16

Дид

преди 10 години

Отнеха единственото удоволствие на бедняците - да гледат политиците и мутрите по телевизора и да ги псуват на воля!От правителството на БСП, ДПС и Атака чакайте още: 1. закон за ползването на въздуха и съответния данък от 120 лв 2. Закон за принадлежност към държавата и съответния данък от 240 лв. 3. Данък за гласувалите против БСП - 1500 лв. 4. Данък местни мутри -300 лв. месечно 5. закон за изтриване на асфалта и тротоарите и данък за това - 150 лв. 6. Данък за това, че още сме живи - по 300лв

15

до Гошо

преди 10 години

Гошо не знам дали знаеш,но когато към стар телевизор свържеш цифров декодер той има същите възможности като новият.Но ако няма сигнал и със старият и с новият си е все това.Просто няма сигнал и нищо не гледаш.Големият проблем е в това,че аналоговият сигнал го спряха без да осигурят покритие с цифров.И така изнудват хората да се включват към сателитните оператори.А това си е чиста далавера!БСП явно ще напълнят касичката и то от тези дето глсауваха за тях.

14

бъдин

преди 10 години

До Богдан14 Не само хилядарки, ами вадят и злато спечелено при лошия бай Тошо!

13

Богдан

преди 10 години

За ало измамниците вадят хилядарки без да се замислят но за съвременен телевизор пари нямат..

12

Пена

преди 10 години

Как не ви е срам ? ...Как не ви е срам ? ...Как не ви е срам ? ...как не ви е срам ? ................................. ???

11

varg

преди 10 години

До Ааметкъм жена си ве бричед.

10

varg

преди 10 години

Значи първо не можели да гледат,ама чак след това щели да проверят дали в действителност е така.Хахахахха.

9

Аамет

преди 10 години

Аве бате сатлита накаде да го врътна да фашта таз новата телевия ве

8

кючук Париж

преди 10 години

Имаме къща в с.Риш.От 5 години сме на Булсатком.Преди това и аналогов сигнал едва се хващаше (да не кажа хич).Трябвало е да има повече ретранслатори.Така, че трябва да се изградят (монтират) или както му се казва ретранслатори.В общи линии българите наистина намаляват, но евала (от друга страна) на мюсюлманите.Българите не ставаме и за *** на зелева каца.В с.Александрово мисля, че жителите са трийсетина.

7

техник

преди 10 години

В България има 9(девет) планини с над 2000м. надморска височина! Правете си му сметка- как се сменят всички предаватели, ретранслатори и антени за 6 месеца "цифровизация"! Обаче, важното е да се източи хазната на държавата за да се дадат декодери на ***... Струва ми се, че правилното название на този процес е "ИДИОТИЗАЦИЯ"! А на този, който е взел решение, че аналоговия сигнал трябва да се изключи точно преди зимата... Искам да му кажа официално, че е КР*ТЕН!!!

6

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Да си...купят нови телевизори по 300,400 лева парчето.Иначе няма да могат да гледат турските сеиали,а то е голяма...мъка;да не знаеш как се...развива любоффта между Фериа и Емир.

5

българин

преди 10 години

Засега се спира телевизията.После сигурно и тока и водата.Ако това правителство си изкара мандата тези които ще останем тук ще сме като пещерняци.Като ви казваме ние по младите не гласувайте за БСП вземете та ни послушате , а не сега да мрънкате,че нямате никаква телевизия!А сега стойте в мерудията и да видим как и от тая каша ще излезем.Ако свалим това правителство може и да стане!Сигурно БСП са близки със собствениците на сателитни телевизии та затова са тия каши!

4

Анонимен

преди 10 години

Tе по селата сега разбраха че има ефирна телевизия. От зората на демокрацията са на кабеларки и сателити.

3

бъдин

преди 10 години

Бай Тошо!!На кого ни остави Бащице..............

2

ХА ХА ХА

преди 10 години

в тия села не живеят БЪЛГАРИ

1

Hitler

преди 10 години

Евалла им на пенсиите, гласувайте за БКП да ви вида. Както се казва - Хак им