25

чакал

преди 10 години

Тук се вижда само един комик, и това е този смехурко! Мистър"Лъжа",дето е най-комичното нещо което се е случвало на НРБ ,се изказа ........... той пък какви претенции има,какво е направил за България? Освен да краде!

24

Анонимен

преди 10 години

СТАНИШЕВ, правителството реално падна днес. Вие като управляващи не можете да съберете кворум за да работи парламента. Само твойта съселска кратуна не разбира това май......

23

ист

преди 10 години

Делян Пеевски е предложен от Волен Сидеров за да ужищожи Бойко Борисов който му наруши далаверата от парламентарните субсидии, Ако БСП и ДПС признаят веднага ще лъсне дружбата мужду Атака и ДПС,

22

ПСИХОЛОГ

преди 10 години

ОЧЕВИДНО И НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ,ЧЕ БОРИСОВ Е ЕЛЕМЕНТАРЕН !!! ТАРИКАТЛЪКА Е ПРОЯВА НА БЕЗСИЛИЕ И ОБРЕЧЕНОСТ !!! КОНФИГУРАЦИЯ БОРИСОВ + ТАРИКЪТЛЪК Е ВИСША ФОРМА НА ЕЛЕМЕТАРИЗЪМ .....КЛИНИЧЕН СЛУЧАЙ !!!!!!

21

Анонимен

преди 10 години

До да ама неКакво демократично имаше в правителството на ГРОБ. Че една Тиква се прави на Божество, че 3.5 години никой не протестираше и не смееше да каже нищо защото беше уволняван, тормозен и преследван, че беднотията и немотията достигна размери какви не имало, че Тиквата създаде хората факли, че калинките превзеха де що имаше държавна длъжност в канцелария, некомпетентността беше на висота, целия ЕС ни смееше - държавата на мизерията ама иначе уж стабилна на гърба на бедния българин.

20

Анонимен

преди 10 години

БОРИСОВ СИ Е ДЖЕНТЪЛМЕН, А СТАНИШЕВ Е ***

19

да ама не

преди 10 години

До 15 Анонимен: С малката подробност,че да подкрепиш демокр.правителство начело с бълг. ПП е едно, и съвсем друго да се коалират националисти с дпс!

18

Анонимен

преди 10 години

До сектор КабулМале пък сега една подредена страна имаме дето всичко функционира по мед и масло да ти се просълзят очите от умиление.

17

Анонимен

преди 10 години

BG mrazi Gerp

16

Анонимен

преди 10 години

ХОРАТА оставиха ПЕСовете сами да си приказват !

15

Staria pidal Boko

преди 10 години

Blagodaria za podkrepata na vsicki

14

антикомунист

преди 10 години

Вижте коментарите при две различни изказвания, пуснати почти в един и същи час.За Борисов 150 брЗа Станишев 17Това какво ви говори?

13

Kaleko Aleko

преди 10 години

Атака крепеше и неговото мнозинствоКрепила му е... Да не казвам какво. Просто си ги напазарува :D

12

PetyaM

преди 10 години

Точно така, всъщност ГЕРБ изкуствено вдига политическата цена на Атака, като уж се дистанцира от тях... Да не би Борисов да иска отново да се прегърне със Сидеров?!

11

Анонимен

преди 10 години

Ха ха, като говорите за гейове си спомнете за Евроатлантическите си господари на които така усърдно се кланяте, само преди броени дни американския посланик беше лицето на гей парада с половинката си ****ст. А колкото до Тиквата, този вдетинен старец да излезе от деменцията и да се сети че Атака крепеше и неговото мнозинство. И да не се прави на ощипана госпожица защото той закри 400 000 работни места и заради него фалираха 100 000 фирми. Износа на ток беше спрян, сега е възстановен.

10

бъдин

преди 10 години

Какво му е на *** Станишев:Един еврейски кабинет ще се смени с друг еврейски такъв!

9

сектор Кабул

преди 10 години

Позицията на Атака е съвсем ясна и рационална- по-добре някакво правителство, дори и лошо, отколкото никакво правителство. Цяло щастие за страната е, че Орешарски все още иска да управлява; може само да си представим какво би станало, ако настъпи безвластие. Не съм пророк, но безвластието ще доведе до бързо и необратимо разпадане на всичко- инфраструктура, услуги, банкова система, икономическа активност, обществен ред. Господар на страната ще станат квартални банди на етнически принцип.

8

Страстен гей

преди 10 години

Сталинишко, скъпа остави го тоя *** Борисов!Аз те каня на вечеря и със сигурност ще дойда!!

7

До 8

преди 10 години

Да, много е мъхест тоя Станишев

6

ОоОоОо

преди 10 години

Има косица