7

gogo

преди 10 години

За цифровизацията се проведоха мащабни образователни кампании. Значи, ако иска държавата пари се намират.Но, кажете ми, нормално ли е в 21-ви век над 80% от българските деца да са с развалени зъби news.ibox.bg/news/id_1584134583 ???Защо за цифровизация се намериха пари, но за образование на родители и деца как да се хранят правилно не се намериха? Ако се проведе подобна образователна кампания за здравословно хранене и хигиена на зъбите, болестите и кариесът сред децата ще намалеят

6

дедо Йов

преди 10 години

Част от селищата обаче, най-вече в планините, ще останат "в сянка" за цифровия сигнал.Еб*м ти цифровия сигнал, голямата работа тая цифровизация ми звучи като оная приватизация!

5

Анонимен

преди 10 години

Моята богата баба сега няма да гледа нищо, за нейна сметка всеки втори *** се е цифровизирал вече. Евала на господата с дипломите, дето решават този въпрос.

4

Анонимен

преди 10 години

Цифрова телевизия и за българите в Западните покраинини

3

Rumenov

преди 10 години

Голям праз(ник)! Цяла България ще се бръкне сега дружно и ще плати за декодерчета и някой ще се натъпче с народни пари. А социално слабите са със сателитни чинии и си препродават декодерите. Да не говорим, че планинските селца ги чака абсолютно затъмнение... не че на тоя клоун с папионката му пука, дай му да се прави на интересен и да яде шампанско и хайвер пред камерите - на държавна заплата.

2

Патилан

преди 10 години

Преди 4 месеца купих декодер,свързах го настроих го и 8 програми тръгнаха и вървяха идеално за около 2 седмици.След това остана само една -правели настройки -това бе отговорът от тел. 070012344.След около седмица сигалът пак се появи но се появиха и прекъсвания.Така,че преди "настройките"всичко беше наред и след това се появиха проблеми.Преди цифровизацията имаше снежинки по екрана,а сега прекъсвания!А онези няколкостотин хиляди без сигнал?Прави са протестиращите,че наричат управниците ***!

1

рими

преди 10 години

Ще ми липсва аналоговата телевизия!