67

Анонимен

преди 10 години

А Бойко е толкова много велик, че това повече не може да се търпи!)

66

Анонимен

преди 10 години

И Герболюба ще иде в нова и пак ще се наслаждаваме на убавинята и! Чакаме и Цветанка Ризова, отново в нова!

65

Ментора

преди 10 години

Хайде Любке , какво чакаш , скачай и бягай !!!Твой ред е!!!

64

Boss

преди 10 години

И все пак може пък на тръгване да споделиш , Цецко ли пускаше "хрътките" да гонят , да хапят или някоя друга мутра от ГЕРБ?Също , толкова ли добър гербер бе цар Киро , че застана с едни гърди да го браниш от "българската ***"?Миролюба , Миролюба да вземеш да си смениш професията!!!

63

t-rock

преди 10 години

С кой ли нож да си прережа вените се чудя след тази ужасна новина:((( Мира...недей, не си отивай...няма да спя....ще го преместя!

62

Анонимен

преди 10 години

ееее хубавото Миролюбче къде ще го гледаме сега.

61

Анонимен

преди 10 години

ТОВА БТВ ЗАЩО НЕСЕ ЗАКРИЕ ИЗОБЩО ,ИМА НЕЩО ГНИЛО ТАМ ,ЕДИН СЛЕД ДРУГ НА ПУСКАТ ХОРА ,КАКВО СТАВА

60

az sum free

преди 10 години

На бате Бойко играчката...Миролюба БенатоваВече явно не му изпълняват поръчките от бтв и сега Боко ще си прави екипче за да го рекламират и да говорят колко велик е той , колко магистрали направи, колко детски градинки... сега си придърпва играчките за да си направи някаква телевизия подобна на тв 7, за да не остава по-назад мършляка доУен...

59

0

преди 10 години

Хората прощават , но не забравят

58

Анонимен

преди 10 години

Турколюба ***. България я мрази.

57

бъдин

преди 10 години

Мира ти разби сърцето ми!!

56

Черен Петър

преди 10 години

Неудобните и непослушни на БКП/БСП, Орешарски, Пеевски и ДПС *** напускат тази телевизия. Свобода на словото, независима... ала-бала тиви. Бити ви. Цензура. Че то вече кой ще я гледа тази телеФизия?

55

!?>!

преди 10 години

Абе "***"..на хората не им пука за Курволета,Куролюба, Валери, Big Brother, Принц ***, Хамстери, Орехи. Тикви, Чобанов...искаме да живеем като в една нормална държава..да има корупция, престъпления, безнаказаност...но не за нас хората....искаме да сме от "средната класа" (която липсва)...

54

Анонимен

преди 10 години

Тая "телевизия" и тея "журналисти" от създаването си само се опитваха да промиват мозъци и да повлияват на мисленето и живота на българина.Тая е лоша актриса , а българина е тотален наивник кажи му 10 пъти една глупост и почва/ше да си я тананика.Аман вече от израело-американска пропаганда и стил на живот.

53

Анонимен

преди 10 години

Отива да посреща "цар" киро пред затвора. Да вдигат наново палата в Катуница, който беше разрушен от "пияните-***-расисти-българе" и да го напълнят с чавета. БТВ- Цялата истина!!!

52

БГ

преди 10 години

Такъв чвор мръсен и продажен като теб сребролюбо не само на телевизията на никой нищо не можеш да дадеш изчерпана си.

51

'ЧОЛАКОВ

преди 10 години

къв атакист си бе МИ.ЕТЧИЯ>.....СИДЕРКАТА Е ЕДНА ПОДЛА ***>.......зА ДВЕ ПАРЧЕТА ПИЦА ставате като *** с тоя *** продажен....той си напълни джоба с 10 МИЛИОНА с постановки БОЯТ ПРЕД ДЖАМИЯТА БЕШЕ АПОГЕЯТ НА ТЕАТЪРА

50

M Б

преди 10 години

До обeктивеностави си телефона как да ти се обадя

49

Анонимен

преди 10 години

Искам само да кажа, че визията на Виктория Петрова, която седна на стола на Ани Салич е под всякаква критика. И не в нея е проблема, а в идиотските таланти на стилистите. Ами хора, направили сте и косата на метла. Нямам думи, то не че Виктория я бива за тая работа, ама хайде, като няма друга.

48

droz

преди 10 години

ТЪРКУЛНАЛА СЕ ТЕНДЖЕРАТА НАМЕРИЛА СИ ПОХЛУПАКА! 30% СА НА ТИКВАТА, И ВСИЧКИ ЛИЗГАЧИ, СЕ ОРИЕНТИРАХА В ;ПРАВИЛНАТА ПОСОКА;-------- НЕКАДЪРНИЦИ !!!!!!!!