12

Реформатор

преди 10 години

Много хейтъри днес, хора починете малко, за всеки 8 часа за който ви плащат ви се полага 30 минути почивка, научете правата си.Искам Европейски политик като Кунева в България - Сидеров, Станишев, Местан, Борисов, Цветанов, Орешарски и другите подобни си ги вземете вкъщи!

11

Истината

преди 10 години

Кунева говори истината. Затова е толкова е неудобна и оплювана - и от политическите си опоненти, и от техните клакьори в интернет.

10

Танев

преди 10 години

Како Куне, вероятно, като лаеш в сладък сироп, си мислиш, че народът е много *** и че ти вярва. Даже да е ***, точно на тебе никога няма да ти повярва. Не харчи повече пари на спонсорите си - няма да те огрее! Както и да играш и с когото и да играеш. Аут си! Тъжно е, че не го разбираш. Сопри се, како и кротувай вече! Че от смешна ставаш жалка.

9

Мая

преди 10 години

Госпожо, вероятно сте умна жена. Ама не знаетели че най сигурният начин да дотегнете на хората е непрекъснато да се показвате в предавания и да давате акъл? Дотегнахте на хората не ви разпознават. А и така се изложихте с подаване на мнима оставка .Жаждата Ви за власт просто прозира!

8

Мон

преди 10 години

Кунева-Пръмова дотягаш на хората !Нищо не зависи от Вас,гледайте си семейството най добре. Смешно е да ходите от ТВ на ТВ като цветарка,повярвайте смешно е!

7

Npp Kozloduy

преди 10 години

Пръмова защо затвори работещи блокове в АЕЦ КОЗЛОДУЙ?Ти кифло проста си за бесилото!

6

ни съ знай

преди 10 години

Колко са културни и възпитани коментаторите днес, същински европейци......

5

ИСТИНАТА

преди 10 години

ТАЗИ НЕ РАЗБРА ,ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ПОКАЗВА ,СТАВА ВСЕ ПО ОМРАЗНА!!!

4

Анонимен

преди 10 години

Драги продажници-журналисти, докога ще гледаме в новините тази ***. Не е ле време да престанете да ни занимавате с този плазмодии.

3

Aleks 1969

преди 10 години

Ама госпожо Кунева-Пръмова знам,че би дала и мило и драго да се върнеш на държавната хранилка,готино е да взимаш по 15 000 евро заплата като евродепутат,ама няма вече.И накрая последното нещо което може да загуби човек е достойнството си,малко такова ти е останало-запази го.

2

памет

преди 10 години

За тази жена важи поговорката :"Хем грозно, хем нахално"! Нима си мисли , че сме забравили подлата роля на менте- комисарката, която на бегом и без бой предаде и продаде интересите на милата ни България? Мадам "Йес"..

1

ultramind

преди 10 години

Продажна медия е днес.бг, щом продължава да ни предлага тая грозна кифла.