13

laker87

преди 10 години

въпрос и на късмет е,сервизите са пълни вече със стари айфони и самсунзи;)а и все пак гледам да мина по-евтинко;)

12

do laker87

преди 10 години

Андроид-а ще забива,ще бави и ще е бъгав заради архитектурата му, ако ще и 8 ядра да сложиш. интерфейс-а му е писан на JAVA, това е достатъчно. iOs реално работи по-ефективно и по-бързо и без да забива, дори и на по-слаб хардуер. Като даваш 1000лв за телефон(iphone5), 50-80 лева за приложения не смятам, че са проблем, както и да го гледам.

11

Филип

преди 10 години

Естествено, че на Епъл все някога ще им дойде края. Както и на всичко останало, около нас.В този мъгляво-размит вид, тези "пророчества" са ПР-акции на изричащите ги "пророци", нищо повече.За тези, които не са гледали Матрицата, или просто са я забравили - "Всичко, което има начало, има и край" :)Оттам нататък- Епъл имат огромно количество както верни, така и погрешни ходове, конкурентите им - също. Само времето може да покаже. И хвърлянето на боб, за тези, които толкова много искат да знаят.

10

aman

преди 10 години

кви платени приложения и кви глупости. прочети образовай се и тогава плещи глупости. както при андроид така и при ИОС има платени и неплатени приложения. В фацебука ще си влизаш безплатно споко. Дали е най-добрия или не, да не си мерим п...двете компании имат различни политики. Параметрите на айфона са по слаби, защото софтуера е оптимизиран и върви по-добре от този на андройд телефоните. Новия 5 и 5s дори са издражливи на изпускания.

9

terry

преди 10 години

Много точно казано. А за феновете на ябълките обяснете какво толкова правите, защото сапунерките нямат и половината възможности на S4, и на новите WP8.

8

laker87

преди 10 години

Е да,ама с тези платени приложения какво правим?Защо да забива андройда,не би трябвало след като е 4 ядра и 1.9 ghz.Имам приятели с андроиди и не реват много.Даже от галакси Ес3.Интересува ме да прави хубави снимки,клипове качествени,да влизам безплатно във фейсбука и интернет през wi-fi,за да не мъкна лаптоп,друг телефон и фотоапарат с мене.

7

do laker87

преди 10 години

Не даваш 1300 лева само защото е Епъл. Има най-добрата операционна система, най-добрите apps и е най-добре балансираният телефон, с който се чувстваш сигурен, за разлика от бъгавите Android телефони, а и като цяло изглежда по-добре и софтуерно и на външен вид(не е пластмасов). Също така iOS винаги ще работи по-бързо и ефективно от Androiд, дори и на по-слаб процесор и памет :)

6

Apple

преди 10 години

Няма да фалират скоро,вервайте ми.истината е,че само който не е работил с APPLE(без значение телефон или друг продукт),само той може да каже,че в момента те не са най-добрите в този сектор

5

laker87

преди 10 години

Отивам в един голям хипермаркет и питам кой от Самсунг Галакси Ес4 или Айфон 5 бихте ми препоръчали.Викат ми зависи от това какво съм търсил,но айфона държели по-високи цени,а му гледам характеристиките доста по-слаби от Галаксито.Е сори,ама да дам 1300 лв за телефон само щото е Епъл,няма как да стане.Просто не му отговаря ценичката;)Иначе ми харесва много на външен вид.Пък е от алуминии и отзад леко матиран докато галаксито с тая пластмаса...АМа пък има повече възможности за настройки на екрана

4

...

преди 10 години

*** статия, доста смели изказвания, играчки за пораснали...ха, че то всички известни фирми тогава правят играчки за пораснали, Samsung, LG, Sony и тн. Поне на Apple играчките работят както трябва, не като другите :) 4ядрения процес, не го ползваш изцяло никога, специално за телефон няма такова значение. Android е бъгав и бавен и това си е. IOS върви винаги гладко и без проблеми.

3

aman

преди 10 години

оф ми купи си С4 и остави нас гъзарите да се фукаме. гроздето е кисело. Относно споменатите недостатъци. всъщност това са предимства, но няма да се впускам в обяснения. Но тези предимства не са за обикновения потребител, който иска да си купи карта с повече памет. Относно батерията имах един ериксон на 8 години, батерията е осте жива и си кара по 5-6 дни. Не познавам много хора да са изкарали с един телефон толкова време, да не говорим колко базици отнесох, че съм още с него.

2

ни

преди 10 години

Никой не ме съветва да купувам телефон на тая фирма.много недостатъци имат и са само за гъзария,приложенията им платени,батерийте не се махат,няма място за карта с памет,няма меню на български,камерите и процесорите им са по-слаби от самсунг...по-малко екстри и функции.Нямат и 4 ядрен модел като галакси С4.Айфон искат само гъзарите да са безсмъртни и да се фукат.

1

Моне

преди 10 години

Има истина в тази статия. Apple е пътник, но не ги виждам точно така нещата. Продуктите на Apple задоволяват една съществена човешка потребност. Суетата т.е. нуждата да си купиш и имаш нещо красиво, изпипано и скъпо. Нещо като луксозни продукти в технологиите. Обаче когато луксозните продукти станат масово достъпни вече не са луксозни. Apple разбива пазара от продажби и печалби и точно това ще ги убие.