26

Мъж на 45години

преди 10 години

Глей ся кво ш'ти кажа аз Ангелчо...Ей ся след Нова година като хване големият януаро-февруарски студ,гладушката и мизерушката като станат нетърпими,а сметките за ток на хората като станат по 300-500лв.,е те тогава вие гнусните *** ще гризнете дръвцето...Я да ти кажа аз един мой спомен от декември 89'-та...Връщах се с влак от гости в ГДР-то...Недалеч от Букурещ спряха влака и ни обградиха войници.Беше малко преди жп.мост.И пред очите ни обесиха на моста 3-*** костюмирани...Сещаш се,нали...?

25

dedoviami

преди 10 години

Сега е време да се създаде Сирийска партия и да влезе в парламента в следващи избори! Кои ще бъдат изненаданите тогава,политиците ли или народа!?

24

dedoviami

преди 10 години

Сега е време да се създаде Сирийска партия и да влезе в парламента в следващи избори! Кои ще бъдат изненаданите тогава,политиците ли или народа!?

23

Емо

преди 10 години

Вчера стана министър, днес вече е експерт, вече ги видяхме такива като Свинаров, Близнаков и компания. Че нали вашата партия създаде кризата в България преди 23 години, превърна я веднага в катастрофа и така и до ден днешен.

22

Анонимен

преди 10 години

Nqma strashno te shte podobrqt demografskata kriza

21

Анонимен

преди 10 години

Е защо не ги прибереш у вас всички до един,че тогава проявявай състрадание.Предатели гадни.Заслужаваш екзекуция заедно с всичките около теб умници.

20

TOTO

преди 10 години

Пинокио, спри да лъжеш, червена номенклатуро!Вкарахте България в 10-та национална катастрофа и даже имаш наглостта да говориш?!

19

Анонимен

преди 10 години

И какви точно усилия си концентрирал , бе *** смотан ?За какви призми говориш , бе *** или си чул нещо и си решил да се правиш на умен?Поредната елементарна партийна пропаганда поднесена от един елементарен човек , без нито едно от необходимите качества за поста , който заема

18

do 20

преди 10 години

До АнонименАма каква война бе, като ни управляват турци бе. Утре ако в турция има конфликт турското ни правителство кой ще подкрепи според теб? Ние вече сме подподеление на Турция тва е. Отидохме си българите откакто дпс е на власт от тук на татаък е въпрос на време, виж какво става как се вкарват имигранти и как се пълни страната с *** това случайно ли ти изглежда!?Единственото ни спасение е ново правителство и бунт за арабите дето върлуват в страната ни.

17

Анонимен

преди 10 години

Гражданино имам сериозни подозрения, че си оня пендафил и предател Гурчо! Признай си!

16

до lainomet

преди 10 години

ГЕРБ също гласуваха против затварянето на границите, само да вметна.

15

Анонимен

преди 10 години

Г-н Найденов, да не дава Иисус да влизаме в конфликт с вас като министър на отбраната и с Росгей като главнокомандващ! Загубили сме войната предварително!

14

Васко

преди 10 години

Проявете "минимална доза състрадание и хуманно отношение" и към пенсионерите бе, нахални национални предатели такИВа !

13

Богдан

преди 10 години

Тази толерантност и разбиране за бежанци ,*** и кой ли не при положение ,че същите не само ни мразят ,но не ни признават за хора, дали заради религия или култура все едно.. ще ни излезе през носа накрая. Ах, леле бежанци ,нещастни били, от войната бягали..,а те извърлиха всички дарения и си искат само документите за да идат да смучат помощи от по- богатите страни.., ама с евро паспорт.. *** същата работа : Роми били , искали по- добър живот но ние сме ги мразели нищо че ги храним вечно

12

Анонимен

преди 10 години

даеба и министрите ,ДО КАТО НЕ СТАНЕ НЯКОЯ БЕЛЯ,НЯКОЙ ДА ПОСТРАДА НЯКОЯ БОМБА АЛА БАЛА,НЯМА ДА СЕ СПРАТ..МИ БЕЖАНЦИТЕ ДА СЕ СПАСЯВАТ...ЗАЩО ДА РИСКУВАМЕ,ОТ КАКТО СА ДОШЛИ САМО ПРОБЛЕМИ...НЕ СТИГА,ЧЕ ЗА НАС ГОРКИТЕ НЯМА ПАРИ АМИ И ЗА ТЯХ ДА МИСЛИМ.ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА ,КАКТО НИКОЙ НЕ МИСЛИ ЗА НАС,ТАКА И НИЕ НЯМА ДА МИСЛИМ ЗА НИКОЙ..НАЛИ ВСИЧКО НИ Е НАРЕД..САМО НИ Е ДО БЕЖАНЦИ И ИЗЛИШНИ ПАРИ,ЧЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ НЕ МИСЛЯТ.НИЕ МИЗЕРСТВАМЕ ..АМА БЕЖАНЦИТЕ ТРЯБВА ДА ГИ ГЛЕЗИМ.

11

хехе

преди 10 години

това са "експертите" на гея.пази боже от такива.дано да ги наритат софиянци много бързо,че си е..ло мамата за родината ни и за нас.западняците ревът крокодилски сълзи от тая пасмина.знам го от дългогодишни лични наблюдения.

10

Анонимен

преди 10 години

Братя--не се заблуждавайте ,ако сте в някое българско село и започнете да сеете --- не вие ще го ожънете ....тука се краде по светло и по тъмно ,не използваййте медни съдове и такива от аламин....

9

Анонимен

преди 10 години

Мдааа, след като изтормозихте българина до краен предел, че сега и състрадание очаквате. Вземете вкарайте малко ред и законност в тази държава, погррижете се първо за собствения си народ. Чак тогава очаквайте от нас състрадание, защото за сега ние сме за такова !

8

Изтормозенов

преди 10 години

Елате с повече оръжие ,ако има чалъм..../ гладен и изгонен от работа ,но за сметка на това със заем и неплатени осигуровки--такива сме много /

7

ела , ела да видите.

преди 10 години

Сирииски братя ,само да знаехте ,че българският оправник от змия вълна стриже по колкото си тои пъти поиска....не мога да ви се начудя на акъла ? -- нашите бягат и не се обръщат ,вие пари давате да ви досурнат до тука , за вас зора тепърва започва ....онова там е било предястието,тук като ви нахранят много време няма да ви се яде..