32

бай Генчо

преди 10 години

В закона е предвидена мярката ЕКСПУЛСИРАНЕ на бежанци заподозряни за съпричастност към терористични организации. Да ги заподозрем на 100% всички пристигнали и да ги натоварим от където са дошли. Един голям самолет събира около 400 пътника без багаж. Това са 10-12 полета и ще ги изхвърлим от територията си. Много по-евтино от колкото да си ги хрантутим тук...Поздравявам автора на този коментар!Браво!!!

31

Анонимен

преди 10 години

то софия по принцип сигурно половината са бежанци от българия само че!!то всичко в софия се окраде ?вижте как живеят софиянци и останалата част на бг!

30

!

преди 10 години

Ще поеме , как бездомните кучете пое така и тях

29

до софиянец 64

преди 10 години

Вече си изкрейзал... писането на ЦИТАТИ е доказателство за това! Не гледай какво ПИШЕ - погледни какво става! Араби превзеха телевизиите и вестниците в СОФИЯ, а ти продължавай с ЦИТАТИТЕ - никой не желае дори да ги ЧЕТЕ! Вие софиянци отглеждате *** като Станишев, Местан и Сидеров, които ни ДОУБИВАТ!

28

Тошко

преди 10 години

Ако НС даде СУБСИДИЙТЕ на парламентарните групи в помощ на бежанците - проблема се решава само с едно гласуване!

27

ДС

преди 10 години

Колкото имигранти (софиянци) има в чужбина - толкова имигранти ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕ ГРАД СОФИЯ!.... Не може ние да "висим на Европа", а тук да не допускаме никой!

26

бъдин

преди 10 години

Минава,големият кораб минава.Претъпкан с безброй бегълци,дойде "SOS" без да подава,със счупен двигател-той на буксир.Остава, в пристанище наше остава.Конфискуван за бъдещи дни,с екипажа в ареста остава.Да действа агенция за бежанци!Отплава, без спасителни лодки отплава.През морската граница ни,в посока към суша минава!Матрос Йовчев:Ти му мисли!

25

БУДА-ла

преди 10 години

Ха-ха, ама Сирийците у София ли ги вкарахте чак?!.. Че те за такива екскурзии не са си и мечтали... Че и даже им плащате... Навсякъде бежанците са във временни лагери в пограничните райони. Толкова села пустеят Вземете да ги ползвате за работа в селското стопанство, в строитеството, да чуат камъни там.. , ама как ще ги вкарате в София или в други градове...?!...Незнам, как може Държавата да има задължение да се грижи за разни бежанци, а за собствените си граждани, да няма такова задължение?!!!.

24

АЗ

преди 10 години

добре де разбра се че Муриканците няма да нападат, тия сирийци, защо продължават да идват ? :X

23

Анонимен

преди 10 години

Ne moga da povqrvam, che na celiq tozi hal, balgarite si traqt

22

Анонимен

преди 10 години

Утре пак ще излезе някое социологическо *** и ще обясни, че Кресталина е политикът са най - висок рейтинг.Тази, която иска да ги заселва тук и обяснява, че ще ни оправят /да/ демографския срив.Сетне щели да оправят и бюджета като започнат работа и се осигуряват!

21

до..

преди 10 години

При ,,комунистическите ***'' такова нахлуване на стада през границата не можеше да стане, драги! Ако някой има вина, то по скоро са партиите кичещи се като носители на евроатлантическите ценности. Добре, че е комунизъм в държави като Китай, защото ако и там бе дошла ,,демокрацията'' сега тук щеше да има 5-6 милиона имигранти от Китай.Щом от малка България се изнесоха над 2 млн., сам пресметни колко ще се изнесат от милиарден Китай при свободен режим на пътуване.

20

bolka

преди 10 години

"Умните и красиви" протестиращи не успяха да свалят настоящото правителство, но има голяма вероятност това да се случи поради безхаберието и продажничеството на управляващите.Проблемът не е в това, че ще падне правителството, а кой ще дойде на власт, който да не е продажник? Защото засега се очертава само "Атака", но с крайните си действия не може да се приеме като управляваща партия.Именно този вакуум се използва в момента и управляващите много добре го осъзнават и вършат безобразия.

19

Анонимен

преди 10 години

Даже шенгенския граничен кодекс допуска затваряне на границите при определени условия. Нали се перчите, че София е България.Нали там са висшите държавни тела, нали там комунист не е управлявал след 1989 г., а прозападните демократи.Нали всеки ден от София ни обясняват как трябва да бъдем хуманни и изпълняваме конвенциите.Щом 2 млн София не може да приюти 5 хил. чужденци, колко да приеме един малък град? И какво Орешарски, ДПС, ала- бала.Вчера всички дружно скочиха срещу Атака.

18

ля ля

преди 10 години

кви са тия *** в центъра тка в София ??!??!вие държавници не работите за България!!!! срам

17

Petko78

преди 10 години

Кризата с бежанците е по вина на престъпника Орешарски и неговата крадлива шайка комунисти!

16

анонимен

преди 10 години

До софианец . Нещо май се пообърка . Никой не ти говори за сигурност , а за КОМУНИЗЪМ .Аналогия , Северна Кореа , нещо да ти говори сега като пояснявам. ? Ако имахме твърда и единна позиция по въпросите свързани с външната ни политика и шенген , сега нямаше да се тюфкаме .

15

Анонимен

преди 10 години

Дсмутробоклуците искат хаос,*** ***.

14

анонимен

преди 10 години

Затворете границите и бъдете Северна Кореа ..... *** невежи.

13

анонимен

преди 10 години

София не може , но БСП и ДПС може. В името на лицемерието и власта всичко може.