41

hagen

преди 10 години

До От НародаПълен мандат за Правителството и след това още един! ГЕРБ - унищожителя на България вън от политиката и на съд! ...................Хубаво си го написал.Но като гледам и тия как тръгнаха след време ще искаш и на тях съд.

40

гошко

преди 10 години

то няма народ има робско съзнание

39

Дян.,ББ и Цв. нa Съд

преди 10 години

Не нa Герб, aко трябвa дa избирaм от Герб и Бсп по-добре дa изберa Бсп.Мутрьо и Цветaнов в зaтворa.Дянков дa се екстрaдирa от Щaтите и нa съд в Бългaрия зaрaди съсипвaнето нa държaвaтa, геноцидa който проведе с Борисов нaд бългaрите и зaрaди десетките сaмозaпaлили се бългaри.

38

а

преди 10 години

Вън на ДПС арските *** продажни ***

37

бъдин

преди 10 години

БСП- дерзайте другарки и другари, ние сме твърдо зад вас!

36

реалист

преди 10 години

1. Все маскари .2. Никога Борисов 3. Демокрация и народовластие ----как ? Като просто копираме света.

35

до Асланов

преди 10 години

Ти не си Аслан, а си *** червен ***!!!!!!

34

Щерю

преди 10 години

Орешарски чу и разбра хората. За платените статисти няма да коментирам

33

От Народа

преди 10 години

Пълен мандат за Правителството и след това още един! ГЕРБ - унищожителя на България вън от политиката и на съд!

32

Мачкай Орех

преди 10 години

Браво Орех, мачкай герберастите, ти си единствения Премиер ,който малко или много помисли за малкия обикновен човек. Работи за хората и прати Мутрата-пожарникар в трета глуха където му е мястото.Работи и хората ще ти дадат още един мандат.Успех Орех,мачкай наред *** от Герб !

31

Стефанов-29

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Не разбра ли, че ГЕРБ и БСП правят едно и също нещо?! Вярно, едните по-прикрито, другите по-"прямо". Кражба под формата на поръчки за "нашите" фирми, протекции, търговия с власт, влияние върху съдебната система, купуване на гласове и т.н. Проблемът е в липсата на контрол на политическата "класа". Никоя от партиите не иска да се раздели с корупционните практики, но ВСИЧКИ говорят колко много правят за народа.

30

Анонимен

преди 10 години

Юрий Асланов си е бесепарин ,какво друго да каже.Деведесет и шеста и седма година бсп докара една пенсия до 5 долара ,направете си сами изводите

29

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА БЕ НАГЛЕЦ ! КАК МОЖЕ АЛЧНОСТТА ДА ТЕ ЗАСЛЕПИ ДО ТОЛКОВА ,ЧЕ ДА НЕ ВИЖДАШ НАРОДНИЯТ ГНЯВ А ДА ВИЖДАШ САМО ВЛАСТ И ПАРИ !!! 80 % ОТ ТОЗИ НАРОД НЕ ОДОБРЯВА ТОВА ПРАВЕТЛСТВО-ТОВА СА ДНЕШНИТЕ И ВЧЕРАШНИТЕ И УТРЕШНИТЕ ДАННИ ! ТО Е ЛИЦЕТО НА МАФИЯТА !?

28

бг

преди 10 години

тоя явно спъва реформите и пенционерите пак ще си осатанат бедни, неиковци ВСЕ ПО БОГАТИ

27

Freak

преди 10 години

До АнонименУредено ! Остават хората.

26

Анонимен

преди 10 години

Бях забравил че мишо говнаря,един криминален тип и няколко баби ги харесват.

25

Анонимен

преди 10 години

О С Т А В К А !!!

24

макето

преди 10 години

зарежете го кабинето у нашио край е бедствено положението нема бидони за гроздереколтата е убава ама нема дека да я прибереме тая годин лозето раждало раждало та чак се е усрало от плод

23

Анонимен

преди 10 години

Ще поживеем, ще видим, ще го усетите скооро.

22

Анонимен

преди 10 години

Много обичам такива заглавия и статиите под тях. Правят си някакви бутафорни интервюта под строй с щатните смешници - Юрийийий Асланов, квачката Манолова и отбор юнаци. Тая категоричност, която лъха от тях донякъде е оправдана, защото ние не си свършихме работата навреме преди 3 месеца. Наглостта им е наша колективна грешка. Мен ако ме интервюират дали ги грози опасност ще има друго заглавие статията. Чакам деня, в който ще започнат публичните разстрели на политици и олигарси.