58

Анонимен

преди 10 години

БОРИСОВ ВСЕКИ ДЕН ОТКАЗВА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ СИ ОТ ГЕРБ. ТОЛКОВА УСПЕШНО НЕМОГАТ ДА ГО СТОРЯТ ВСИЧКИ ПАРТИИ ЗАЕДНО. ЗАТОВА СА ДОКТОРИТЕ ДА ПОМОГНАТ НА БОЛЕН ЧОВЕК. ТОЙ РАЗЧИТА САМО НА СЕСТРА СИ,КОЯТО ВИДИМО Е ПО -СКРОМЕН ЧОВЕК,НОСЛУЧАЯТ В СЕМЕЙСТВОТО Е ПАТАЛОГИЧЕН.ВРЕМЕ Е САНИТАРИТЕ С КОЛАНИТЕ ДА ГО ВЪРЖАТ ЗА ПЪРВАТА ИНЖЕКЦИЯ.ОЩЕ ЕДНО ПОТВЪРЖДЕНИЕ,ЧЕ НЕЩАТА НЕ СА ДОБРЕ Е ПРИСЪСТВИЕТО НА КАКАТА И БРАТЧЕТО В ДВЕТЕ НАЙ- ГЛЕДАНИ ТЕЛЕВИЗИИ ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ. ЖАЛКИ!

57

Анонимен

преди 10 години

Първо, поздравявам Присмехулника! Второ: всеки депутат представлява всички български граждани в парламента. Аз от днес не искам да ме представлява който и да е минимално свързан с Герб. Вече съм сигурен, че ББ представлява само себе си, нали той казва "Аз съм най-голямата партия, аз съм победител.", а другите нискочели прошляци представляват него! Жалка картина!!!

56

Лавелеев

преди 10 години

Тоя мутрак съвсем изперка!Хора,те тоя *** вече 12 години ни баламуркаше с калтавите си номера и ние му вярвахме!Вече е очевадно какъв елементарен човек и как тази простотия допуснахме да стане даже министър-председател.Представям си в каква депресия са умните хора от парламентарната група на ГЕРБ и каква вътрешна борба е в тях ежечасно да гледат малоумщини и нарцистични изстъпления!Хей хора,що не го заебете този *** и му кажете в очите че не струва пукната стотинка!

55

Анонимен

преди 10 години

Човека е в психична криза! Не му се съпдете.

54

Анонимен

преди 10 години

Хубавото на тея вотове е, че ще притесняват постоянно комунистите и в крайна сметка ще им свършат парите. Всеки вот трябва да се подсигурят с вноска по сметката на Атака, а тея вноски ще си текат всяка седмица. Това също блокира работата на парламента, което за нас като граждани е добре, че иначе пак ще се подписват заеми, ще се създават репресивни закони и ще се подменят хора с послушковци. Води се окопна война до пълно изтощение, но явно няма друг начин иначе си оставаме съветска република.

53

Анонимен

преди 10 години

Бойко като ревеше ние ги хващаме и те ги пускат с адвокатски номера и плюеше по адвокатите ти беше хубаво, нали? А сега си в положението на една дребна хитрушка адвокатка, която какво ли не прави само и само за да отложи делото, за да не се проведат дебати и да ви лъсне некомпетентността. Друго си е да командваш калинките, няма по-жалка опозиция от вас. Като сте спечелили изборите а хайде направете си правителство - значи имате 121 депутата минимум. Кворъмът си е ваша работа, какво ви пречат дру

52

Анонимен

преди 10 години

Mikov ako e mujaga kato gleda tia tikvi, kratuni i piponi da ne seme da kaje " isvinete na Gergov li da dokaram"

51

Nobi

преди 10 години

и като му я искаш какво ? Колко е *** нямам думи.

50

Анонимен

преди 10 години

Миков е нарушил правилника! По радиото конституционен съдия аргументирано го каза! Но, за управляващите, важи закона на джунглата! Четат законите както дявола евангелието!

49

Присмехулник

преди 10 години

ГЕРБ са као муда: участват, но не влизат.

