28

AIMILIVS

преди 10 години

Абе аз като гледам колко простотия се излива от телевизора , май ще е добре да остана не само без цифров сигнал , ами направо без телевизор. Не може по Българска Национална Телевизия да излъчват предаване , в което дебелия трансселсуален *** Азо да казва "Ко прайш *** п*тко" , това е дъното на т.н. телевизия , да не говорим за помиярски предавания от рода на Съдебен спор , най0-новата простотия е Секс , лъжи и телевизия , това ми звучи като чалга , интриги и простотия.

27

Специалист

преди 10 години

Светът през последното десетилетие върви стремително към сливане или най-малко към съвместимост на информационните технологии и услуги ! Цифровизацията на наземното телевизионно разпръскване у нас, за съжаление, се осъществява твърде късно, на базата на морално остаряла, нерентабилна и несъвместима със съвременния IT свят технология DVB-T, която водещи Европейски държави се отказват да развиват в полза на въвеждането на далеч по-перспективната интерактивна IP телевизионна цифрова технология !

26

Mua

преди 10 години

Сега трябва хората дето нямат сигнал,но имат оборудване да заведат по едно дело за дискриминация и да видите как веднага ще има сигнал дори на Мусала.

25

АНТИМУТРА

преди 10 години

Румъния цифровизация средата на 2015-та а богата България утре :D :(И това не е към ЕС а е подписано от Борисов към международния телекомуникационен съюз!!Борисов не е на власт но делата му ще продължават да съсипват и избиват народа!

24

Анонимен

преди 10 години

Това беше най тъпата и неприятна реклама ! Най после свърши ! Дано я последват и всички останали реклами по телевизията !!!!!

23

Анонимен

преди 10 години

Благодарим Ви за придобивката!Какви ли не инструменти не измисляте за да изнудвате народа.

22

АНТИМУТРА

преди 10 години

-Абе младеж, как да го свържа?-Кабела се връзва за гредата на тавана и после се връзва за врата и готово!

21

хахах

преди 10 години

До АНТИМУТРА а ти си може би най глупавия в държавата

20

АНТИМУТРА

преди 10 години

Борисов е най-мразения човек в България но тоя от рекламата за цифровизацията ще стане най-търсения да бъде бит в България СКОРО :D

19

дзивко

преди 10 години

до Даниелпреди да се обаждаш не е зле да се запознаеш малко от кога е процеса,а и е любопитен факта през коя рекламна агенция минават тия реклами,само за жокер ще ти кажа,че не е от сегашното :)

18

Анонимен

преди 10 години

Некадърници, некадърници!!! Неграмотни, шуробаджанаци с никакъв мозък. Един проект не може да проведете като хората. Такава е и политикат, а такива са ни и фирмите. Кадърноте хора отдавна са в чужбина на заплата, каквато заслужават. А селските комплексари се правят на бизнесмени и меринджеи. Проста държава!

17

хдакйх

преди 10 години

Във Великобритания също има излъчване и на двата вида сигнал - аналогов и цифров. Ако си купиш digibox ще гледаш 30+ програми и радиостанции, ако ли не - имаш 4-5 аналогови програми и това е! Как все сме наопаки на цивилизования свят?!

16

Симо

преди 10 години

Мерси за отговора usa, ама точно там надали. Преди малко го гледах, но не мисля че ще се занимават точно с това.Не че не няма да напиша и там де. Логично е да има някаква връзка в тоя сайт cifrovizacia, който ми предлага даже и анкети дали сме доволни от сайта, ами предложи ми контакт за връзка, официално за оплаквания, а как бил направен и колко е чудесен сайта-айде стига вече.

15

:)

преди 10 години

Много се разтревожиха управляващите, че ще има хора без ТВ, няма да могат да ги облъчват от сутрин до вечер. Страх, хората на село имат само 1 телевизор, как ще ги агитират сега?

14

Анонимен

преди 10 години

Ама младеж как да го връжа

13

usa -do simo

преди 10 години

Ami probvai do CRC.BG-komisia za regulirane na saobshteniata,tam bi triabvalo,Bojkov da ti obarne vnimanie :-)

12

Георги

преди 10 години

Знаете ли, че в Германия едновременно има аналогов и цифров сигнал. Защо не проложиха този опит?? Защото имаше едни пари, които трябваше да се усвоят от "партията майка"......

11

Анонимен

преди 10 години

*** работа за много пари. Цялата пара в свирката - милиони за безмислена реклама. Купуваш декодер, цифрова антена, включваш това в онова, а точно в твоя район няма сигнал и накрая изхвърляш всичко, защото на 10 км. от Пловдив няма покритие.

10

Анонимен

преди 10 години

Никой не си е направил труда да измери обхвата на всички предаватели.Където няма покритие може да се изградят малки предавателни станции. Цифровизацията е направена за по добро качество за хората.Само че тук държавата похарчи едни доста пари за реклами от колкото да развие обхвата на мрежата.

9

Иван

преди 10 години

До АнонименСпоред теле-фермерите достъпът до теле-визия е "по-важен" от достъпът до храна. Без зрелища млеконадоят спада повече отколкото при чисто гладуване.