66

Анонимен

преди 10 години

В държава в която няма правов ред и действащо правосъдие, единствен изход е самоуправството!

65

vesko02

преди 10 години

Всъщност тази трагедия е много показателна за обществото,в което живеем.Очевидно криминалното мислене взело връх в отношенията.Хората управляващи живота ни не се вписват в представите за честност и почтеност.Какво ще дадем на децата си ,не ми се мисли.

64

До 70 ...

преди 10 години

До Adam SmithКато те гледам какво пишеш имам чувството, че работиш в някой университет или икономически институт! Като даваш примери от иделана среда (както тези в учебниците) се замисли каква корупция имаме в тази държава и виж на кое място сме по индекс на икономическа свобода и след това ми давай примери от учебниците!

63

ввв

преди 10 години

когато си пожелае, но това е защото държавата го позволява, а и все пак банката като търговец не е създадена да прави услуги, а да печели.

62

ввв

преди 10 години

Немога да разбера що за неграмотни хора пишат тук. Неможе да се радвате на едно убийство и да казвате браво. Ами да започнем да стреляме данъчни, инкасатори, администратори от които сме недоволни. Не разбирате ли, че за всичко е виновна държавата и по точно законите които са приели НАШИТЕ депутати. Всяка институция включително и банките работят като стриктно спазват законите на страната. Аз също съм потърпевш, неможе да подпишеш 20 годишен договор за кредит и банката да има право да вдига лихва

61

До 20 ...

преди 10 години

... Като случаят с детето на 3 години с кредит 15 000 лева, който е отпуснат на дядото (който почива)!След като човекът е изперкал, ситуацията е била много сложна! А българските "инстисиции" ги знаем ... след 100-200 години ще му обърнат внимание, когато всичко отдавна ще е свършило!Мога да ти дам 2-3 примера от личен опит с мои познати!

60

До 20 ...

преди 10 години

До Adam SmithА дали живееш в България, след като си предприемач? Тази схема с изнудването ми звучи доста логично. А дали е бил слаб предприемач, не е сигурно, след като е спечелили европейски проект! Освен това нали все обясняват, че нямало достатъчно проекти за да се усвояват парите, а ето ти сега друга гледна точка на проблема.Също така, защо в България няма закон за фалита на физическите лица! Банките са адски нагли - отпускат кредити на всеки, защото знаят, че все накой ще ги върне!

59

pl__amen

преди 10 години

не ми обяснявай неща който знам по добре от теб!обясни ми защо е създадена централната банка?ако всяка банка търгува със 100% обезпеченост,какъв е смисълът от централна банка?

58

Х и т л е р

преди 10 години

Браво на Симеонов, всички банкери на по-висока длъжност от касиер са мръсни долни еврейски ченгета - рекетьори - рушветчии. *** всичките, както и тези, които им дърпат конците и тогава ще има спокойствие в тази държава. Да живее Л. Симеонов, да следваме примера му.

57

pl__amen

преди 10 години

И да не забравяме словата на Левски: Когато печели,печели само банката,когато губи,губи цял народ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

56

Х

преди 10 години

С ЕДНА ДУМА :ДАЙ ДА ТИ ДАДЕМ.ТОЙ НЕ ДАЛ.МОЖЕ ДА НЕ Е ЗАКОННО НО ТОВА Е ПРАКТИКАТА.

55

pl__amen

преди 10 години

управляват банките с тези подставени мишоци в МС и народното събрание

54

Анонимен

преди 10 години

pl__amenпреди 6 секундиДо Adam Smithа защо банките постоянно променят условията по кредитите и кой гласува този закон през 2010г попитай Боко Тиквата Ами сега БСП защо не отменят??? как ще го отменят и ГРРБ и БСП са едни и същи не народа управлява а олигархията

53

pl__amen

преди 10 години

До БРАННИКВерно можеше да и счупи капачките на коленете ;)

52

pl__amen

преди 10 години

До Adam Smithа защо банките постоянно променят условията по кредитите и кой гласува този закон през 2010г попитай Боко Тиквата

51

БРАННИК

преди 10 години

Долу системата, това е посланието в нашият личен "параграф 22"! Разбирам напълно, но не подкрепям. Съществува и побой.

50

pl__amen

преди 10 години

До Adam Smithбанката печели при всяко положение.поема големи рискове и печалбите и са 50%,когато има стъгнация получава помощ от държавата това влияе на данъците ни но не и на твоите лихви,а защо ти се вдигат лихвените проценти попитай в банката си,ако някой изобщо ти обърне внимание да ти отговори защото начинът на образуване на лихвата е банкова тайна която няма да разкрият точно на теб

49

Петър

преди 10 години

До DerТрепери, банкерче, и преглеждай по досиетата на кого си отказал кредит, само за да го изнудваш! Да не дебне из папките някой симеонов, че...

48

pl__amen

преди 10 години

човекът е бил одобрен за 2.2милиона лева и след като е бил одобрен директорката на УКБ решава че не е надежден,как става това?

47

Анонимен

преди 10 години

Да се проверят веднага личните сметки на служителката на банката и ако те надвишават 1/2 от годишната и заплата да БЪДЕ ОСВОБОДЕН НЕЗАБАВНО Любомир Симеонов. Този случай да бъде обица за други служители и собственици на банки и кредитни институции какво евентуално може да ги очаква.