88

Анонимен

преди 10 години

77 НЯМА бизнес, в който основна роля да НЕ играят червениите. Бивши комунисти или децата им, внуците им или самите те. Сегашното икономическо положение на страната е единствено дело на всички тези хора. Някога в университетите приемаха с предимство деца и внуци на активни борци против капитализнма и фашизма. Същите студенти, наследници на активните борци срещу капитализма, нямаше да могат да влязат без тези предимства. Сега те са най - големите капиталисти и за това си патим.

87

tt2

преди 10 години

за какво ни е шенген??? за какво ни е вавилон?

86

Анонимен

преди 10 години

Как така не си в Шенген,бе ***.То имението ти за 700 000 евро на Халкидики отдавна е в шенгенското пространство.

85

Анонимен

преди 10 години

Къв Шенген при тая деградация на народа?Някакъв вчера запалил майка си вкъщи която сега бере душа!Имаше и случаи на изнасилени майки,да кажем че са от малцинството!Но именно ЕС и оня убиец на имигранти Барозу ни докараха до това дереже!Цветан Цветано си води евромутри за пред съда!Томов излиза със същия номер в ЦСКА!Абе,не Ви ща ни Бербатов,ни Тонев,ни Кристалина,ни Бокова,ни Дянков,ни Велчев барабар с баща му и всичките юпита!Вземете Ги и за нищо на света не ни Ги връщайте!

84

ББЦЦ

преди 10 години

Не му достига УМ! Големия БИЗНЕСмен...

83

ИЛИЯ

преди 10 години

НЯКОЙ ЗАМИСЛЯЛ ЛИ СЕ Е !!!!КАКВИ КУКЛИ НИ ПРЕДОСТОВЯТ !! КАКВИ ИМЕНА САМО!!ВИДИНСКИ,СОФИЯНСКИ,ПЛЕВЕНЛИЙСКИ ИИИИ!ТОЗИ КУКЛЕН РЕАТЪР !!ЯВНО БЪЛГАРИНА Е ОЩЕ В ДЕТСКА ВЪЗРАСТ!! ЗА РАЗЛИКА ОТ РАЗВИТИТЕ ОБЩЕСТВА!! АМА ТЕ НЕ ИМ ТРЯБВАТ ДЕЦА ДА ВЪЗПИТАВАТ!! И ТО БЪЛГАРЧЕТА!! ТЕ СИ ГЛЕДАТ ТЕАТЪР С ИСТЕНСКИ АРТИСТИ , ПЛАТИЛИ СА СИ . НАС НЯМА ДА НИ ПУСНАТ ГРАТИС!ЕЕЕЕЕХ ! ДЕЦА НЕВРЪСТНИ!! ВРЕМЕ Е ДА ВИ СЛОЖАТ ФЕРЕДЖЕТАТА!НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ОСТАВИ ДА ПОРАСНЕТЕ!! ЩЕ ВИ ПРОДАДАТ СЕГА!

82

Анонимен

преди 10 години

Сега ще ни подхвърлят някоя жълта стотинка от Европа заради арабите ...ще оберем всички араби ...и същевременно от Европа ще кажат - НЕЕЕ ... шенген през крив макаронТогава наистина трябва да станем и да ги обесим всички !

81

Davtdaem

преди 10 години

Е какво ме топли мене тоя Шенген ? Ще живея по добре ли ? Приемете в Шенген тоя *** !

80

Анонимният

преди 10 години

В ГЕРБ всички са прасета, като монтанската свинкя. Един пожарникар, друг физкултурник, трети пицаджия, четвърти умен като магарето на дядо на село, но го цанили президент.Страшни ***, единственото, в което се доказаха е краденето на пари от бюджета, еврофондовете, спестените от предишните правителства пари направо се изпариха. Контрабандата и наркотрафика е тяхна религия, а главния им бог Бокича, е малоумент *** и поради тази причина до един са *** и дебилни крадливи прасета.

79

Анонимен

преди 10 години

Хърватия след две години е в Шенген. Така им е обещано. И на нас ни е обещано да влезен, ама друг път.

78

Живковия РЕЖИМ

преди 10 години

Румъния почва да съди Секуритате преди 1989 , Българина го интересува България какво ще направи за Тодор Живковия РЕЖИМ

77

Драганов

преди 10 години

.............всички технически ........

76

dimitarbt

преди 10 години

Прав е Росенчо готови сме. Освен обичайната партида местни *** вече предлагаме Анадолски мисюлмани и Афркански човекоподни...пълна палитра.

75

Анонимният

преди 10 години

Никой не иска от държавната му глава да замазва положението, но да омаскарява България без никой да го е дърпал за езика е непростимо и за най-дребния чиновник. Очевидно Р. Плевнелиев е паднал доста под това равнище. Затова става все по-наложително този човек да бъде отстранен от длъжността, която получи в абсолютно безхаберие от ГЕРБ или да направи нещо добро за себе си като сам подаде оставка и отърве България от себе си.

74

Анонимният

преди 10 години

До НЯМАЗащоБоко си мисли,че само Станишев го мрази? Погледнато статистически и меко казано не го харесват всички тези,които гласуваха за други партии освен за ГЕРБ,а също така дори и онези,които не отидоха да гласуват.Крайно време е тая Мутра да слезе на Земята!

73

Анонимният

преди 10 години

Плевнелиев уж щеше да бъде надпартиен, ама така и не можа да се еманципира и да зареже слугинажа в полза на ГЕРБ. Явно му липсва покровителската ръка на Буда, която да го закриля от скандални разкрития относно замогването му и не на последно място да му замазват гафовете. Друго си бе по времето на ГЕРБ допълнителни пари за президентството, а преди това като министър по магистралите колко пари прибра от обществени поръчки на свои фирми и той.

72

НЯМА

преди 10 години

Това да не ти е футбол къде ги видя червените , колко пъти трябва да казвам че червени и комунисти НЯМА (при това отдавна) - къде сте видяли комунисти с хотели и частен бизнес за милиони , стига вече с пропагандата на тиквуна и купените му с държавни пари медии.Отклоняването на вниманието успява само за кратко ако не сте забелязали.Тиквуни проумеите най накрая че баш ТИКВУН ви пързаля.

71

Мустафа Ататюрк

преди 10 години

Докато ви баламосват с биг брадъровци,кой какво казал и разни такива,защо се скрил,изпускате процесите,които текат в света,уникалното деградиране на новото поколение и много други,които никак не са благоприятни за нас..

70

Анонимен

преди 10 години

Ало, БСП *** гласували за тях!Безработицата през септември се повиши с 0.1 пункта до 10.8%

69

Анонимният

преди 10 години

Гмурна се аджамийски гоцеделчевският комсомолски кадър Росен в бурните води на изборните сметки на ГЕРБ, изплува въпреки униженията на които партията и лидерът й Борисов го излагаха и в резултат се взе насериозно!