127

anarhist

преди 10 години

а защо само за нашите у румънските роми става дума?защо няма същото отношение и към чешките словашшките и унгарските роми?с тях проблеми няма ли?

126

Рали1

преди 10 години

Орисници,хайде да си ги интегрирате,те са избрали вашата страна за по-добър живот,не трябва да ги отблъсквате.От разстояние всеки може да дава акъл,ама когато ви налазиха,ще ни ги връщате обратно.Не може с двоен аршин.

125

MiB

преди 10 години

Да ги натоварим всичките м ангали и сириици и да ги пратим в Сирия, там ще си ги интегрират и ще ги излекуват със Зарин...

124

ВАЖНО!

преди 10 години

Не в КИтай, а правителството да изпрати ЧИТАВИ хора в Унгария, Испания- там има МНОГО ***, за да видят как живеят, колко раждат, защо НЕ БЯГАТ във Франция и другаде.ТУК 45+24 години на *** се ДАВАШЕ, но те живечт сред мръсотия, боеве, просене, крадене, убийства.Така им харесва.Дори синът на онзи Цветелин от Рома, следващ във Харвард, през вакнции в България крадеше желязо.Не се знае какво прави и в Англия.Да се проучи и живота на *** в Полша, Франция, Ирландия, и други страни, къ

123

София

преди 10 години

Париж, повярвайте - те изобщо не искат да се връщат в България, а и те са граждани на ЕС.Защо не върнете всички Африканци в Африка. Каквото правят при вас, това и при нас. И понешже вие се славите като велика нация, покажете ни как става това интегриране.

122

Магелан

преди 10 години

Хайдеееееее,радост за БСП и ДПС! Увеличиха им електората.Не напразно президента на Франция е социалист.

121

до 128

преди 10 години

яла била *** на европейския съюз,ами защо не си произвеждаме наша храна,бе умнице,и затова ли ни е виновен някой друг.

120

Анонимен

преди 10 години

Дарина,ти плащаш ли си тока и водата,качвала ли си се в градския транспорт да видиш кого проверяват и кого не проверяват контрольорите.ние си превърнахме държавата в развъдник на ***,ние не прилагаме законите еднакво за всички,следователно *** са си наш проблем и няма какво да ги прехвърляме на някой друг.всяка държава иска да и се спазват законите,само тук те си правят каквото искат и кой е виновен за това,ние или французите,германците,холандците

119

Анонимен

преди 10 години

Орисани били на всичкото отгоре да се върнат.Нека крадат малко и от вашите села и дворове.Вие също имате старо желязо,животни и всякакви полезни за *** неща.Върнете ни всички висшисти и ще си приберем ***.

118

Анонимен

преди 10 години

Що не вземеш да се прекръстите от Манюел Валс на Мазен Кючек, бе? Нека да ви омиришат малко прованса и на вас

117

gtf

преди 10 години

и кво стана с големото евросемейство ?искате само тез, които могат да работят т.е. искате само ползите - без да поемате негативите. Да ти *** евросъюза тогава. "тези хора имат коренно различен начин на живот от нашия, който очевидно се конфронтира с местните жители" - че тука да не би да е различно ?Ако беха нормални до сега да са се вписали в обществото - и вашето, и нашето.

116

Дарина

преди 10 години

Уважаеми Г-н Валс,след като точите всичкия ресурс от така или иначе бедната ни държавица,месите се във вътрешната ни политика и изказвате мнение за неща,които изобщо не ви засягат/не само вие,ами и целия ви скапан Европейски съюз/,моля задръжте си ромите,даже още ще изпратим.Не 15 семейства ,ами 15 хиляди.Интегрирайте си ги както си искате.Защо,питам аз,проблема да е наш,нали сме част от една голяма държава наречена Европа.След като ви ядем *** и ни нямате за нищо,*** да седят у вас!

115

kalinkamalinka

преди 10 години

Като сте "големи"европейци , що гоните хората бе? Аааа, щото не ви харесват...

114

kalinkamalinka

преди 10 години

Гадни ,мръсни французи , мислят се за по-по- най. Решили акъл да ни дават.

113

kalinkamalinka

преди 10 години

" Трудно можеш да упрекнеш хората, че не искат да се интегрират, когато им е отричано правото да работят , заяви Доминик Воане. Какво да работят хора , неграмотни ,дори и на български трудно говорят.

112

kalinkamalinka

преди 10 години

Тия французи ще ни карат да ги интегрираме ,като много знаят , те защо не ги интегрираха ? и защо не ни върнаха умните и образовани българи ?

111

ббб

преди 10 години

Тези франсета не могат да скачат срещу природата и нейните закономерности. ПЛЕВЕЛ НЕ МОЖЕШ ДА ИНТЕГРИПАШ В ЦВЕТЕ. СЕМЕТО СИ Е СЕМЕ.

110

Анонимен

преди 10 години

Ако можете ги интегрирайте.Тия не подлежат на интеграция.Само деца правят и не подписват да се водят самотни майки и да доят държавата.Трябва да се смени закона за помощите.Не може само те да взимат по някой си член девет.Всички деца трябва да са равни в получаване на пари.

109

Лъсна голата истина

преди 10 години

Париж спокойно може да бъде обвинен в расизъм и ксенофобия. Лъсна задникът на Европейската демокрация и цивилизация. Едно ксенофобско сборище, ето това е съвременна Западва Европа. Така че, господа журналисти и политици, не ни надувайте главата с хвалебствия за тези цивилизации. Цивилизационния избор, който направиха нашите алчни демократи, се оказа кьорфишек за ***. А в България такива, колкото щеш, особенно милозливите същества от женски род - жерналистки и Соросчета. Плюя в сурата ви

108

Анонимен

преди 10 години

не,франсетата са орисани да интегрират ***,а ние ще гледаме как става това и как *** работи,спазва реда, закона....и не краде.УСПЕХ!!!!!!!!!!Имаме много..Като *** са ,отърване няма.И ДА СПАЗВАТЕ човешките им П Р А В А!!!!!