10

аз съм българче

преди 10 години

На трета инстанция ще му намалят присъдата и после ако не избяга като Галеви, ще излежи половината си присъда в килия с всички екстри, която ще може да напуска когато си поиска.

9

Анонимен

преди 10 години

В затвора, този ще си ги изкара тези 1.4м.Като излезе, ще ги похарчи за памперси.

8

30/70

преди 10 години

Като е подписвал договор за работа не са го предопредили,че при нарушаването му ще лежи в затвор,или да носи отговорност за милиони с/у 600лв

7

Анонимен

преди 10 години

Абе тези дни гледах "Операция шменти-капели" и правейки аналогия между филма и историята на Жоро си мисля следното: Тези 12 години дали не са намек към Жоро, че "е забравил да почерпи"?!

6

asd

преди 10 години

Банкерите крадът от хората и получават бонуси. Хората крадът от банкерите и получават ..., строг тъмничен затвор. *** шофирал пиян като казак и убил млади хора получава условна присъда, човек откраднал някакви хартийки с изкуствено поддържана стойност отива за 12 години в затвора. Това дами и господа е българското правосъдие. Хората е крайно време да вземат правото в собствени ръце и да се задейства правилото "око за око, зъб за зъб".

5

fra

преди 10 години

za ubiicite zakoni nqma....a za bankite vsichkite pari da im izcheznat!! boklushka dyrjava!!

4

Той е

преди 10 години

Това си е пълен идиотизъм!Та убийци получават в пъти по-малки присъди,но виж, степента на опасност тука е много висока,застрашени са парите на крадливите банки,ограбени от същите такива, какъвто е осъдения!Срам и позор, и за окръжния, и за апелативния пловдивски съд,слуги на банковата олигархия!

3

.

преди 10 години

До SТя Америка ще фалира тия дни, ти още се натискай за там :) Гледай само какво ще се случи с "Американската мечта" в най-скоро време!

2

Анонимен

преди 10 години

Вече и аз искам да се махна от тази държава, нищо че наближавам 50. Няма никаква надежда!

1

Анонимен

преди 10 години

тоя върна ли гепеното ?