26

Топ Идиот

преди 10 години

ЯЛОВ парламент лесно се блокира!

25

ТИКВА ПРОСТА

преди 10 години

ГЛУПАКЪТ ОТ БАНКЯ ПАК СЕ ***

24

Doncho__

преди 10 години

Прав сте до някъде. Но в политиката не всичко се решава с едно против или за. Има хватки които се прилагат и се нагледахме на такива в последните месеци. Целта на този вот бе да се види, че не може да се излъчи едно мнозинство което да подкрепя правителството. Пак казвам Боко си разиграва коня, защото така нареченото мнозинство не може да се сформира и да му попречи.

23

ТИКВОЧ

преди 10 години

МАЙ ВЕЧЕ САМО В ЙОЦА НИ Е НАДЕЖДАТА

22

Анонимен

преди 10 години

Откакто са създадени БСП, ДПС и атака са бъкани с агенти на ДС по данни на Комисията по досиетата. Ето защо е нормално краставите магарета да се намират и да бъдат в коалиция - олигархията/бсп/, мафията/дпс/ и предателите-фашисти/атака/.

21

Анонимен

преди 10 години

Другата седмица АТАКА ще са в залата.Бойко не ни е нужен.

20

анонимен

преди 10 години

Комунистически народ с комунистическо мислене . Това е то България . Инак природа и климат ,дал Господ , но акъл ...... взел . *** народ с *** характер и овчо мислене . Само блеене и куткудякане в парламента .

19

Десен

преди 10 години

По думите му в момента БСП е партията, която има най-голям интерес от избори веднага, но това не е добре за страната===============================================================Другари, не се правете че много сте загригени за хората и страната, просто знаете истинските резултати, а те са че ГЕРБ и реформаторите ще имат мнозинство при избори, затова здраво стискате кокала. Който си мисли друго е пълен наивник.

18

марш на тръстиката!

преди 10 години

Добре бе тва какво значи там са , но няма кворум? Отивам аз на работа, но казвам на шефа да си гледа работата и пия кафе по цял ден там....колко мислите ще изкарам на работа така?Не съм за комУнистите и доГанците,още по-малко за атАКА, но пък тиквите на боЙко да им плащаме заплати,а те да пият кафе и да се правят на убити лисици,е тва минава всякакви граници!Да им спират заплатите и да се махат от там като не им се бачка-лигльовци!Тоя тиквун ше излезе по-голяма *** и по-голям гей от Сергей

17

Анонимен

преди 10 години

Когато всички ще си начешат езиците ?

16

42

преди 10 години

Бойко Борисов трябва да бъде отстранен от политиката по какъвто и да е начин . Той е вреден за България. В името на патологичната си нарцистичност той мачка институции гаври се със всеки един символ на държавноста само и само да може да бъде показан по телевизията и да обяви себе си за победител. За него работата в парламента е само цирк . Той няма капацитета да бъде опозиця и да критикува закони и да предлага такива

15

Doncho__

преди 10 години

До електорат матрялов:Както лидерът на БСП беше казал- задължение на мнозинството е да осигури кворум. Ако се бяха справили с тази задача досега, ГЕРБ нямаше да могат да правят тези циркове. Позволи им се да го правят и те го правят. Така че за тези циркове са виновни и така нареченото мнозинство, макар че е трудно да се събере.

14

А пък ББ е пидал!

преди 10 години

Каквото и да прави, ББ си остава ***!

13

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ И ВИНЕТУ СА ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ! И да паднат тези пак ще гласуваме срещу ГРОБ! А тези 100 платени дето свиркат на жълтите павета пак ще го духнат! Айде герберасти прости почвайте с минусите

12

анонимен

преди 10 години

Народа не ви иска , а те се натискат за още . Аре чиба , вънка от парламента.

11

Unufri

преди 10 години

Абе, Миков, нали си имате мнозинство, бе, мамин златен. Работете си без ГЕРБ. Нали сте управляваща партия и имате претенции да представлявате мнозинството. Работете без ГЕРБ, стига плю. Къде са ви депутатите, мистър плешо? На разхода до Брюксел май, а?

10

yasensl

преди 10 години

Блокират защото нямате мнозинство ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9

Жаско

преди 10 години

Бравп, да се види, че БСП , ДПС и АТАКА са едно и също нещо! Долу мръсните комунисто-фашисти! Отивате си мръсни ***, това е положението, народът не ви иска!

8

Жо

преди 10 години

БИХ ИСКАЛ да обърна внимание на поведението на Председателя на Народното събрание Михаил Миков пред Нова телевизия.Седнал на фотьойл, разкрачен "на макс" към зрителите. Тази поза е подходяща за тоалетна чиния, но когато Втория човек в държавата седи по този начин пред камера, това говори за липса на елементарна обща култура на поведение, която се гради през първите седем години. Поведението на публични места е важно за държавните мъже, за да не ни наричат "Задният двор на Европа".

7

Анонимен

преди 10 години

Печелившият ход на БСП е правителството да подаде оставка, при нови избори ще вземат доста гласове, ще се отърват от Атака, а може отново да бъдат в управлението. Иначе истинските протестти и стачки предстоят, правителството ще падне и всички негативи на следващи избори ще обере БСП, както след предишната тройна коалиция. ДПС ще излезе чисто, като момина сълза и в следващото управление може да са заедно с ГЕРБ. За атака е ясно, тя е на бунището.