103

ТЪПНЯ

преди 10 години

ПРОБЛЕМЪТ СЪС ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА ИДВА НЕ ОТ ЦИГАРИТЕ, УВАЖАЕМА Г-ЖО МИНИСТЪР, А ОТ ПОРОЧНАТА, КОРУМПИРАНА, НЕЕФКТИВНА ЗДРАВНА СИСТЕМА. В СРАВНЕНИЕ С ТОВА, ПУШЕНЕТО Е БЯЛ КАХЪР, КАКТО КАЗВА НАРОДЪТ. ПОВТАРЯМ, ПРОБЛЕМЪТ Е СБЪРКАНАТА НЕКАДЪРНА, КОРУМПИРАНА, ПРЕСКЪПА ЗА ХОРАТА ЗДРАВНА СИСТЕМА, ТАКА ЧЕ МИНИСТЪР ТАНЯ ДА НЕ ФЛИРТУВА С ГЕРБАВИТЕ И ДЕСНИЦАТА, А ДА РАБОТИ ЗА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА, НА НАРОДА.

102

miroslavGoshev

преди 10 години

Ето малко заглавия на тема здраве, да поразмислим:Чипсът води до оглупяване Ще цитирам само заглавията, темите могат да бъдат прочетени във в.Труд, секция Здраве: Кофеинът влияе негативно на умственото развитие на подрастващите 14 % от 5-6- годишните българчета са с наднормено тегло Прекалената употреба на смартфони води до късогледство Сърцето прескача, ако липсва магнезий Пиенето на сода увеличава агресията при децата

101

Анонимен

преди 10 години

Хахахаха - здраве... Що не вземете, като сте толкова загрижени, да ограничите производството и употребата на автомобили, а? Пчелите изчезнаха заради *ите добавки в горивата, да не говорим на нас какво ни причиняват... Здравето ви вълнувало, да да, ама друг път.

100

Има ли?

преди 10 години

Има ли поне един честен човек...пушач..., който да признае, че всяко отстъпление от тоталната забрана ще бъде изтълкувана в посока ...няма забрана. Те дори и сега простаците пушат нагло ,невъзмутимо.., като ги мързи да си мръднат дебели шкембета до вратата...Но господ си знае работата...Тези статистики за пушачите ...не са шега работа...А сега...чао

99

Бай Он

преди 10 години

То ако Европата не ни каза, че ще има санкции, ако върнем тая простотия, каката от снимката щеше да е последната, дето щеше да научи, че навсякъде се пуши.

98

...

преди 10 години

Защо ли ми се струва, че с целия цирк "за и против цигарите" се опитват да отвлекат вниманието от сериозните проблеми? А тази дано като лекар да е по-добра, защото като министър не струва...

97

Shark

преди 10 години

Така значи, цигарите са ви трън в очите. А защо не забраните алкохола по кръчмите, защо не минете да видите колко младежи дето не пушат цигари, се търкалят пияни и дрогирани, а!! Защо се допускат неща като тези в Слънев бряг, защо англичаните не вършат това в Англия, знаете ли кво ги грози тея ако направят това там ,а!!Пък и те сигурно не пушат!! Двулични сте, искате подчинение, няма да го получите. И контрабнадата ще се увеличи.

96

Valeri Kostadinov

преди 10 години

Хайде пак ще раздухат безмислицата в стил "to be or not to be" пред зимно, за заблуда на противника, тее хватки и филми вече сме ги гледали, сменете плочата :)

95

Анонимен

преди 10 години

Започна като ветропоказател, да видим как ще продължи. Надявам се да си е взела поука

94

Анонимен

преди 10 години

45 години бяха малко да сърбаме попарата на на бащите им,та сега трябва да сърбаме пората и на наследниците им.Оная попара все пак я имаше и лъжици имаше,а тия ни предлагат виртуална такава с едни голи и неизпълнени по навик обещания.Да видим дали ще има нещо изпълнено от обещанията или ПАРТИЯТА ВИНАГИ Е ПРАВА ДОРИ КОГАТО СЪГРЕШИ.

93

Към 77 анонимен

преди 10 години

Тя министърката хубаво си гледа работата,ами ти защо си повярвал на предизборните обещания на БСП,толкоз ли ти е акъла баш на тях да вярваш!

92

Анонимен

преди 10 години

Що плащам здравни като няма цена здравето?

91

Анонимен

преди 10 години

ха ха ха тия така и не могат да решат къде ги сърби повече

90

оптимист

преди 10 години

Съгласен съм пушачите да пушат в закрити помещения ,но да плащат 5 пъти по-висока здравна вноска .Може и повече.

89

Анонимен

преди 10 години

Ne pusha i daje ne jiveq v Bulgariq, no dano razreshat pak da si se pushi, che nepushachite qko me draznqt!!!!

88

KOKO

преди 10 години

Искат да ни научат да се подчиняваме.Лавров покажа на ООН как трябва да си защиваме правата като им каза че сградата на ООН не е тяхна собственост,така че тая другарка може да забрани да пушим само в нейната къща

87

Трудовакъ

преди 10 години

Нека дадем право на предприемачите да определят в коя кръчма няма да се пуши, в коя ще се пуши и в коя ще има сектори за пушачи и за непушачи. Тогава ще се види къде е истината по въпроса. Да видим, дали ще се пръскат по шевовете кръчмите и дискотеките, в които пушенето е забранено? В дискотеките и баровете след 24,00 часа няма как по закон да има малолетни, бременни също. В тази част на денонощието там идват хората, които сами изкарват прехраната си и тяхно е правото да решат да пушат и ли не.

86

anonimen

преди 10 години

onzi den napravix zabelejka na edin deto pu6e6e v zavedenie 4e tuk ne se pu6i a znaete li kakvo mi kaza ,ti da ne iska6 da izlqza navam na studenoto a ti da mi stoi6 na toplo,zatova sam protiv otmqnata na zakona naglosta na pu6a4ite da se nakazva s globa

85

so

преди 10 години

15 000 закрити работни места? Ъммм... как го изчислихте точно? Едва ли е възможно... Да се каже, че има 250 000 неоткрити звучи доста реалистично...

84

eeha

преди 10 години

Тази псевдо-артистка играе поредният театър за манипулация на населението и разсейване от пъклените планове - не забравяйте как беше "за"пушенето доскоро!ОСТАВКА!