14

asd

преди 10 години

dolu bkp

13

ЧЧ,ВС,MM,CC,AK-K-ъъy

преди 10 години

Чуколов щял да ПАДНЕ ДО НИВОТО НА ЦВЕТАНОВ!!! Хи-хи, че как ще стане това, СРЕЩУ ЗАКОНИТЕ НА ФИЗИКАТА, ха-ха! ТА МОЖЕ ЛИ САПУНЕН МЕХУР ДА ПАДНЕ до което и да е ниво. Цветанов и Борисов, може да са всякакви, но си тежат на мястото и като мъже, и като обществени личности. А Чуколов кой е, кой го знаеше до преди Шидеров да го мушне под лудото си крило. ЧУКЧА, напрегни 5-те си млгр мозъче, учил си до 4-ти клас. Че с професора надминахте лидера си по истерия и простащина. Но и Мая парцалесата възприе вашия стил и ежечасно показва селяндурщината си, забравяйки че е председател на НС.

12

Кошмара на Боко

преди 10 години

Бойче, Станишко има задължения сутрин- жена, деца.Ти цяла нощ не спиш от злоба и мераци за власт.Отивай на работа в 6 часа, че грижите ти край нямат.Кой от ГЕРБ тръгнал за пандиза, кой се отцепил, кой се появява с тефтерче.Кажи си кои са инициалите ББ и ЦЦ. КОИ,КОИ,Кои ...кажи си.

11

Торашко

преди 10 години

Герберасти, десни, бесни...! Като гледам минусите Ви и като сте толкова много, къде бяхте през май!? Що тогава не вкарахте 150 депутати в парламента и сега да управлявате под благосклонния поглед на евротрепките, ами оставихте Волен да Ви прави на дреб! Извинявайте, ама това е обидно и скандално.В НАТО и ЕС да е на власт БСП.Все едно преди 30 г. тук да е не Тошо, а правителство поставено от империалистическия Запад.Това показва колко сте зле и вземете се изпокрийте като бити ***.Айде, ли

10

стига прототии

преди 10 години

бойко небойко, станишев и разни подобни като доган...o да вървят на МАЙНАТА СИ ,ЗАРАДИ ЕДИН ПОЛИТИЦИ ДЪРЖАВАТА ОТИВА ОТНОВО НА ЖАН ВИДЕНОВАТА ЗИМА ,НИЩО ДОБРО НЕ СТАВА САМО ПОЛИТИЧЕСКИ ДЕВИДЕНТИ ЗА ДС МАФИЯТА И РАЗНИ ТАМ КРАДЛИВИ ***....Хората в нормалните държави даже си незнаят кой им е премиер или шеф на народното събрание примерно

9

Анонимен

преди 10 години

Тиквето е като канфютър бе.87 дни били две години!

8

Анонимен

преди 10 години

Ха ха, Бойко пак се пеняви нещо на Станишев. Ако иска да го победи наистина, да се кандидатира за овакантения пост на председател на ЕНП. Ако ги изберат, ще може да каже, че е стигнал нивото на Станишев.

7

bashkolio

преди 10 години

До Анонимен -8Точно така!На зло куче - зъл прът!

6

Анонимен

преди 10 години

Абе, БСП, за да спорите с Бойко, трябва да сте по - *** от него.Каква регистрация! В ден за парламентарен контрол и когато Тиквар внася вот на недоверие, вие не се регистрирайте и да подскача колкото ще.Има ли нещо за приемане, събирайте се за два-три часа, гласувайте го, а той да се прави на победител колкото си иска.Не разбрахте ли, че този народ не иска учтиви хора, които му поднасят манджа, декодери и китки, иска як *** и ***.Ако можете, ***, ако не можете, оставете Бойко да ни го отпере.

5

.....

преди 10 години

Ей, фъфлек мръсен......Комунистически....

4

БГ

преди 10 години

Мръсни *** апаратчици са от БСП и ЮРУШ. За тях е вайно да са в управлението, нищо, че това е с ДПС. Обрязаният *** гьотферен сидер ага гласно или негласно подкрепя правителство с участие на ДПС. Без него и ЮРУШ това правителство няма да го има. Избори и да видим кой е обичан и кой не е. Оставка на куклата на конци Олигарски!Бойкот на медиите на еничарина Пеевски! (Виждали ли сте го колко фанатично крещи, все още на български, но докога ли, на митинги на ДПС?)Да Живее България!

3

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА. НИКАКЪВ КВОРУМ.

2

Гопето

преди 10 години

Мачкай комунистите Бойко...

1

Анонимен

преди 10 години

Всички вън от тая сграда, докато не разберете значението на надписа, който стои на входа."Съединението прави силата". Ако не го разберете няма смисъл да влизате вътре. Като малки деца се държат абсолютно всички вътре.