38

681

преди 10 години

А ,,Не продажната телевизия'' тв7 не взима от никои тя дава на власта нали.Която е изклюяително морална власт разбира се....

37

Анонимен

преди 10 години

герб е история само продажната телевизия бтв все още взима пари от тях

36

до 36

преди 10 години

"Атака влиза на 100% защото си има твърд електорат."Най-голямата глупост за деня... след като "националистите" от Атака целунаха задниците не на кого да е ,а на Турците ДПС.... едва ли вече имат КАКЪВТО И ДА Е електорат. Всички мои познати, които гласуваха за Атака ,вече не искат да чуят за тях.

35

Анонимен

преди 10 години

Във форума има няколко комунистически платени съсели,които бършат суполи и ги размазват ..... слагайки минуси на смислените постинги.Нещастни червени ***!

34

Анонимен

преди 10 години

БСП(БКП)дс,кгб си състави ДПС....ЗА ДА СА ВЕЧНО ВЪВ ВЛАСТТА...*))) И си е така...Тези червени кърлежи винаги са пренебрегвали народа,мислейки само за своето БЛАГОСЪСТОЯНИЕ до 9-то коляно - и това си е ФАКТ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! А М И Н !О С Т А В К А на бандитското правителство! В Е Д Н А Г А !

33

Десен

преди 10 години

Като гледам как сте ми наслагали минуси на поста, и колко сляпо вярвате на това проучване.............мога само да се моля да сте отявлени привърженици на БСП, а не болшенството хора.

32

Лъжи и пак лъжи

преди 10 години

Пак платени проучвания, Герб не може да събере толкова проценти, айде моля не сме балъци!БСП със сигурност има много повече а Атака влиза на 100% защото си има твърд електорат.

31

Анонимен

преди 10 години

Само най- долните *** могат да подкрепят ДС- мафията , Доган и фирмите му , моника и гейчето, бисеровци и цоневци, слигата на Черепа - орешарскии, герговци и златевци, *** и ДС-мутрите , червените олигарси и слугите им!!!ТЕ управляват сега !! Руските агенти и атакаджийчетата на сидеровчето !!!ВЕЧЕ свиха ЕДИН МИЛИАРД - само за 100 дни !!

30

tt2

преди 10 години

Вие, които гласувахте за бсп и производните й - сдс, ндсв, герб, пръмова - вие предадохте България - не Сидеров - вие - бсп от край време се коалира с дпс - вие го знаехте, но гласувате за бсп - първанооглу даде мандат на дпс - вие го знаехте, но гласувахте за бсп - вие предадохте България

29

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ, БСП и ДПС най-харесвани ?!?!?!?заслужаваме тогава да сме най-бедните в Европа ,а скоро и в Африка...спасението за България е забрана за гласуване на ***, всеки ,който не може да си напише името на Български и на възрастните над 70 години, който с наивността си спонсорират ежедневно телефонните измамници.

28

Десен

преди 10 години

Ако това беше истина БСП и ДПС веднага щяха да предизвикат избори, но те много добре знаят ,че при избори губят властта ,и затова стискат така здраво кокала ,дори и с цената Волен да ги прави на маймуни.

27

Бънди

преди 10 години

Коя е тази партия на протестиращите? Щом не събират 4%щ, значи много хора ги подкрепят... Ето за това са пълна глупост тия нови избори, защото нищо ново няма да дадат на България. Но тези 200 коча дето грачат пред НС искат да приберат още някой лев от Буда.

26

Анонимен

преди 10 години

23 и 26, да де, ама ама тиквения електорат "мисли" точно по същия начин. "Няма значение тиквата какъв е, важното е "комунистите" да са "вън" от властта".Неминуемият извод е, че интелигентните хора отдавна не гласуват, както няма и интелигентни футболни запалянковци. Има само Левски-ЦСКА ***, зациклили в напълно безсмислено, въображаемо противопоставяне

25

ключът за палатката

преди 10 години

продължаваме да си го набутваме,24 години повтаряме едни и същи грешки и си избираме отново доказани престъпници като БСП, ГЕРБ и ДПС..а те с парите от наши данъци продължават да развъждат *** племе.ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ! бивши и настоящи, с парите които давате на ***(над 120 мил. месечно), държавата може да има по един нов средно голям завод всеки месец. НАКАРАЙТЕ *** да работят за парите, дайте работа на всички Българи.Стремежът ви за повече манипулируем електорат ни погуби!!

24

Козар Белене

преди 10 години

Най ме кефят тези дето гледат на старите пушки от депесе и бесепе, като на нови месии и възлагат всичките си надежди на тях. Ще има рестарт на икономиката, ще има иновации, мед и масло ще потече. Ура, няма го тиквения тиранин, светло бъдеще ни чака.

23

до 19

преди 10 години

Абсолютно не си прав!Не забравяй, че при следващите избори Атака е вън от парламента и няма да има кой да ги крепи

22

Дерзай народе

преди 10 години

Където и да отида навсякъде е чалги я и мизерия. Биесипету и ша ви управи, а и да не го направи важното че Боко тиквата не е на власт. Ето бизнеса се раздвижва вече, само от приказките на Орешаров инвеститорите се редя на опашка. А Бокича нито веднъж не каза че иска инвеститори да идват, само строеше магистрали , мостове и зали

21

до 19

преди 10 години

Абсолютно си прав! И да допълня - партията на протестиращите е по-жалка и от реформ. блок! А тия защо са се нарекли така, никой не знае. Това е все едно Тиквата да твърди че се бори против комунистите, ДС, олигарсите и калинките...

20

Анонимен

преди 10 години

БСП и ДПС вече никой неможе да ги свали от власт.Цялата администрация в България е тяхна, много са богати и както АТАКА стана изведнъж тяхна, така изборните комисии ще са тяхни и ще имат мин. 125 депутати.

19

Анонимен

преди 10 години

Много ви моля комплексирани изтъпели кратуни да спрете да слагате всичко в един знаменател.Това че вашите кратуни са *** незнам си до къде неозначава че цялата нация е такава.А като не ви харесва тук терминала на летището го знаете къде е никой не ви е спрял да отидете на "хубавото си място.Ама как да стане като единственото нещо което умеете най добре е мрънкането.За хубавите неша трява действие с стоене пред форумите и хленчене няма как да стане.