172

Анонимен

преди 10 години

До Monster cockyА с номера, че така било в редица страни на Европа, пак лъжете простотията, както излъгахте за плоския данък, че е в цяла Европа, а той е САМО В ДВЕ СТРАНИ - и в двете с необлагаем минимум. Както винаги нагли комунистичеси лъжци и грабители. Крадци се качиха вБалкана преди 1944 г., крадци и убийци слязоха, крадци и убийци хвърлиха партийните книжки, станаха демократи, плюха на гробовете на бащите си. Първите паднаха в кърви, последните станаха първи капиталисти-канибали.

171

VB

преди 10 години

Тема за отвличане на общественото внимание. Оставам на тръни в очакване на поредната скрита лимонка :)))

170

Анонимен

преди 10 години

Абе, *** комунистически, ми те и магазините са празни, да не говорим за театри, кина, книжарници. Да не би защото там е забранено пушенето. Пък и страната ни се опразни от над 2 милиона. въпреки продажната ви статистика. Хората нямат пари, доведохте ги до просешка тояга, обирджии деветосептемврийски, дето си направихте преврата на 10 ноември преди 23 години, за да си узаконите награбеното за 45 години. И бързо станахте световни милионери и милиадери. Дано изгниете и вие и охалните ви поколения.

169

Анонимен

преди 10 години

Горещо моля телевизиите, НЕ ДОПУСКАЙТЕ НА ЕКРАН ДЪЛБОКО, НЕПОПРАВИМО, ГЕНЕТИЧНО, ПРЕСТЪПНО ПРОСТИ, но дълбоко користни индивиди, по тъмен начин избили на върха на общественото устройство. Моля, от сърце моля, имайте съвест, не ставайте съучастници в планираното опростачване, дебилизиране и геноцид над българската нация, стръвно правена точно от тях. Имам предвид яростната, макар и глупашка, тазсутришна защита на грозното криминално явление тютюнопушене от Грагин, Буклуджиева и др..

168

свободен избор

преди 10 години

у българия свободният избор означава да се напукаш като прасе, да си неизкъпан и да вониш и да е жестока обида и израз на нетактичност ако някой ти направи забележка, свободен избор да п.ърдиш защото това е естествена функция и човека да теб трябва да ти се радва че мислиш за здравето си, да не си пусниш водата в обществената тоалетна защото тя е клозет, да духаш през жълтите си зъби вонята и да гледаш с презрение чисто облечените хора и да се кефиш на същноста си на пор, ей това си ни е свобда

167

боже

преди 10 години

Супер идиотия на принципа "крачка напред,две назад",олицетворяваща абсолютната неангажираност на властващите към живота и здравето на нацията

166

КИРИЛ СОФИЙСКИ

преди 10 години

До Е, добре де,ДО 213ТО МЯСТОТО НА ПУШАЧИТЕ Е ЯСНО. СЕГА ОБАЧЕ ТЕ ИСКАТ ДА СЕ НАЛОЖАТ И ДА ГО СМЕНЯТ С ТОВА НА НЕПУШАЧИТЕ. ДОСЕГА ТИ ПУШЕШЕ НА ВЪН. СЕГА ОБАЧЕ АЗ ТРЯБВА ДА СИ ПИЯ КАФЕТО НАВЪН.НО ВИЕ СМЪРДЯЩИТЕ СЕ ПРАВИТЕ ,ЧЕ НЕ РАЗБИРАТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС. ТОВА СТЕ ВИЕ КОМУНИСТИТЕ - НАХАЛНИ СМРЪДЛЬОВЦИ. СВОБОДЕН ИЗБОР! ХА, ХА. ЗА ТЕБЕ ДА . А МОЯ ИЗБОР КАТО КЪДЕ Е?ВАЖНОТО ТИ ДА СИ ДОБРЕ, ДРУГИНЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ. НО ТОЗИ ПЪТ ВЕЧЕ НИ ИДВАТЕ В ПОВЕЧЕ!

165

това че

преди 10 години

българинът иска да бъде смрадливец, беден оръфан с ниризлив ефтин фас в устата си е негов личен избор, и едиственото убря убря аз *** е реалното постижение пред чисто и законово устроена европа, преди години когато говорих с чужденци винаги се обиждах от израза : вие от ориената... ами не са прави хората то турция ако е ориента то там има закони които се спазват както и е забранено пушенето в заведения и на обществени места, така е и в русия и навсякъде , но ние сме убря убря *** наздраве

164

Siichon

преди 10 години

Абе ОСТАВКА, бе!!! Трябва нов 10-ти ноември! Народе????