48

Мистър Х

преди 10 години

А когато Сик се събрали присъствал и пашата, какот и неговоот "момче" Бойко Борисов....За какво говорим!

47

Българин

преди 10 години

Борисов: "Ако ние сме джентълменът, значи БСП е дамата"Не ,г-н Борисов,вие сте" млади меринджеи" ,които не знаят защо са в парламента.На следващите избори тази "грешка" ще я поправим.

46

ognyanz

преди 10 години

Тоя *** *** Бойко! Направо нямам думи. Според него не той, а Миков трябва да вземе една сопа и да вкара като стадо овце депутатите от ГЕРБ в пленарна зала за да дискутират вота, който те самите внесоха.

45

zad granica

преди 10 години

Tova pravitelstvo ne e napraveno da sluzhi na Balgaria a da q uni6tozhi. BKP ne se opitva da dokazhe pravota v debata, a da oporo4i Narodnoto Sabranie i da obezveri naroda. Poradi tova te nikoga nqma da osigurqt kvorum.

.... А за тези ,които ВЯРВАТ на оня к_ _ут от ТВ 7 - Бареков. Препръчвам им една книжка - не е голяма - чете се БЪРЗО - името й е - "ЖИВЕЙ БЪРЗО. Васил и Георги Илиеви"!!! Има един МНОГО ИНТЕРЕСЕН ПАСАЖ ЗА ТЯХ - Когато мутрите от цялата страна са се събирали в прословутата им МЕКА - Ресторант " МИРАЖ" - Знаете ли как се е казвал ПРЕДСТАВИТЕЛЯТ НА ВИС ЗА ПЛОВДИВ? - А познайте от три пъти! - БАРЕКОВ , разбира се!!!! На 99 ПРОЦЕНТА СЪМ УБЕДЕН , ЧЕ СА РОДА С НИКОЛАЙЧО!!!! Повече какво да говорим? ;)

43

Апокалипсис в Бг

преди 10 години

ЦИРКАДЖИЯТА Б.Б Явно е на нивото на дете от детската градина.Според законите на страната всички депути не работили без причинно по-вече от 3 дни трябва да бъдат уволнени. Какво става тук след като тези които коват законите не ги спазват? Резултата се вижда - пълна разруха на държавата.

42

бай Иван

преди 10 години

Хайде товарищ Серж,пясъчният ви часовник изтича,както и финансите на БГ са източени от олигарсите,които БКП-БСП създадохте.Вашата пддръжничка краварка Дуся вече и се отвориха очите и не вярва на маниполациите ви.Сказката за "Лъжливото овчарче" е актуална за вашите политическо маниполативно чупене от ханша.Аривидерчи,бай бай в историята...

......... Другарят Борисов каза нещо доста важно и ИСТИНСКО в студиото на Нова Телевизия - НЕЩО,което НЕ съм чул друг да го каже до този момент , макар че интелигентните хора добре го знаят - "50-60 ДОСТА ДОБРЕ ПОДГОТВЕНИ БИВШИ ОТЛИЧНИ КАДРИ НА ДС , ОКОЛО 50-60 -ГОДИШНИ , КОИТО СРЕЩУ НЯКОЙ СКРОМЕН МИЛИОН ;) , МОГАТ ДА ДОКАЖАТ ЧРЕЗ МЕДИИ И ПОСТАВЕНИ ЛИЦА , ЧЕ ИМАШ 7 СЕСТРИ И 8 БРАТЯ НА ПРЕОБЛАДАВАЩИТЕ ОВЦЕ-БЪЛГАРИ........ МАКАР ДА СИ ЕДИНСТВЕНО ДЕТЕ!!!......." - Сигурен съм , че това е ИСТИНА!!!

40

Анонимен

преди 10 години

В сутрешното си интербю освен тоновете глупости и простотии каза, АЗ герб, а не ние герб. Този човек се изживява досуш като Хитлер.

39

haha

преди 10 години

И как пък председателя на парламента му е длъжен на тоя *** да му осигури кворум за собствения им вот на недоверие??? Как да го направи.. да ходи да им бие шамара и да им тика картите за регистрация ли? Е няма такава наглост.