4

банкеръ

преди 10 години

Наистина няма специалист владеещ занаят и език да е съгласен да работи за 300 лева поне аз не познавам такива.И откъде накъде държавата ще обучава кадри за частия сектор това къде го има.То явно и частниците съвсем са изкукали.Като иска кадри фирмата плаща обучението в по голяма фирма и съответно по висока заплата,дългосрочен договор и все неясни неща на пишман работодателите.По Соца беше добре,но сега няма заводи и съответно ниско платени специалисти.

3

Анонимен

преди 10 години

Какви кадри като една продавачка на пазара без да и съсипват живота със стрес и т.н. взима понякога повече от добре подготвен специалист?????Да не ревът а да си преразгледат политиката

2

...

преди 10 години

Еми да - уж има безработица а на интервюта се влачат някакви невъобразими "кадри". Като видя "4" вместо "ч" в мотивационно писмо и направо ми се къдри косата. И вместо тъпите политици да се карат като малки деца да се огледат - останаха само *** в тая държава, деца раждат на 15 и властите не реагират, образованието е леш! Никой не ги повдига тия въпроси... защото не им стиска. За съжаление електората са точно тези ненужни и неграмотни безработни, които стават все повече.

1

L

преди 10 години

Да, така е, няма кадри! От колко време търся млад специалист с дългогодишен стаж, 2-3 езика и възможност за 12 часов раб. ден, срещу сериозно възнаграждение от 400лв.