163

Е, добре де,

преди 10 години

нали сме демокрация. Нека си има места за пушачи, и за не пушачи. който иска да си пуши, който иска да не пуши. Защо някой ще ми казва, какво да искам и какво не. Ми то остава и за секса да ни посочват в кои дни да , кои дни - не. Това вече е прекалено. Лекарите прекалено са се съсредоточили в тази тема. По-добре да помислят как по-добре да лекуват и да не скубят бедните пенсионери.

162

ivaniv

преди 10 години

една от преките причини герб да се провалят е именно забраната на цигарите.браво на бсп, много демократично. когато я въведоха тази забрана се почуствах репресиран.

161

КИРИЛ СОФИЙСКИ

преди 10 години

ТОВА Е ТО ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ НА КОМУНИСТИТЕ! СМРЪДЛЬОВЦИ! В БУКВАЛНИЯ И В ПРЕНОСНИЯ СМИСЪЛ.ДО СЕГА СИ СМЪРДЯХА ПО ПАРТИИНИТЕ СТАИ И КЛУБОВЕ. НО СЕГА С ЕДИНЯ ГЛАС НА АТАКА ИСКАТ ПАК ДА УСМЪРДЯТ ДЪРЖАВАТА И НАС. В БУКВАЛЕН И ПРЕНОСЕН СМИСЪЛ. И СА НА ПЪТ ДА ГО НАПРАВЯТ. НО ТОВА КОМАЙ ПРЕЛЯ ЧАШАТА.НА БУНТ БЪЛГАРИ ! ДА ИЗМЕТЕМ СМЪРДЯЩИТЕ ОТ СТРАНАТА И ЖИВОТА СИ!!!!!

160

в булгаристан

преди 10 години

сутрин ставаш, изкъпваш се, обличаш чисти ухаещи дрехи и влизаш да пиеш сутришно кафе, облаци пушек от ефтини цигари, воня на застояла кръчма още непроветрена отвечерните запои, остри миризми на вкиснато и какви ли не, очите ти смърдят в гълото ти дразнеща лутня, усещане на пропиване на винята в теб, излизаш и вече си готов пор който носи българската самобитност с себе си, навремето димитров с вдигнат юмрук обясняваше,, че не сме диваци и варвари,, да , да ама не , диавци сме си, жалко..

159

avram

преди 10 години

Строим до Иракли,в Иракли не.

158

Гергин

преди 10 години

Защо правим крачка назад?На мен ми е много приятно и свежо вече като отида някъде на заведение. Прибирам се и не съм вмирисан на цигари като стар пушач.Тъкмо свикнахме. Явно натиска от страна на ресторантьорите е много голям.

157

СИД

преди 10 години

СВЕТА Е 100 ГОДИНИ ПРЕД НАС , ЗАЩОТО ТАМ ХОРАТА ГЛЕДАТ НАПРЕД И МИСЛЯТ , ПРЕДИ ДА ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯ. НИЕ ВСЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩАМЕ НАЗАД , ЗА ДА ПРАВИМ СЕЧЕНО НА ДРУГИТЕ , КОИТО НЕ СА С НАС , А ОТ ТОВА ПАТИМ ВСИЧКИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ... ХОРАТА ОТ ЕС ВИ КАЗАХА ... НЕ ПИПАИТЕ ЗАКОНА ПРИЕТ ОТ ПРЕДИШНИТЕ ...НО НЯМА КОИ ДА ЧУЕ ... ИМА ЕДНО ЕДИНСТВЕНО РЕШЕНИЕ ... О С Т А В К А ...

156

Анонимен

преди 10 години

Забраната да остане! Аз съм пушач и благодарение на тази забрана спестих малко разходи ,защото престанах да пия кафе по заведенията.И въобще вече предпочитам да не влизам в заведение ,освен по изключителни причини.Но забелязвам,че ресторанти,които предлагат обедно меню за работещи имат достатъчно голяма клиентела.Така че е по-добре бизнесът да храни хората,а не да ги обгазява.

155

Това е малко !

преди 10 години

Малко е това да се разреши пушенето в заведенията. Според мен трябва да се глобяват всички непушачи, хванати да пият в заведенията в които се пуши. Това ще бъде една грижа за тяхното здраве от страна на държавата. Всеки който не пуши да си пие ракията вкъщи, като се научи да пуши, да заповяда сред хората в кръчмите, т.е. сред нас. Не може двама непушачи да стоят в заведението, а 50 пушачи да са отвън на тротоара в едната ръка с чаша, а в другата с цигара и да тропат , като арабски коне.

154

trafoPOST

преди 10 години

Поредната простотия на това вредно правителство и гнойната коалиция, която стои зад него.

153

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 10 години

Толкова шум за нищо, отклоняват вниманието от съществените неща, от това , че само за 100 дни управление изтеглиха 2 милиарда лева заем.....Това тютюнопушене стана по-голям проблем от дилемата за АЕЦ Белене....