54

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПолитиците извършващи национално предателсво-съд за национално предателство и разстрел за тях

53

danitz3

преди 10 години

faktor.bg/mnenia/intervyu/13277-polk-nikolai-markov-vkarvat-bomba-v-darzhavata-shte-ni-vzrivyat-distantzionno.html

52

Анонимен

преди 10 години

До Бежанец в родинатаПродажници от Парламента-ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА

51

Анонимен

преди 10 години

До СофиянецДА тия в Парламента се правят че не разбират за какво става дума.ДРУГАРИ ясно е че само с кръв ще дадете властта .Трябва да ви сринем заедно със сградата като мавзолея и БЪЛГАРИЯ да стане чистата и свята РЕПУБЛИКА НА ЛЕВСКИ.

50

Киро

преди 10 години

Вчера ходих до дворното си место около София видях от *** да бройкат къщи за обири .Чувам че и в София вече са почнали набезите . Вчера една старица плачеше че са я нападнали и са и взели пенсията . А вие ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СЕГАШНОТО ПОЛИТИЧЕСКО СТАТУКВО ДЕТО ВИ ДОКАРАХА ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ

49

Владо Черногорски

преди 10 години

За да се реши проблема с тия пигмеи . 1 Трябва да се организират ловни дружини и да се одстрелва всичко след 19 ч със сачми размер тринадесет нули . 2 Протестите да преминат във въоражена борба . 3 Контра протеста да бъдат смазани .4 След като народът вземе в ръцете си власта БСП ,ДПС , ГЕРБ , АТАКА да бъдат обявени за терористични организации и преследвани по смисъла на закона . Останалите като СДС да им бъде търсена отговорност за всичките золуми и национално предателство . Вече е време

48

Анонимен

преди 10 години

говори се ,че са 19-20х в моментаявно ни подготвятне знам защо се пускат всички тук,явно е стратегия на дпс,защото изгубиха доста електоратзатваряне на граница не значи ли северна корея-нито влизаш,нито излизаш-не искаме товано някой прави нещо да унищожи Родината ни,трябва да се връщат тия хора,не са и бежанци повечето

47

Анонимен

преди 10 години

Затваряйте тая граница,бе мама му стара.Не,не ме е жал за сирийските деца,а за българските,за българските пенсионери.За България!Да се стреля по всеки,дръзнал да се разхожда свободно.Не вярвам,че е толкова трудно да се затвори границата,но има политически интереси,нали?

46

men

преди 10 години

а най големия майтап е че пенсионерите, майките с деца, българите като цяло мизеруват с по една *** хляб на студено и цяло семейство от 5-6 човека в две стаи а на тези *** им измазват казарми, пускат им парно, интернет и ги поят и хранят а онези се чудят какво да намерят за *** и крадене. кога ще протестираме? когато е твърде късно? нищо ли не научихме последните 25 години. толкова са четвърт век. след още толкова няма да имаме земя и ще сме същите *** като тези навлеци. събудете се българи.

45

men

преди 10 години

италия как им потапя гимиите? цялото средиземно море преплували и накрая пред острова точно. франция как ни връща на нас ***? румънците ги съдят и ни ги пускат обратно. гърция как си затвори границата? застреляйте една група и вижте как наплива ще намалее. истината е че сме купени и продадени и никой от мършите на власт не може да промени това дори и да искат и да виждат накъде отива цялата работа.

44

men

преди 10 години

най вероятно вече са 30 000. първо не казват колко е имало преди да започне тази "криза" и от един месец всяка нощ по 100 човека а бройката не е мръднала от 6000. как става този фокус. ако сега не се вземем в ръце и не избием политическата и ченгеджийска *** не знам кога. утре ще е късно и нас ще ни настаняват из гетата на европа. ако имаше 100 000 човека на митинг нещата може би щяха да изглеждат по друг начин.

43

vse oshte mi puka

преди 10 години

Между другото, вместо да се обединим и да отстоим общите ни интереси, ПАК СЕ ЗАМОИЗЯЖДАМЕ МЕЖПАРТИЙНО! Тук става въпрос за глобална заплаха, вие пак по пратийки се гризете!

42

Богдан

преди 10 години

Крайно време е да спрете да ги наричате бежанци,защото нямаме граница с арабските страни,независимо дали са сирийци,тунезийци,либийци,египтяни и пр..ТОВА СА НЕЛЕГАЛНИ ИКОНОМИЧЕСКИ ЕМИГРАНТИ ,които Турция пробутва към нас и ЕВРОПА ,които след като източат социалните фондове на широко скроените демократични европейци, ще си покажат истинската същност..жените и децата са живия щит,който използват за да им върви пъкления план

41

do 42

преди 10 години

Могат да върнат, могат и да не върнат ГЕРБ-това го казва народът и си знае работат, а не ти.Въпросът е това правителство да се маха,защото не става.

40

Хектор

преди 10 години

ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦАТА безгръбначни *** или ще дойде Пиночет за вас.

39

Анонимен

преди 10 години

Taq podloga vatreshni ministar da si gi pribere pri jena mu v tqh..OSTAVKA bokluci..!

38

СЕЛЯНКА

преди 10 години

Днес бежанците ,утре им продаваме земята,а след година две ние ще сме бежанци от собствената си Родина.Разграден двор и обран бостан с алчни и крадливи политици забравили историята за великите Българи , и СНОПЪТ СЪС СЪЧКИ.Млади хора борете се за бъдещето на децата си.

37

vse oshte mi puka

преди 10 години

Бежанци ли са сирийските "бежанци"?14 октомври 2013, 08:59 | Григор Сотиров, юрист Законът за убежището и бежанците (Чл.4, ал.5) и Конвенцията за статута на бежанците (чл.31, т.1) пределно ясно казват, че чужденец може да пресече незаконно българските граници за да поиска закрила (убежище, статут на бежанец, хуманитарен статут)само ако пристига направо от територия, където са били застрашени животът и свободата му.Този текст е основополагащ.legalworld.bg/show.php?storyid=3286

36

Анонимен

преди 10 години

До TOTOЕ кой те пита тебе или мене дали ще го позволим? Те оставка си не дават та за бежанци-убйци и сламисти ли ще се трогнат?

35

ДОВЕЧЕРА 18.00Ч

преди 10 години

Хайде довечера 18.00часа, но само за имигрантите , не за оставка защото проблема с бежанците е много, много по важно от оставкатакоято и без това няма да дадът скоро !