7

varg

преди 10 години

Да се готвят американците и еврейте.

6

Одисей 1

преди 10 години

А после се сърдите когато англичани или германци пишат и говорят срещу нас / или срещу нашите *** все тая/ за тях сме това което днешните бежанци са за нас . Направо се ужасих когато прочетохв Австрия в Линц на едно място текст указващ че се заснема с видеокамера *** ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , дори в началото понеже не очквах помилсих че е на руски , не можех да си представя че такава " чест " ни е оказана после се замислих , явно хората са опарили сигурно от *** ни съграждани.

5

Omnia Mea

преди 10 години

До АнонименАз пък усещам, че и тук ни предстоят такива събития, и то скоро! Малко да се окопитят маймуните, представящи се за изстрадали сирийци, и ще си покажат рогата. А тогава търпеливият, но безумно изнервен българин ще се вдигне както никога досега

4

Анонимен

преди 10 години

В София *** ако убият Българин ,никой няма да протестира.Браво на Руснаците. *** като *** ,чеченци ,албанци трябва да се изтрият от лицето на земята.

3

Анонимен

преди 10 години

Момчето е убито една седмица преди сватбата си, в опит да защити приятелката си от "закачането" от ***- *** от кавказките републики или от средна Азия. Хванат ли тази ***, жив умрял е. Има и обявена награда за залавянето му. Примерите са много там и затова руснаците вече скачат срещу имигранти от кавказ и азия, т.е. срещу ***.

2

Богдан

преди 10 години

А ние тук се оставяме *** да ни тероризират, да ни убиват, да ни ограбват, да ни съсипват държавата !!! Ако имахме поне 1/5 от мъжеството на руснаците - досега жив *** да не сме оставили, да сме ги изтребили като ***!Ама не - ние сме "толерантни", ние сме "хуманни" - защото позволихме да ни подлъжат и пречупят, за да могат по-лесно да ни унищожат като народ..сега и "бежанци" ни натресоха за дани ликвидират още по-бързо...време е да се съберем мъжете,ама не само във фейсбук !!!

1

Анонимен

преди 10 години

Скоро и в българските градове с бежански центрове.