56

пффф

преди 10 години

И каква стана тя?Борисов,който всички плюват,се оказа много,много по хитър от шведската тройка.така културно им го сложи,че даже не се усетиха.на серго обаче му хареса,но вероятно ще се усети и той.правителство на малцинствата.да ви е честито гладни бабички.

55

долен тип

преди 10 години

По-гнусен от този няма! Пръста можеш да си го з...реш някъде.

54

Анонимен

преди 10 години

Болен извива ръцете на управляващите, остана без постове! А толкова много даде от себе си! А "безпаричното" правителство легна и на пощаджиите, че примката нещо се затяга! Ама те не знаят, че лавината от искания на други браншове ще ги помете! Да си отиват с мир!!! "Тъпата" тиква им скрои добре шапката!

53

Анонимен

преди 10 години

Сергейчо, не се притеснявай. Сидер ага вече изпрати няколко заптиета от Брюксел да осигурят кворума за утре.

52

BIG AL ::)))))

преди 10 години

Ами ходът е добър ::)) Без да съм гербаджия - го подкрепям::)Тези дни , руският агент , воленчо, облякъл костумче за 4000 лева - дадени му от тези с кръпките в България , ще се изказва в ЕС::))Тук ние го знаем ..Но сега всички в ЕС ще видят - КОЙ подкрепя "социалистите" и ДС- ДПС -"либералите в България ::)) И не могат без него - "светилото ::))Колкото повече ЛАЕ в Брюксел, сидеровчето, толкова по- добре за "имиджа" на гейчо и доган - ТАМ , ::))Хахахаааа.

51

dp

преди 10 години

Толкова кьопав театър разиграват, че вече не им остана публика. То и тук като гледампочти само агитатори - платени или самодейни - току постват по нещо.Щели да гласуват нещо ама какво било, кой го внесъл ама защо, и нещо не се наканилида се съберат та станало нищо. Инак "различни" партии били, ахааа.Голям избор има човек, как да не отиде да гласува като му го предложат....Заспала съветска република в която милиционери се перчат по телевизията като"политици", баси гротескната ***.

50

Ицо

преди 10 години

Ако тарикатлъка е проява на безсилие, как ще коментирате тарикатлъка на Станишев с бюлетините?

49

нико

преди 10 години

Политикат изисква непредсказуеми решенищ,такива може да взема само Бойко,само той мачка *** и турците никой друг не може.Мачкай наглите комунисти и фесове ритай съсела гей.

48

ПСИХОЛОГ

преди 10 години

ОЧЕВИДНО И НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ,ЧЕ БОРИСОВ Е ЕЛЕМЕНТАРЕН !!! ТАРИКАТЛЪКА Е ПРОЯВА НА БЕЗСИЛИЕ И ОБРЕЧЕНОСТ !!! КОНФИГУРАЦИЯ БОРИСОВ + ТАРИКЪТЛЪК Е ВИСША ФОРМА НА ЕЛЕМЕТАРИЗЪМ .....КЛИНИЧЕН СЛУЧАЙ !!!!!!

47

Анонимен

преди 10 години

Bez kolegite vi nacisti ot Ataka nyama da postroite socializma , be hamster!

46

Roki

преди 10 години

Kak ste Gerberungeli?,boliat li dupetata,mnogo pozdravi na staria pidal Boko

45

Анонимен

преди 10 години

Хем грозно, хем нахално! Бузестият съсел от БСП=БКП ни припомни комунистическия поет Радевски :...Но ето най-подире става и дългоухото магаре и произнася реч такава:"Съдворци, съоборци и другари, аз искам да изтъкна най-напред, че конят ми е първи братовчед,че нас ни свързва дружба от детинство. ... На коня знам и зъбите му аз... Така - веднъж посред пазара пред всички той нададе вой, разхвърля къч, събори си самара и разпиля една сергия, и за позор и срам показа там скандалната си магария! Така говорил дългоухият герой. Събранието с факти слисал и всички свои магарии той на коня щедр

44

ехх

преди 10 години

Ами той резила си е за вас Сергей, ама не зацепвате

43

Анонимен

преди 10 години

ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК ОСВЕН ЕДНИ ПЛЮВАЛНИЦИ КОМУНИСТИТЕ НЯМАТ ДРУГО !

42

d

преди 10 години

Боко пак се наака. Ама като го гледам от месец февруари все наакан ходи. Поне дасе маха, че да не му мирише акото!!!!!!

41

tt

преди 10 години

Обаче Бойко ви би на изборите! И след като ви е бил, трябва да управлява!

40

Мариян

преди 10 години

Идеята на ББ е ясна - чака бАтака да са в залата, за да видят избирателите на Сидероуглу дали подкрепят комунистическо-турското правителство или не. А помните ли Долен какви плакати размахваше преди години пред Президентството: "Плевнелиев, не предавай народа", "Плевнелиев, не давай мандат на турците" и все в този род. Е, нека видим сега дали самият Болен не прави това, срещу което писка преди време като бита невеста. Умен ход.

39

Анонимен

преди 10 години

станишеф скрий сееее

38

hitman

преди 10 години

Ще ви кажа аз вотове мотове. Ще се усетите като полетят куршумите към вас но ще е късно.

37

дани

преди 10 години

никъде не намерих отзиви за посрещането и изпращането на Бареков от ВИДИН Някой да има информация