват да асимилират БЪЛГАРСКОТО мнозинство.Чалга,турски сериали,новини на турски език.Циганизирането и ислямизирането на България е в пълен ход.

102

eyeless

преди 10 години

Имат ли касова бележка за да докажат, или просто са излъгали като... ***, барем те излязат по стока а българката майка не (не че смятам че сме много стока де...)?

101

Анонимен

преди 10 години

До HitlerМного!!!

100

Анонимен

преди 10 години

БА СИ! ЗА 24 ГОДИНИ "ДЕМОКРАЦИЯ", ТАКАВА МОРАЛНА ДЕГРАДАЦИЯ.

99

Анонимен

преди 10 години

Ние си искаме българчето обратно у родината си за да се развива нормално! Иначе няма шанс в чужбина извън Циганистан !

98

Мемет

преди 10 години

Евала на гърците. Смел и доблестен народ. Дори и когато говорят с боговете си стоят прави, не като нас. За това ги уважавам.Зито и Еллас!

97

България е навсякъде

преди 10 години

БЪЛГАРСКАТА СЛАВА СЕ РАЗНАСЯ В ЦЕЛИЯ СВЯТ СВЕТКАВИЧНО, СТРАНАТА НА *** И ***!

96

Анонимен

преди 10 години

Тези етноси, които не се поддават на очовечяване трябва да бъдат ибявявани за нехуманоидни, да бъдат стерилизирани и оставени да изчезнат. Някой ще кресне геноцид, може и така да е. Но определено е престъпление да бъдат оставени да раждат невини деца обречени на мизерия, просия и проституция. Така ли е?

95

Bългария е навсякъде

преди 10 години

Работят в плантациите за памук. Ние го познаваме", съобщи още той, цитиран от "Български новини". Димитриу уточни, че има практика български роми да им предлагат деца, като цената им варира между 1000 и 2000 евро. Лично той бил получил такова предложение.

94

Анонимен

преди 10 години

Ромски барон: Родителите на Мария са българи. Биологичните родители на малката Мария са българи, заяви в гръцкия ефир председателят на ромската общност във Фарсала - Бабис Димитриу. "Детето го познаваме всички. То не е крито от сегашните му родителите. Български *** го оставиха, когато беше бебе на 15 дни, за да го отглеждат сегашните му родители. През годината бащата идваше по няколко пъти, за да го вижда. До преди една седмица беше тук, а в момента е някъде по района на Евия и се издирва.

93

ANTONOM

преди 10 години

НИКОЙ НИЩО НЕ КАЗВА ЗА ДРУГИТЕ ДЕЦА НА ДВОЙКАТА, КОИТО ОЧЕВИДНО НЕ СА ТЕХНИ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ЕДНА ЖЕНА В РАМКИТЕ НА 10 МЕСЕЦА ДА НАРОДИ ТОЛКОВА ДЕЦА.КАК МОЖЕ В ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ДА СЕ ИЗДАВАТ ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ НА БАЗАТА НА МАХЛЕНСКИ СВИДЕТЕЛСТВА?!

92

Рамазан

преди 10 години

Само *** сладко си чопли носа и люпи слънчогледа пред телевизора, като гледа поредния турски сериал и слуша новините на турски език.

91

дебел депутат

преди 10 години

това е дикреминация,незабавно да се осъди гърция за това недопустимо нарушение спрямо ромите,русото момиче да се върне при ромите незабавно, и да отива да проси.

90

George Soros HumanRW

преди 10 години

Стигнахме до там, *** да осиновяват български деца.Пример за българска интеграция.

89

Hitler

преди 10 години

Lipsvam li vi?

88

Анонимен

преди 10 години

ДО *** Държава,...........РАЗБРАХМЕ ЧЕ ЖЕНА ТИ, *** И СЕСТРА ТИ РАЗРАБОТВАТ НАДНИЦА В ГЪРЦИЯ НЕЩАСТЕН ***, КУТРИГУР ИЛИ КУТИГУР ОТ КАЗАХСТАН!

87

ЦИГАНСКА Държава

преди 10 години

Гърция-*** Държава , най интересното че всички са *** като Пакистанци , Куирди и Индийци

86

ONASSIS

преди 10 години

Срам и позор братя вулгари.До там я докарахте. Ако бях български политик щях да потъна в дъното на земята от срам. Тръгнал *** да критикува Путин,че забранил осиновяването на руски деца от американци.

85

бг-циганин

преди 10 години

Дайте видео за ггръцката катуна която прилича на скъп софийски квартал, скъпи журналисти от циганистан! Дори журналистите от BBC дето посетиха гръцката катуна в която живеят 3.000 *** са останали с отворена уста от чистотата и белите подредени къщи...........ЗАЩОТО КАКВАТО ДЪРЖАВАТА ТАКИВА И ***!*** са получавали в гърция детски помощи за 14 деца 13.720 евро на година!

84

бг-циганин

преди 10 години

ЗАПОВЯДАЙТЕ В ГЪРЦИЯ, ПРЕД ВСЯКА ГРЪЦКА ЦЪРКВА ЩЕ ЧУЕТЕ БЪЛГАРСКА И РУМАНСКА РЕЧ....бате, дай парички, пари ми дължиш бе!