95

Muntcho Demokrata

преди 10 години

За да се коментира икономика трябва поне малко да се разбира от нея...В България има армия икономисти, но няма икономика. 99% неолиберални догматици, зазубрили брошурки от времето на Тачър и Рейгън, повтарят като папагали "държавата е лош стопанин" и дават мило и драго за кефа на чуждите инквизитори - пардон, инвеститори. ДДС държава не храни, а чуждите инквизитори изнасят светкавично печалбите си навън. За българина остава труд за без пари, глад и мизерия. Но така трябва зда се събуди простия

94

анонимен

преди 10 години

Браво,изпълнихте си репертоара,хайде сега обратно при Виденов,Костов,Сименчо и прочее, защото то беше златно време за вас,а?

93

Божо

преди 10 години

До БранникТи, приятелю , си комунистически изБранник !!! Заминавайте за ссср в конски вагони и не се връщайте, безмозъчни създания !!! Защо искате да живеете в капитализъм, а плещите глупотевини за комунизъм ??? Заминавайте за северна корея с каруци и не се връщайте, талибани социалистически !!! България е зле ЗАРАДИ КОМУНИСТИЧЕКИТЕ ВИ ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ ! Вие сте като ислямските фундаменталисти !!! Мизерията ви зарежда батериите !!!

92

П_Петров

преди 10 години

До БранникЗа да се коментира икономика трябва поне малко да се разбира от нея.Стойността на нещата е като от активите се извадят пасивите. Далече съм от мисълта, че всичко е приватизирано изгодно за държавата, но никой под принуда не продава изгодно. Приватизацията трябваше да стане още 88-90 година и да се търсят стратегически инвеститори, тогава държавата щеше да е на печалба, но комунистите нямаше да могат да окрадат толкова и затова я протакаха, докато докараха всичко до фалит!

91

anonim1000

преди 10 години

При всички положения на политиците не им пука за това каква ще е зимата. Вижте в какви палати живеят. Аз съм съсед не един нищо и никакъв бивш депутат. Дувара му е 3 метра. Къщата на три ката. Двора голям и прекрасно озеленен. Само с един мандат си оправи живота. Ами вижте къщите на някои посланници. Вижте къщата на бившият служебен министър-председател. Знаете ли колко струва?Няма беден политик.Тях не ги интересува народа.А и няма как. Те не знаят как живее този народ. Богат на беден не вярва.

90

Бранник

преди 10 години

Само за сведение. След Виденов дойде Костов. Той е страхотен спасител. Активи за 80 милиарда продаде да 1 милиард. Боже пази България от такива спасители.

89

Ганка Коева

преди 10 години

До Даола Да и пенсиите при Виденов бяха 3 долара, с които можеш да си купиш 13 хляба на месец, а заплатите бяха до 10 долара, с които през ден си купуваш хляб, по кутия маргарин на седмица и веднъж сирене, кашкавал или месо (по избор, но само едното).

88

до 100

преди 10 години

е то верно, е най-мразено от такива платени *** като тебе. то ясно като бял ден.

87

Анонимен

преди 10 години

Не се плашете, другаря Орешарски е предвидил, че няма да изкара зимата и е започнал трескава подготовка да тегли 2-3 милиарда евро заеми.

86

Реалист

преди 10 години

За тези които помнят Виденовата зима, ще им се ще тази да е като онази, а за тези дето не я помнят ... по-добре докато са млади да хващат единствения засега изход от кризата - Терминал 2. Тая мръснишка алчна *** от оядени, но ненаситни олигархични мекерета, която е в парламент, правителство, кметства и всякакви измислени агенции за брат'чеди и калинки, никога няма да позволи България да направи крачка напред. Те не могат да бъдат оправдавани или превъзпитавни, те трябва да бъдат премахнати.

85

Анонимен

преди 10 години

Къде са 1.5 милиарда от НЗОК ? Кой ги открадна и обрече болните на страдания?

84

Анонимен

преди 10 години

до pametАма склерозо, кой ти защитава Гея ***, тъпота? Или всеки несъгласен с *** е червен според теб, *** *** и загубен....

83

бъдин

преди 10 години

До СпонгиНе се излагай наборе!Не хваля социализма, но куриозно обикновения човек живееше по-добре тогава!Може да поспорим ако искаш!Просто сега кражбите са по-големи!А за Берлин не ми говори, ами сравни немският турист на морето тогава със социалния *** сега!

82

!

преди 10 години

А дано,ама този път да изметем всичките от парламента и хора,които са били в управлението от 89та въобще да не стъпят повече там...

81

Черен Петър

преди 10 години

Само дето Жан Виденов беше пич и си подаде оставката.Тоя Орешар няма чест, достойноство и още нещо за да направи това.

80

Спонги

преди 10 години

До бъдинДрън Дрън. При "бай Тошо". Мама ви комунистическа, не бих го нарекъл така гадния диктатор. Не е вярно , че се е живеело по-добре. Само мишките, роби на духа бяха доволни и естествено върхушката. Моята възраст е такава, че съм живял малко повече години тогава, отколкото след 1989г. Знам всичко. Не лъжете младите. Отиди в Берлин и разгледай Стената и музеите около нея. Мръсни червени ***!

79

pamet

преди 10 години

До АнонименДруго си е да защитиш епохален научен труд за копчетата на съветската униформа,или направо с фалшивата дипломка от Бургаски ли Ботсуански ли университет.,Хайде "збогом" другарю ***

78

бaт Здрaвко

преди 10 години

Бългaрия е докaрaнa до тук, в следствие нa почти70 години упрaвление нa БКП(БСП). Стигa толковa, време дa приключим с комунизмa!

77

Анонимен

преди 10 години

има докторат по разгъване на шланга в пресечена местност. Преди това научно достижение просто са го хвърляли по нанадолнището! Гееерп!

76

Анонимен

преди 10 години

71Моля?!Какво имал Тиквата?Докторат???По какво искаш да ти изкарам докторат УТРЕ???Немаш проблем.Знаеш ли че всичките мутри (Маджовци и т.н.) са висшисти?!