95

турчин

преди 10 години

българина пак си показа *** пред световните медии.

94

Анонимен

преди 10 години

Рогачи, за 100 годишнината в борба с Нафтата и цаците за оставане в А група.Борат преди да си тръгне да ви срути още някой сектор :)))

93

Бойковист

преди 10 години

съблекли го били ... ми да си бяха ударили по една *** всички,така и така са там ... за друго не стават

92

Нике1класик

преди 10 години

Послеслов:Без майтап!Всички цесекари да заминават на запад и да не се връщат никога в държавата на Ботев и Левски!И да не забравите да си вземете разни Кристалини,Бокови,Бойковци,Цецовци,Станишевци и прочие!Заминавайте с еднопосочен билет заедно с тях на запад и не се връщайте никога повече!Вие само пречихте на българския народ да си построи държававата!

91

К*Р ЗА ЛЕВСКИ, ОЛЕЕ!

преди 10 години

По-големи българи и патриоти от цесекарите няма.Левскатите са ***-днес го показаха за пореден път.Половината фенове на мачовете на Лудогорец на Васил Левски са фенове на ЦСКА,защото цесекарите защитават българщината и обичат България повече от всичко друго на света.Аз съм от ЦСКА и бях на всички мачове на Лудогорец досега на Васил Левски,с българкото знаме в ръка.Ако отидете в Карлово,Калофер,Копривщица,Панагюрище,Казанлък, Трявна,Тетевен,Троян - в най-патриотичните градове ВСИЧКИ СА ОТ ЦСКА

90

Нике1класик

преди 10 години

Много Ви тачат вас цесекарите на запад!Ама що се връщате в България?Марш на запад и не се връщайте никога в тая държава!Ние сме третата Българска Държава на Левски и Ботев и забравете повече да се връщате в нашата държава!Не Ви искаме!Без това оплювате българските светини на и на фона на вашите оплювки се извършва геноцида срещу българите!Без вас по добре!Заминавайте на запад и не се връщайте!

89

Петев е наше момче!

преди 10 години

Аз предлагам на говедата да им стане треньор Ицата Стоичков и да си сложи червената фланелка с номер 4 на пресконференцията за назначаването му, онази фланелка дето излезе на следващия мач с говедата след като им вкара 4 гола в един мач дето ЦСКА би Левски с 5:0. По-старите *** и цесекари помнят и двата мача преди повече от 20 години. Петев е възпитан, ако тия беха скочили на Ицето - щеше да им почупи зъбите и да ги потроши от бой и псувни. САМО ЦСКА!!! Само Ицата Стоичков! Петев е цесекар!

88

ненов

преди 10 години

о майко моя родино мила. Кога ще ги стигнем

87

Нике1класик

преди 10 години

Познавам много съвременни политици за да ми стане ясно какъв го е приготвил Александър Томов!То е очевадно!Широкопръст човек е Лупи при когото дълговете на цска-сф ще се увеличът най-малко с десет пъти като тоя роден политик ще се опита да ги вкара с кредити в шампионската лига!Абе днешния политик обича хазарта!Заради това и начело като президент е англичанче!Най-големия балък обаче ще е този които си мисли че Лупи ще върне пари на някого

86

Лупи

преди 10 години

Хаа гледайте ги говедата :) А ако знаете аз къв съм ви го приготвил :)

85

mm

преди 10 години

Петев ако реши да остане в Левски след всичко това което се случи днес, явно наистина си е лика прилика с отбора...

84

ice

преди 10 години

Феновете на Лесни просто решиха да напомнят на цяла БГ, че все още са най-големите първобитни *** в страната!

83

бако

преди 10 години

Чудя се къде е охраната, полицията и всякакви там хора отговарящи за охраната>Май и те са "истински левскари" или са просто ***

82

Алекс

преди 10 години

По начало такива прояви са срамни, но БГ "мениджърите" от друго не се стресират. Да го и отупат другия път. Тия по управленските постове грам срам не им остана. ЦСКА за тва е на тоя хал, че техните фенове на са опухали и тяхното ръководство.

81

Владо

преди 10 години

Усещам постановка с режисьор Сираков...

80

XAX

преди 10 години

***!

79

аз

преди 10 години

ултраси, фенове, наско сираков...***

78

bau

преди 10 години

Здрави момчета с минимален грамаж сиво вещество :D

77

100 години стига

преди 10 години

Добичетата са го помислили за Радо Прашката /нали са си лика прилика/ и хукнаха да го.....хахахаха. 100 години стига, закривай!!!!

76

Ало ,

преди 10 години

Прасета , не злобейте много , че много скоро идва и вашият ред.Освен ако Лупи не ви закрие до тогава.....