22

dimitarbt

преди 10 години

"Очакваме помощ от ЕС за бежанците до края на октомври" - сиреч тоя от снимката и себеподобните му в парламента ще свият някой лев за преди празниците, България ще бъде все така заливана от тая ***, "ние" ще плащаме с каквото е останало от бюджета а бъдещите поколения Българи...ами каквото остане за тях.

21

Професора

преди 10 години

НИЩО НЕ СА СЕДЕМ ХИЛЯДИ! ТРЯБВАТ ПОНЕ СЕДЕМСТОТИН ХИЛЯДИ СИРИЙЦИ ЗА ДА ПРОСПЕРИРА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!ТАЗ ГОДИНА СЕДЕМ ХИЛЯДИ - ДОГОДИНА СЕДЕМСТОТИН ХИЛЯДИ!

20

Анонимен

преди 10 години

Споко, скоро ще има война между Народа и дупетатите, още при първия терористичен акт на пришълците! Дупетатите живи ще ги де*еме!

19

ATAKA

преди 10 години

българското МВР няма как да има информация дали на наша територия не търсят убежище членове на терористични организации и частни ислямски армии от типа на Джибхат ал-Нусра, Сирийска свободна армия, Ислямска държава в Ирак и Сирия и други. Нахлуването им в България създава заплаха за националната сигурност, териториалната цялост, животът и собствеността на българите за поколения напред.Във връзка с гореизложеното Парламентарната група на Партия Атака предлага Проект за решение за затваряне на границата на България с Република Турция и Република Гърция с цел недопускане на имигранти от Б

18

Анонимен

преди 10 години

Продажниците от от синьо-червената герберско-депесарска пасмина които обезкости България през последните 24 г,отново се гаврят с българският народ и вместо веднага да затворят границата ни с Турция както поискаха от Атака и ВМРО заради притока на тая рязана *** ,същата тая продажна политическа *** в лицето на БСП,ГЕРБ,ДПС и реформаторските мишки седнали да смятат кога щели да дойдели някакви си кинти от Брюксел с който юдо-масонските им господари ще им заплатят за поредното предателство

17

anonimen

преди 10 години

6te dadat pomo6ti ot Evropa samo i samo tezi *** da ne idat tam,ama to 6te e vremenno samo da se porazmine rabotata a posle kakvo 6te stava s tqx ami mnogo prosto Balgaria da im bere grijata,balgarskiq danakoplatec 6te gi xrani,vijte im samo mantaliteta vlizat v zavedenie qdat i piqt i posle kazvat ami nqma pari i si tragvat

16

1458

преди 10 години

Затворете границите бе *** мръсен. Ако се влиза само през КПП-та няма да има едим бежанец.Това си е чист трафик на хора - сирииците го казват че си плащат. *** и продажни политици. Това са нелегални емигранти, които нарушавата границите на държавата-това е престъпление. Всички тия в парламента ще погубят България и народа. Колко още трябва да дайдат в Бълагария а? Да почнат да убиват и да изнасилават, *** !!!Армията е да барани държавата, а не да предостява имоти за хотели !

15

Анонимен

преди 10 години

До en taro adunда се махат бе а като ти е толкова мъчно за тях изнасяй се заедно с тях

14

Анонимен

преди 10 години

абе кви помощи кви 5лв бе Найденов ти още ли си вярваш че в ЕС ядат доматите с коловете бе тия локуми на Бузлуджа ги разтягай толкова поколения във власта още ли сте гладни бе за арабусите и *** има ама за обикновенните хорица няма ами те в ЕС вече знаят че се готвите да ги увоите целево(демек да ги откраднете)вместо да пазиш границата ти за помощите се точиш

13

LUK

преди 10 години

задавате ли си въпроса какви кражби ще станат покрай тези помощи, някои така ще се облажат,че ще си оправят рахатлъка за дълго време

12

икономист

преди 10 години

Бюджет за 2014 г. Ало пенсионерите как сте с увеличението от 3 % но един друг път. За неграмотните ще им кажа, че 3% от 200 лв. пенсия са 6 лв. , което няма да стигне за 1 кг. сирене и то на МЕСЕЦ, а не на ден. Хайде да сте живи и здрави и пак да гласувате за престъпниците от БСП-ДС.

11

Николов

преди 10 години

Ми ние сме си за е.ане.Правим референдуми за глупости а за затваряне на границата не.Ясно е,че и Бойковото и на Станишев правителствата пускат колкото може повече,за да крякат за пари.А от обявени помощи от 4000 евро за издръшка познайте колко ще стигнат до крайният потребител.

10

Ok!

преди 10 години

Пари от европата ли чакате? Нали ви казаха мазните европейци, че пари ще има само за интеграция? Скапани, продажни политици, станали мултимионери на гърба на ограбена България и народ! Смятате тези *** тук за постоянно ли да остават? Ако не ги разкарате, може и бой да ядете и то много скоро. Щом ще издържаме тази пасмина, не желая аз и семейството ми повече да плащам данъци и сметки в тази държава. Не ни стигат нашите си ***, та и вносни ни друснахте да издържаме. Айде у лево. Без мен.

9

Анонимен

преди 10 години

Баси абсурдната статия, баси абсурдната държава.... Но, ние сме си виновни, като не гласуваме и оставяме меринджеите да избират управляващите. Следващия път пак се сърдете, че няма за кой да гласувате и си стойте вкъщи!

8

Анонимен

преди 10 години

к'ва помощ, к'ви 5лв

7

val 789

преди 10 години

Никога и никой,в цялата 1332 годишна история на страната ни не успя да постави българите на колене и да ги докара до просешка тояга,без капка самочувствие и грам национално достойнство,както 24 годишните напъни на палячовци-политици да ни вкарат в някакъв *** СЪЮЗ!!! Жалко,но цената която платихме и продължаваме да плащаме е много,много висока.А ЗАСЛУЖАВАШЕ ЛИ СИ????????????

6

Ф.С.В

преди 10 години

януари 2014 ще станат 15 000 сириици а края на 2014 ако САЩ ударят Сирия тук ще има поне 200 000 бежанци ислямисти - тежко и горко на майка България и нейният изстрадал окепазен и осакатен народ - Жалко много жалко и обидно е -бедните българи да мечтаят за статут "бежанец" в собствената си държава ! за 25 г политиците продадоха всички интереси на бг народа- сега продават и мирът замествайки го с етнически дисбаланс в крехките мирни отношения между малцинството българи и мнозинството роми и турци

5

наблюдател

преди 10 години

Холандия наскоро прие закон за такива - влизаш незаконно глоба 4000 евро. Като нямаш пари ти създават условия да си изработиш глобата и после шут в *** и айде от където си дошъл.

4

az

преди 10 години

Като европата е толкова заинтересована що Румъния и Франция ни ги връщат? Тези в най-добрия случай са хуманитарни бежанци, а за нас незаконни емигранти. Накрая от акъл хем трудно ще ги изгоним хем ще платим и разходите. Тези в ЕС никой няма да ги приеме и от всякъде ще ни ги връщат.

3

Невен

преди 10 години

Ако намалят армията с още 2000 души, то бежанците ще станат повече от армията ни.