17

Анонимен

преди 10 години

ХА! Да изпратим на "местно благотворително дружество" всички *** от България - една чудесна възможност да се прочистим от ***.

16

Гецата

преди 10 години

Попе, недей моля те ! Представяш ли си мутирали ***...Тях и радиацията нема да ги умори...

15

Попа с картечницата

преди 10 години

Премиера Жан-Марк Еро, който заяви вчера, че интеграцията на ромите е възможна, стига да спазват законите на Франция.ПО СМЕШЕН ВИЦ НЕ БЯХ ЧУВАЛ.*** И СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИ ЩЕ СТАНЕ КОГАТО ИСКРА ФИДОСОВА СТАНЕ АЛПИНИСТ.

14

.

преди 10 години

БСП/ДПС си настояват да им върнат електората.Нали не могат да вземат и един глас без тях и пенсиите

13

Попа с картечницата

преди 10 години

Я да видим французите как ще се справят с проблема с *** след като толкова много пъти ни даваха акъл как ние да се справяме.Аз им предлагам да си заврат толерантността в г*зовете и да пратят *** да събират жилязу на някой техен полигон за ядрени опити.

12

Гецата

преди 10 години

...*** що само седем ? Тия наши *** верно са за бой...Толкова семейства от техната раса могат да се подслонят край Бордо, Париж, Лион и т. н. Я, парламента да гласува немедлено да се платят еднопосочни билети - посока високомерната арогантна Европа, за 90 % от ***.Да си оставим малко за асортимент...

11

Реалист

преди 10 години

> Централният в. "Фигаро" цитира премиера Жан-Марк Еро, който заяви вчера, че интеграцията на ромите е възможна, стига да спазват законите на Франция....*** и интеграция? *** и закон? Мбуахахаха!

10

Анонимен

преди 10 години

balgarski semeistva romi kvi balgari ve chisti naturalni *** piqvici mrasni.

9

Илия

преди 10 години

Моля да коригирате текста,защото "Български ромски" е оксиморон.

8

makedonski

преди 10 години

Дано никога не се връщат, защото кой плаща!? За всичките им кражби (на ток, вода, кабели, битови и всичко, което ви дойде на ума), за помощите, престоите им в болница и затвор, изоставените на държавата деца, интеграционните програми и т.н. Това всичко е на стойност милиарди евро на година. И така десетилетия. Само Бог знае колко по-богати щяхме да бъдем ако не бяха *** и колко по уредена и нормална щеше да е страната ни....

7

Анонимен

преди 10 години

Тия пък, само трийсет и реват на умряло, а стотици хиляди как ще им дойдат?Дано повече да им дойде мерака да стават франсета и да стегнат бохчите, та и ние бял ден да видим!

6

7

преди 10 години

България нещо направили за ***, некой закон , презервативи поне да им купуват,раждат по три *** на месец а българина едвам смогва да си купи учебници на децата си после ами децата ми са мутри и *** и няма пари за обикновените хора,дето се бият за 300 лв. заплата

Идеално!!! Ако можете.... франсета.... вземете още поне едно...... минимум!....... 10-15 хиляди "ромски семейства" :) ;) :) и ги "АДАПТИРАЙТЕ" към френските учебни заведения ;) към френското поведение ;) към френската култура ;) малките ромчета към малките франсенца.... ;) Да видим как ще стане! :)........ Нали размахвате пръста пред България? ;) Ромските жени вече поне са "АДАПТИРАНИ" отдавна към нещо ваше... и няма да хабите усилия да ги "АДАПТИРАТЕ"... - "ФРЕНСКАТА ЛЮБОВ"........ ЗА ПАРИ :) !

4

Анонимен

преди 10 години

И полицая е ***!Да си живеят щастливо във Франция съвместно

3

Манголюба Куролапова

преди 10 години

Милите ***,ндейте тъй ва франсета. Искамги у нас.

2

Кан Крум

преди 10 години

Задръжте си ги гадните ***!

1

Анонимен

преди 10 години

Да си ги интегрират там първо да видим как става пък после ще видим какво ние може да направим по въпроса!!!!